Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשהתכוונתי לחזור מהעבודה, נכנסתי לרכב, שמתי לב שדי סגרו עליי מקדימה ומאחורה אז ביקשתי מחבר שלי שיכוון אותי ביציאה מהחנייה.

בקיצור כפי שאתם יכולים לנחש, בגלל שחניתי ממש בירידה תלולה, אז כדי לנסוע לאחור שחרור הבלמים לא היה מספיק והייתי חייב ללחוץ על הגז. כמובן שעם הנגיעה הכי קלה שלי האוטו קפץ אחורה.

נגעתי ברכב שחנה מאחורי והתוצאה הייתה שהפגוש הקידמי שלו קיבל מעיכה קטנה-לא משהו רציני אבל ניתן לראות בעין. חבר שלי אמר לי לא להשאיר פרטים, ואני גם לא התכוונתי אבל מכיוון שהיה איזה מישהו שעבר לידנו וראה שפגעתי ברכב וגם ראיתי שהוא רושם את מספר לוחית הרישוי שלי החלטתי בכל זאת להשאיר את מספר הטלפון שלי- בפתק רשמתי שפגעתי בו ביציאה מהחנייה ואת הטלפון.(עדיין לא התקשרו אליי).

השאלה שלי היא כזו-איך אני יוצא מהמצב הזה בצורה הכי טובה? האם בזה שהשארתי את הטלפון שלי יש בזה משום הודאה בגרימת נזק? ומה לעזאזל אותו אחד שרשם את מספר לוחית הרישוי שלי יכול לעשות איתה, כי בעצם זה מה שגרם לי לשאיר את הטלפון.

אודה על כל עצה.

פורסם

מעניין איך אתה היית מגיב עם היית יוצא מהעבודה ורואה שלא השאירו פרטים אחרי "מכה קטנה בפגוש..........." עשית טעות תשלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"בתוך עמי אני חי ..."

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

1. אם הוא רשם את לוחית הרישוי שלך הוא כנראה עשה סקר.

2. כשאתה פוגע ברכב חונה אתה אמור להשאיר פרטים ! גם אם זה לא נראה לך !

3. תרשום על סימני פיסוק להלן : .,'":?!

4. אם היא\הוא יתקשר אליך הוא רק יתקשר בשביל להודות לך על זה שאתה אדם ישר, חבל שאתה לא באמת כזה.

5. שימת הפתק היא הודעה במעשה, אחרת איזה סיבה יש לך לא לשים את הפתק.

6. תשתה הרבה מים גם בחורף זה חשוב.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הוא יתקשר תבקש סליחה ותשאל איך אתה יכול לעזור...

אל תציע מיד כסף.

וחבל שלא צילמת את הנזק שגרמת, יש כאלו שינפחו את זה שעיקמת לו שילדה וירצה רק כסף.

למרות שאני לא מעודד שצריך ליסוע בלי להשאיר פרטים, אבל זה דברים שקורים יום יום גם לי שרטו את הרכב עם מספר טמבונים של רכבים אחרים ודפקו קצת דלת וכנף וטמבון ומה לא.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
למרות שאני לא מעודד שצריך ליסוע בלי להשאיר פרטים, אבל זה דברים שקורים יום יום גם לי שרטו את הרכב עם מספר טמבונים של רכבים אחרים ודפקו קצת דלת וכנף וטמבון ומה לא.

אז במקום לנסות לשים סוף לתופעה אתה מחזיר נקמה לכולם???

אל תסתכל איפה אחרים לא בסדר- תהיה קודם כל אתה בסדר!!!!

(זו גישה לחיים אגב...:-) )

פורסם

אתמול כשיצאתי מעבודה, שמתי לב שהכנף השמאלית שלי מעוכה.

נזק של 550 ש"ח.

אם היה פתק אתם שואלים ?

אז זהו שלא !! הרמתי את המגבים כמה פעמים לראות אולי פיספסתי את הפתק.:roll:

איזה אנשים חארות יש לנו במדינה

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

יפה אמרת!

לצערי לא הייתה באמתחתי מצלמה באותו רגע.אבל זה בדיוק מה שמטריד אותי.

הרי הוא יכול לבוא ולטעון שעשיתי כל נזק אחר למכונית, ואיך אני יכול להוכיח שלא עשיתי את הנזק הזה.

זה מילה מול מילה! אך אני יכול בכל זאת להגן על עצמי?

