Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיאט איביזה שעברה תאונה.

אני צריך להכניס אותה לתיקון במוסך בירושלים וישנן 2 אפשרויות - מוסך המכונית ומוסך מרכזי.

טיפולים אני עושה במוסך המכונית.

האם מישהו יודע מי משני המוסכים האלו מספק רכב חלופי במקרה שהתיקון אורך מספר ימים?

קשה להשיג בטלפון את המוסכים נוכח המצב הסוער בירושלים..

פורסם

אף מוסך רשת לא יתן לך רכב חלופי ביוזמתו, זה לא עסק של אבא שלו. אם הם נותנים, זה בד"כ אם מדובר בתיקון באחריות, recall וכו'.

למוסך פרטי יש יותר גמישות בנושא, כי ע"י כך הוא מושך לקוחות ומקבל פידבק חיובי.

אני קיבלתי פעם רכב חילופי במוסך המכונית בשל בעייה בזמן האחריות ברכב חדש. זה היה כרוך ב-1000 אישורים מצ'מפיון.

כשאני עושה ביטוח, אני דואג שחלק מהתנאים לטיפול ברכב לאחר תאונה יכלול גם רכב חילופי.

בד"כ כלל זה עובד ככה: אם הרכב מאושפז ליותר מ-x ימים (בדכ' 3-4) אני זכאי לרכב כבר מהיום הראשון.

פורסם

יש לי כזו אפשרות, במידה והרכב בתיקון ליותר מ 4 ימים, רכב מהביטוח בתשלום על היומיים הראשונים.

פשוט שמעתי שיש גם אפשרות מהמוסך ואז אולי גם את העלות של היומיים לחסוך.

פורסם

עם הבלאגן בירושלים, דווקא כן.

אפילו אם אפשר להגיע פיזית למוסך ולא עונים בטלפון..

קהילת נהגים, שווה לנסות לקבל תשובות גם פה :-)

פורסם

מנסיון עבר ברשת צ'מפיון - רכב חלופי לא תקבל, אלא רק הסעה למחוז חפצך אחרי שתמסור את הרכב לטיפול/תיקון. כפי שציינו כאן - רכב חלופי זה רק דרך הביטוח, שאגב לא ברורים לי התנאים שאתה מדבר עליהם. אני מכיר מדיניות הפוכה - חב' הביטוח נותנת לך רכב חלופי לכל תקופת "אשפוז הרכב", ועל כל יום שאתה מוותר על החלופי אתה מקבל מהם זיכוי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הרכב שלי היה שלושה ימים בצ'מפיון במטרה להחליף מנוע וקיבלתי רכב חלופי מחברה להשכרת רכב שעובדת עם הסוכנות הספציפית אליה נגשתי. בכל מקרה נראה לי שזה יותר שירות שנותנים מוסכים מסויים מאשר משהו שמונהג ע"י הרשת עצמה.

אני מאמין שכל מוסך שמכבד את עצמו ומעריך מראש כי הרכב יהיה מושבת למעלה משלושה ימים חייב לתת רכב חלופי.

בכל מקרה גש למוסך זה עדיף אם לא תקבל רכב אולי תגיעו להסדר בו תשלם מחיר מינימאלי אך שווה על ההשכרה.

יום טוב.

פורסם

שבוע שעבר הייתי שם בטיפול,(צמפיון ירושלים)

ובין הקבלות והדברים שקבלתי מהם,

קבלתי הודעה על הפחחות שלהם, כמה הם מקצוענים וכו',

והיה רשום קבלת רכב חלופי מהיום הראשון.

לצערי זרקתי את המודעה הזו לפני יומים בערך.

פורסם

כשלקחתי את הפאביה לטיפול הם ציינו שהרכב ייכנס הרבה אחרי התור שקבעתי לבוקר בגלל עומסים כאלה ואחרים והציעו לי לקחת רכב חליפי ולהמשיך עם היום שלי - בערב להחזיר ולקחת את שלי..

(כבר הייתי בחופש ולא היה לי חשק לסיבובים אז פשוט נשארתי שם כמה שעות וראיתי שטויות ביוטיוב)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עם המחירים שהם גובים על חלקי פחחות (מנסיון), מכונית שכורה זה פרט זניח בתחשיב.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

עם נסיון שהיה לי דווקא עם המוסך השני, בו הייתי צריך רק פגוש אחורי (פלסטיק + צבע) ועוד קצת מסביב, אני כבר לא מופתע מכלום..

מזל שלא אני אשם בתאונה :lol:

פורסם

כשמדובר על משהו במסגרת אחריות והרכב ישאר יותר מיממה במוסך - הם נותנים רכב חלופי.

לנו הם נתנו רכב חלופי בזמן שהרכב היה בתיקון תאונה. אבל זה היה כחלק מההסכם עם חברת הביטוח - המוסך המרכזי של שקודה היה בהסדר עימם...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה לכל התגובות,

אתמול הרכב נכנס למרכזי בי-ם וקיבלתי שירות למופת, בין היתר הסעה על חשבון המוסך למגרש השכרה וקבלת רכב חלופי על חשבון המוסך עוד לפני שאפילו בא השמאי להעריך את הנזק.

כעת כל מה שנותר זה להמתין לסיום התיקון 8)

• תוכן חדש...