Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני די מעריך את הכנות שלך, אני בטוח שלא כולם בפורום נשמות טהורות, למרות שבמידה של מכה שבאמת רואים מעיכה או שריטה גם אני הייתי משאיר פתק רק בגלל שאני אחד שממש משקיע במראה של הרכב שלי (צביעה וכד') ולא יכול אפילו לסבול שנוגעים לי בפח של האוטו אפילו עם הידיים, אז אני יוצא מנקודת הנחה שכולם ככה, אבל באמת, תחשוב כמה היית מתבאס אם היית חוזר לאוטו ורואה מעיכה או שריטה כשזו לא אשמתך... אני הייתי צורך והולך להחטיף מכות לאיזה קיר...

קיצר לא משנה מה הנסיבות שרשמת את הפתק, עשית דבר טוב, אני מקווה שהצד השני ידע להעריך את זה וישכיל להבין שרב האנשים במדינה לא היו עושים את זה ויקל עליך, ולא יהיה מניאק שאפילו יוסיף עוד תקלות לתיקון שלא אשמתך...

אם זו מעיכה בטמבון ואין ממש גרוד של צבע אני מניח שאפשר לסדר את זה בהוצאה די נמוכה (לפי דיונים שראיתי פה אפשר אפילו ע"י דחיפה...).

פורסם

בא נגיד את זה ככה

ההבדל בין אם הייתי רואה בן אדם פוגע לי באוטו ונוסע לפוגע לי באוטו ויוצא ושם פתק היה כל ההבדל , אם זה משהו הכי בקטנה בעולם ( סתם שפשוף או משהו על הפלסטיק ) הייתי מתקשר אליו אומר לו " ואללה קורה " אם הייתי רואה אותו פוגע ונוסע הייתי עושה כל מה שאני יכול כדי לדאוג שהוא יסבול מזה ( במסגרת חוקית כמובן , לא מאמין באלימות ושטויות כאלו )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש אנשים שלא מודעים לזה שלאנשים כמונו מאוד איכפת מהרכב שלנו. הייתי מעדיף שריטה על הפרצוף מאשר על הפח, פנס בעין על לחיצה בפגוש וכדומה...

אבל אין דבר שיותר מרגיז אותי מסימנים של פתיחת דלת על דלת של האוטו שחונה מהצד, זה גם משאיר סימן לבן וגם במקרים שהבן אדם פותח את הדלת שלו בשיא הכוח זה משאיר גם לחיצה.

מה ששכחתי לציין, זה שאותם חבר'ה (בעיקר נשים מבוגרות באוטו מקרטע) בכלל לא מבינים שהם עשו נזק, לכן אינם משאירים שום פתק.

פורסם

נמחקו ונערכו כאן הודעות הכוללות קללות מיותרות (של אורן) וכן הודעות נלוות אליהן (סליחה לכל מי שנמחק או נערך)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 12 שנים מאוחר יותר...
פורסם

פגעתי לא מזמן ברכב שחנה לידי אחרי שבמכוון נסעתי למקום בו לא חנו מכוניות לידי.

לצערי כשיצאתי מהחנות עבורה הגעתי ולידה חניתי, ראיתי רכב שחונה יחסית צמוד אליי מצד שמאל ועוד רכב שחונה לידי מצד ימין.

כנראה שלא לקחתי את הסיבוב רחב מספיק ונכנסתי בו. קלות אומנם. בצד ימין מאחורה, כשרציתי לצאת מהחניה.

הנזק היה עיקום קל של הטמבון. הוא נכנס פנימה.

ראיתי שיש סרטונים באינטרנט שבהם שופכים על חלק זה מים חמים וניתן להחזיר את זה בקלות להיות ישר, למרות שפגיעה דומה שיש לי ברכב שלי, ניסיתי לשפוך עליה מים חמים ולהוציא אותה ולא הצלחתי.

בקיצור מרוב לחץ נסעתי משם בלי להשאיר מספר או פרטים.

פורסם
1. אם הוא רשם את לוחית הרישוי שלך הוא כנראה עשה סקר.

2. כשאתה פוגע ברכב חונה אתה אמור להשאיר פרטים ! גם אם זה לא נראה לך !

3. תרשום על סימני פיסוק להלן : .,'":?!

4. אם היא\הוא יתקשר אליך הוא רק יתקשר בשביל להודות לך על זה שאתה אדם ישר, חבל שאתה לא באמת כזה.

5. שימת הפתק היא הודעה במעשה, אחרת איזה סיבה יש לך לא לשים את הפתק.

6. תשתה הרבה מים גם בחורף זה חשוב.

דניאל.

*הודאה.הודעה זה משהו אחר.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...