פורסם

אתמול בצהריים בחניון בת"א מישהו השאיר שריטה ארוכה מאוד וממש לא מחמיאה לאורך שתי הדלתות הימניות באודי..

פתק? מפתאום.

נקווה שיעבור עם פוליש בלבד..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני רואה שהמילה יושר לא ממש מדברת אליך.

זה ששמת את הפתק מצביע על אשמתך, אך אני לא מבין למה אתה לחוץ מכך? הרי לא באמת נסעת אחורה וגרמת למעיכה קטנה?

יום טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

הלוואי ואנשים כמוך יקבלו שלילה לכל חיים !

תתבייש לך ! אתה יודע כמה עולה צבוע "מכה קטנה" ? בין 200 ל 500 שקל , אולי לבנאדם הזה אין !?

אני מקווה מאוד , שהוא יצבע את כל הטמבון ואתה תשלם על זה מכיסך האישי !

* עריכת מנהל : למרות שגם אנחנו, כמו כותב ההודעה הזאת, מסכימים שפגיעה ברכב חונה ועזיבה

ללא השארת פרטים היא מעשה מגעיל למדי, אנא שמרו על שפה קורקטית גם במקרים כאלו. תודה *

פורסם

אורן למה אתה מקלל אותו?

זה דבר שקורה מידי פעם, למה להגיד מסריח ושאר הדברים?

אני בטוח שגם אתה נסעת פעם ברוורס בחניה צפופה הייתה מכה ולא השארת פרטים, כולם עושים את זה.

ולכותב השאלה, באמת חבל שלא צילמת יש לך עדים או מישהו שראה את הנזק שגרמת לרכב ההוא?

מקווה שהוא לא ינפח את זה, אם בכלל יפנה אלייך.

לי מישהו שיפשף טמבון רק השאיר את הצבע שלו על הלבן שלי, והוא השאיר פרטים, לא חזרתי אין למה, בקוטש ומים חמים הורידו את זה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אל תתרגש!

יתקשרו, יבקשו כסף, סע איתם למוסך!!!

אם יבקשו ממך פרטים, תלך ותיפגש עם אותו הבנאדם ותנסה להסדיר את העניין בלי לערב ביטוח.

לא ימצא חן בעינהם וירצו יותר מזה, תשלח אותם לאלף עזאזל!

תדע שאת שלך עשית!

בהצלחה

ג'ניה

:king:

פורסם

אני יודע שאתם לא אוהבים את מה שאני הולך לכתוב, אבל לדעתי אנשים שנצמדו יותר מידי בחניה עד כדי כך שקשה מאוד לצאת, מבחינתי זה אנשים שחסמו לי את החניה ולא משנה אם הם חנו כמו שצריך או לא. אני מבין שיש מצוקת חניה בארץ, אבל להצמד עד כדי חסימה של בנאדם אחר? אני נמצא בת"א הרבה, ואני חונה שם במקומות צפופים מאוד, אבל לאנשים שם יש כבוד ותופסים מרחק שיאפשר לי לצאת כמו שצריך מהחניה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אורן למה אתה מקלל אותו?

זה דבר שקורה מידי פעם, למה להגיד מסריח ושאר הדברים?

אני בטוח שגם אתה נסעת פעם ברוורס בחניה צפופה הייתה מכה ולא השארת פרטים, כולם עושים את זה.

ולכותב השאלה, באמת חבל שלא צילמת יש לך עדים או מישהו שראה את הנזק שגרמת לרכב ההוא?

מקווה שהוא לא ינפח את זה, אם בכלל יפנה אלייך.

לי מישהו שיפשף טמבון רק השאיר את הצבע שלו על הלבן שלי, והוא השאיר פרטים, לא חזרתי אין למה, בקוטש ומים חמים הורידו את זה.

סליחה??????????????????????????????????????????????

אני ??????? נסעתי ברוורס בחניה צפופה , הייתה מכה ולא השארתי פרטים ???????????????

אתה חוצפן גדול אתה יודע ??

ההבדל בינינו הוא שאני גם על שיפשוף משאיר פרטים - שהבנאדם יחליט אם להתקשר או שאפשר

להוריד בסבון , בטח לא אני ! ובטח לא אתה !

חוצפן !

בגלל אנשים כמוך , רכבים בארץ נראים כמו שהם נראים !

• תוכן חדש...