Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באמת זמן להגיע לקייב בפעם הראשונה... אבל האמת - הרחובות נראים שקטים לגמרי. כנראה שרק בכיכר המרכזית (אליה לא הגעתי) מתרחשות ההפגנות.

בכל מקרה, יש לי כמה רשמים מוטוריים מקייב, מנקודת המבט של הולך רגל:

1. אנשים נוסעים פה כמו משוגעים. הרבה יותר גרוע מבארץ. הלכתי בחוץ במצטבר שעתיים וראיתי המון עברות תנועה ונהיגה ביריונית.

2. נהגי המונית שלקחו אותי גם היו די מופרעים, וטיפוסים מפוקפקים באופן כללי (אני די משוכנע שאחד מהם בכלל לא היה נהג מונית, כי לא היה לו שום דבר "מוניתי" באוטו חוץ מכובע שהוא הדביק - דקה לפני שנכנסתי).

3. מותר פה לנסוע 20 קמ"ש מעל המהירות המותרת (כלומר - המשטרה לא אוכפת). בתוך העיר מדובר על 60 קמ"ש (כלומר אנשים נוסעים 80). מחוץ לעיר 130 קמ"ש (כלומר נוסעים 150...)

4. מכוניות קודמות להולכי רגל. אם אתה הולך על הכביש - דמך בראשך. רוצה להשתמש במדרכה? תקווה שהיא לא חסומה ע"י מכוניות.

5. כן, מצוקת החנייה פה כ"כ גדולה שאנשים פשוט חונים בכל מקום, ואין אכיפה. המדרכות מפוצצות במכוניות שחונות בזוויות מוזרות, וכמובן שהמכוניות צריכות גם להגיע לאותם מקומות חנייה ארעיים, מה שאומר שאפילו המדרכה לא בטוחה להולך הרגל הלא עירני.

6. יש פער ענק בין מכוניות העשירים, שהן לרוב הגרסאות הכי יוקרתיות של הדגמים הכי יוקרתיים של היצרנים הכי יוקרתיים, למכוניות של העניים שהן גרוטאות סובייטיות שברא השטן.

מעבר לזה, ויסלחו לי האוקראינים שביניכם: אולי זה מזג האוויר המחורבן שיש כאן בתקופה הזאת אבל אלוהים ישמור כמה שהעיר הזאת מגעילה... וגם האנשים מאוד לא נעימים. רק מה, לא סתם מפרגנים להם על הבחורות... :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

6. יש פער ענק בין מכוניות העשירים, שהן לרוב הגרסאות הכי יוקרתיות של הדגמים הכי יוקרתיים של היצרנים הכי יוקרתיים, למכוניות של העניים שהן גרוטאות סובייטיות שברא השטן.

זה ידוע שברוסיה ושכנותיה אין מעמד ביניים, רק שני נקודות קיצון,

או שאתה עני, או שאתה עשיר.

מה יש לך לחפש במקום המגעיל הזה?

*יש לציין כי אני רוסי בעצמי, אז מותר לי :wink:

פורסם
זה ידוע שברוסיה ושכנותיה אין מעמד ביניים, רק שני נקודות קיצון,

או שאתה עני, או שאתה עשיר.

מה יש לך לחפש במקום המגעיל הזה?

*יש לציין כי אני רוסי בעצמי, אז מותר לי :wink:

במקומך הייתי ניזהר מאמירות שמותר לך כי אתה רוסי. רוסי זה לא אוקראני ;)

אומרים שקייב יפה רק שאני לא סגור לגבי העיר או הבחורות, לפי דעתי מדובר בגרסה השניה.

עכשיו זה המזג האויר הכי לא רצוי לטיולים באוקריאנה בגלל השלג וגשם ושכל החרא צף.

החיים הם כמו....

פורסם

היי אני אוקראיני,בפעמיים האחרונות שהייתי בקייב כל כך שנאתי את המקום שרק רציתי לעוף משם כבר.

