Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בירושלים כמה ימים היה שלג כבד שקבר אוטו שלי תחת לבן ))

רק היום כמעט אחרי שבוע ניסיתי להתניע רכב ולא הצלחתי. רק אחרי כמה פעמים הצלחתי להתניע רכב ובלוח נדלקה נורה כתומה עם סימן מנוע. היו גם רעשים מוזרים ברכב שהתחלתי נסיעה. עשיתי כמה סיבובים בשכונה כדי שרכב קצת התחמם ואז רעשים נעלמו אך סימן מנוע בלוח דלוק קבוע !!

שאלה האם בגלל הקור או שבגלל שרכב עמד שבוע יכולה להיות בעיה במנוע ??

רכב גולף 1.6 אוטומט 2003

פורסם

יש סיכוי שהשלג שקבר את הרכב הרטיב חיישן או 2 וזה מה שעושה את הענין.

במקומך הייתי בודק בסורק תקלות בשביל לדעת אם יש משהו רציני.

פורסם

סריקה עושים כדי לראות מה התקלה

בשביל "סתם" לכבות את המנורה Check Engine מספיק לנתק מצבר לרבע שעה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

ברוב הרכבים, במיחד היותר חדשים נורת check לא כבית לאחר ניתוק מצבר.

סריקה עושים בשיל לדעת מה גרם להידלקות הנורה.

פורסם

כן בנוסף לפני כשבועיים הייתי בחו''ל והשארתי רכב בחניון טווח ארוך לשבוע. אחרי שחזרתי רכב היה מת מצבר רק. אחרי שעזרו לי להניע מסתבר ששכחתי לכבות אורות !!! איזה דפוק אני.:cry:

רק אחרי זה כמה פעמים נסעתי לתל אביב- מירושלים ולא היתה בעיה עם מצבר יותר עד היום בבוקר.

אז אולי זה קשור ???

פורסם

היום בבוקר פתאום הכל היה תקין:-P

שום נורה לא נדלקת אז או שחסכתי בדיקה ממוחשבת או שזה אחזור בעתיד אם נזק גדול יותר.......:roll:

פורסם
היום בבוקר פתאום הכל היה תקין:-P

שום נורה לא נדלקת אז או שחסכתי בדיקה ממוחשבת או שזה אחזור בעתיד אם נזק גדול יותר.......:roll:

חסכת בדיקה,

לפעמים אחרי מצבים מסויימים - אפילו בטסט שבודקים את הבלמים נדלקת נורה של התראה

ואחרי כמה זמן היא נעלמת.

כניראה היה חישן שחש בבעיה בגלל השלג, והיא נעלמה וזה סביר מאד.

נסיעה טובה

קובי

:-)

• תוכן חדש...