Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי להיות בנמל אשדוד. בנסיעתי סמוך לחניית הערובה של יבואן סיאט (צ׳מפיון?) שמתי לב לעובד צעיר לבוש ווסט זוהר המרים שני ידיו על הראש - התנועה שלו הספיקה לי להבין את ההתרחשות עוד לפני שהבטתי על מקור הבעיה.

על כל פנים, חברו החנה איביזה בזוית כנראה חדה מדי ופגע באיביזה נוספת בשורה סמוכה.

מאחר ואין כל יכולת זיהוי פרט לצבע הרכבים (עדיין מחוסרי לוחית זיהוי) נבצר ממני לפרסם אזהרה בפורום זה ללקוחות העתידים. כל שיש בידי הינו רכב פוגע: 5 דלתות צבע לבן רכב נפגע: 5 דלתות צבע שחור.

נושא מדובר כל כך ולעוס ויחד עם זאת, מרגיז, עצוב ומרתיח כל פעם מחדש.

פורסם

לא הבנתי על סמך קבעת שבצ'מפיון מוטורס יעברו על החוק וימסרו את הרכבים ללקוחות מבלי לידעם על הנזק?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש איזה חוק כלשהו שאומר שפגיעה ברכב עד אחוז מסויים מערך הרכב לא חייב להיות מדווח ללקוח לא ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

לא צריך לעשות פיל מעכבר. אם הפגיעה היא חלשה ועד 5% מערך הרכב, הם יתקנו אותה, יחליפו את הפגוש או מה שקיבל מכה, ויהיה בסדר. אם היא יותר, הם יודיעו את זה ללקוח והוא בוודאי יקבל הנחה. לא מדובר כאן באיזו תאונה מטורפת שהשלדה התעקמה, סה"כ bumper to bumper.

פורסם
אתמול יצא לי להיות בנמל אשדוד. בנסיעתי סמוך לחניית הערובה של יבואן סיאט (צ׳מפיון?) שמתי לב לעובד צעיר לבוש ווסט זוהר המרים שני ידיו על הראש - התנועה שלו הספיקה לי להבין את ההתרחשות עוד לפני שהבטתי על מקור הבעיה.

על כל פנים, חברו החנה איביזה בזוית כנראה חדה מדי ופגע באיביזה נוספת בשורה סמוכה.

מאחר ואין כל יכולת זיהוי פרט לצבע הרכבים (עדיין מחוסרי לוחית זיהוי) נבצר ממני לפרסם אזהרה בפורום זה ללקוחות העתידים. כל שיש בידי הינו רכב פוגע: 5 דלתות צבע לבן רכב נפגע: 5 דלתות צבע שחור.

נושא מדובר כל כך ולעוס ויחד עם זאת, מרגיז, עצוב ומרתיח כל פעם מחדש.

בדרך כלל רכבים אשר "נפגעים" במחסני ערובה נמסרים לחברות הליסינג או לחברות ספציפיות שמקבלות הטבות בתמורה לרכבים ולכן נמסרים להם גם פגומים. הסר דאגה מליבך לפי דעתי מוקדם מידיי לקבוע שאכן ירמו פה...

Confidence In Motion

פורסם

צביקה ידידי,

ראשית לא קבעתי דבר.

שנית, מה לא ברור במה שכתבתי, הרי הדברים לא נכתבים בריק היסטורי, אבל, אתה כנראה צודק ולפיכך אחדד ואתקן את דברי: ״אני מניח ששוב ייתכן וימסרו 2 איביזות חדשות ללקוחות מבלי שהיבואן יואיל להודות בפניהם ולהודיע/ליידע על נזק בעברם הקצר על אדמת הקודש״

אם איני טועה לא לפני זמן רב פורסמה תמונה, אגב של איביזה, בצירוף השאלה מה לא בסדר בתמונה...

מי שזוכר זה עונה על הנושא אותו העליתי.

וכן, אכן מדובר על איביזה ולא על ליאון.

פורסם

האיביזה שאתה מדבר עליה (שנמסרה עם פנס שבור ומראה לא תואמת?) לא היתה צריכה לצאת ככה מהסוכנות, אם הבן אדם חתם על טופס מסירה של רכב ב-80,000 בלי לעשות סיבוב קצר סביב הרכב ולראות שהכל בסדר, הוא אשם כמעט כמו צ'מפיון.