נתחיל מזה שבכל מקום מישהו מנסה לז**ן אותך מבחינה כספית, בעיקר אם אתה לא אוקראיני. אמא שלי דוברת גם רוסית וגם אוקראינית בצורה שוטפת והיא החליטה לבצע ניסוי כשהיינו שם. היא התקשרה לאותה תחנת המונית,פעם אחת דיברה ברוסית ופעם אחת באוקראינית. כאשר דיברה באוקראינית היא זכתה ל"הנחה" של כ25% מהמחיר שאותו היא קיבלה כאשר דיברה רוסית-הזוי ביותר.

אני הרגשתי רע מאוד בקייב, כאילו בכל מקום מתנכלים לי כיוון שאני נראה שונה מהם,אמא שלי ניראת הכי אוקראינית שיש ואני נראה כמו ערס ישראלי מצוי עם גלח 0 בצדדים וזקן קצוץ המלווה בשרשרת זהב על הצוואר.

כשאמרתי את זה לאמא שלי היא אמרה שזה לא קשור להיותי ישראלי אלא לעובדה שאני נראה כמו צ'צ'ני:|:-( ובגלל זה אני מקבל דאבל צ'ק מהאבטחה בכל קניון.

בקיצור צ'צ'ני או לא לאוקראינה לא בא לי לחזור בחיים,פעמיים הספיקו לי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי ברוסייה לפני חודשיים בעיר תיירות קטנה בה גדלתי,

רוב הסעיפים נכונים חוץ מסעיף אחד בולט,

הייתי בטוח אחרי כל הסירטונים שהולך רגל שם זה מותרות ולא רכב, אם תנסה לעבור במעבר חצייה יעיפו אותך כמו קונוס ב‫ג'ימקאנה‬‎,

להפתעתי כשעברתי (גם לא במעבר חצייה) 80% מהנהגים נתנו לי לעבור, להגיד את האמת ההולכי רגל שם גם סיוט,

עוברים איפה שבז** שלהם, מתפרצים לכביש ושלא נדבר על זה שחוגרים שם (הנהג והנוסע בלבד) רק במקומות פוטנציאליים שהמשטרה יכולה להימצא בהם, כשאני נכנס לרכב אוטומטית אני שם חגורה ובכל פעם שניסיתי לחגור בספסל האחורי הסטלבטו עליי.

עוד משהו שהדהים אותי ולא ידעתי על כך, חלק מהלאדות מיוצרות באותו פס ייצור כבר מעל שני עשורים.. WTF...

למשפחה יש לאדה 14 הערכתי את הרכב לפי איכות הבנייה והמראה של תא הנוסעים כשנת 92-95 ,

כולו חורק, תא נוסעים מרובע ומקרקש, אין אחידות במרווח בקווים של הרכב,שאלתי מתוך התעניינות מה שנת הייצור של הרכב ומסתבר שהיא ייוצרה ב 2010 (הרכב עם 70K) נפלה לי הלסת.

ולסיום ליטר דלק עולה 29 רובל שזה פחות מחצי ממחירו בארץ, ביזיון.

פורסם
ולסיום ליטר דלק עולה 29 רובל שזה פחות מחצי ממחירו בארץ, ביזיון.

הבנתי שזה לא להרבה זמן, והולכים להעלות את זה לאיזה 40-50 רובל (שזה עדיין לא הרבה יחסית לישראל, פשוט תחלקו ב10 ותקבלו מחיר בשקלים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הצוות האוקראיני בעבודה שלי הגיע לישראל, הם היו בהלם מזה שלכל אחד כמעט בחברה יש פורד פוקוס שנת 2011++ ולא משהו מעפן. מצד שני, גם נהגי המוניות בארץ ניסו לדפוק אותם כל הזמן

המכוניות אצלם קצת יותר זולות אבל המשכורות הרבה יותר נמוכות.

רוני, היית בקייב כטיול או עבודה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ביקרתי בקייב לפני זמן מה ודווקא מאוד אהבתי (גילוי נאות: נולדתי בקייב).

אולי נוסעים כמו משוגעים אבל לפחות הם מודעים למה שהם עושים בניגוד למה שקורה בישראל שאני מפחד לנסוע בכיכר

ליד מישהו כי אני יודע שרוב הסיכויים שהוא יסטה מהנתיב שלו כי אין לו מושג מה הולך סביבו.

יש מלא רכבים שחורים עם חלונות שחורים (כל החלונות).