פורסם

האמת היא שאני נסמך על ניסיון אחרים, סיפורים ושמועות שמרביתם לא הוזמו וחלקם אף הוכחו...

אני שם לב שממש עוררתי זעם (לא ממש מוסבר) ומתנצל מראש אם פגעתי בסנגוריה הציבורית של היבואנים בארץ.

התיאור שראיתי וכתבתי לא סתם עורר אצלי כעס מסויים והמלל שנכתב בכותרת בעקבותיו נכתב גם הוא בגלל טבע הדברים, אך לאור רוח המתקפות הרבות, מצאתי שטעיתי כנראה ב״כתובת״, אתנצל שוב בפני כל המלעיזים ואבקש מהנהלת הפורום למחוק אם ניתן את האשכול שחלילה לא יגרום לחלקנו מיחושים בלב.

המטרה אינה היתה לחרחר מלחמה ואם רק אותי זה מרגיז אז כמובן אשאר אני עם הכעס ולא אגרום לכם לעלבון כה אישי.

teyal, אני לא נביא. האתה נביא בעירנו אולי?

פורסם
לא צריך לעשות פיל מעכבר. אם הפגיעה היא חלשה ועד 5% מערך הרכב, הם יתקנו אותה, יחליפו את הפגוש או מה שקיבל מכה, ויהיה בסדר. אם היא יותר, הם יודיעו את זה ללקוח והוא בוודאי יקבל הנחה. לא מדובר כאן באיזו תאונה מטורפת שהשלדה התעקמה, סה"כ bumper to bumper.

אם אני לא טועה עד 1.5% ירידה בערך הרכב היבואן אינו חייב להודיע ללקוח, כל פגיעה מעל הרף הזה חייבים להודיע ללקוח.

דרך אגב פגיעות כאלה יש הרבה פעמים בספינות הובלה, כשהים סוער, למרות שהרכבים קשורים ומחוזקים תמיד יש איזה פאשלה, גם כשמוציאים ומכניסים את הרכבים לחניונים בספינות, העובדים מקבלים בונוסים אם מסיימים להעמיס או לפרוק את הרכבים בזמן קצר יותר, אז תתארו לכם איך אותו עובד נוסע עם הרכב בתוך החניון של הספינה כדי לקצר זמנים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

עובדים כאלה צריך לפטר, אחרי זה כשלקוחות תמימים מקבלים רכב חדש הם צריכים לבדוק אותו ב10 עיניים.

אני בטוח במיליון אחוז שאם הוא עשה תאונה ולו הכי קטנה זה נטו ממהירות ופזיזות, אם הוא מפרק משלוח של כאלה כנראה הוא יודע לנהוג טוב מאוד על איביזה.

אלון, גם כדי לקבל בונוסים אפשר לעשות את העבודה מהר ובטוח ולא בפזיזות, במיוחד עם איביזות שזה רכב אצ'בק קליל ביותר לנהיגה גם ברוורס.

מעניין אותי אם הוא הלך ואמר לבוס שהוא דפק רכב כמו שהוא הולך אליו אחר כך כדי לקבל הבונוס.

האיביזה שאתה מדבר עליה (שנמסרה עם פנס שבור ומראה לא תואמת?) לא היתה צריכה לצאת ככה מהסוכנות, אם הבן אדם חתם על טופס מסירה של רכב ב-80,000 בלי לעשות סיבוב קצר סביב הרכב ולראות שהכל בסדר, הוא אשם כמעט כמו צ'מפיון.

טעות.

אם אני הולך לקנות רכב חדש, אני מצפה שאני אקבל את מה שבחרתי לשלם, כאמור במצב מושלם "חדש" בלי טביעת אצבע על החלון!

מי שקונה רכב יד1 חדש מהניילון, לא אמור להתעסק בבדיקה כאילו הוא קונה מיד2. (זה שבודקים, וגם אני בדקתי בפינצטה, זה כי זה הנורמה, וכי הוציאו חוקים שהיבואן לא חייב לדווח עד אחוז מסויים.)

מצידי שיעטפו את הרכב בקלקר במשלוחים.

• תוכן חדש...