נהגי המוניות, השוטרים וכל השאר מושחתים ברמות. זה טוב אם אתה עשיר.

150 קמ"ש וצפונה נוסעים לרוב העשירים עם רכבים נורמליים, השאר נוסעים שם 80 קמ"ש, יש הפרשי מהירויות עצומים, מסוכן מאוד!

אם תלך לקרישטיק תראה ברמזורים את התמונה הבאה לדוגמא: SLS AMG ובנתיב ליד פורשה גמבאלה וביניהן לאדה שנת 200 לפנה"ס

ואז הם לוחצים ומהויברציות ללאדה מתפרקים כל הפלסטיקים באוטו. הפרשי מעמדות עצומים. יש מכוניות מצופות זהב ומנגד גרוטאות ישנות.

עיר מאוד יפה ברובה, למרות שברוב המקומות אם אתה יוצא אחרי 22:00 יש סיכוי סביר לקבל מכות/להישדד/להיאנס.

אם אתה יהודי והולך בשכונות מסוימות בקייב עם כיפה/מגן דוד אתה לוקח הימור רציני...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היי אני אוקראיני,בפעמיים האחרונות שהייתי בקייב כל כך שנאתי את המקום שרק רציתי לעוף משם כבר.

נתחיל מזה שבכל מקום מישהו מנסה לז**ן אותך מבחינה כספית, בעיקר אם אתה לא אוקראיני.

לגמרי נכון. כבר במונית מהשדה למלון הנהג ניסה לעבוד עלי שאין לו כסף קטן ועקץ אותי באיזה 3 יורו. אח"כ כבר למדתי להיזהר :-D

המכוניות אצלם קצת יותר זולות אבל המשכורות הרבה יותר נמוכות.

רוני, היית בקייב כטיול או עבודה?

עבודה. זה ממש לא יעד לטיול. והמשכורות שם מאוד נמוכות. שכר ממוצע של פחות מ-3000 שקלים והרוב המוחלט של האנשים מסביבך הם קשי יום. לא הרגשה נעימה בכלל...

150 קמ"ש וצפונה נוסעים לרוב העשירים עם רכבים נורמליים, השאר נוסעים שם 80 קמ"ש, יש הפרשי מהירויות עצומים, מסוכן מאוד!

אחת הבעיות שהמדינה מעודדת את הפרשי המהירויות האלו. על אותו הכביש המהיר בן שלושת הנתיבים, מותר לנסוע 80 בצד ימין ו-130 בצד שמאל.

מתחפף מפה עוד כמה שעות. הגיע הזמן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הרשמים שלך על 6 הנקודות זהים למה שהתרשמתי בביקור ברוסיה, במיוחד במוסקבה (בסנט פטרבורג הייתי יותר סלחני, כי זו עיר יפה להפליא). התחושה שהולך רגל נמצא בתחתית סולם המזון, כאילו שנהגים אומרים לעצמם "ואללה זה, אפילו לאדה לא הצליח לקמבן לעצמו. בוא נדרוס אותו". אגב זה עניין מקובל, שאתה מסמן למונית ואדם פרטי יעצור ויקח אותך לאן שאתה צריך תמורת תשלום. תכל'ס הם לא גרועים יותר מנהג מונית.

בקיצור רוסים ואוקראינים חושבים שהם שונים לחלוטין אבל במהות אותו דבר... מזכיר לך משהו מהמזרח התיכון? :-D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עוד שני דברים ששמתי לב אליהם בנסיעה במונית לשדה:

1. מותר לפנות ימינה באדום, מה שאומר שלפעמים בכיוון שלך יש ירוק ברמזור, אבל עדיין איזה טאמבל ייכנס מימין ישר לתוך הנתיב שלך.

2. הכבישים מסודרים כל כך גרוע שאין שום דרך להשתלב כמו שצריך לדרך מהירה או אפילו עירונית. פשוט נדחפים ומקווים לטוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עשית לי חשק לנסוע לקייב.

ת'אמת יש לי חבר מהארץ, לא אוקראייני בכלל, מבלה-רוס במקור, שלא יודע איך לעזאזל הוא הגיע לקייב, יש לו שם חברה של מוניות וחנות של סלולרים, הוא מרוויח לא רע אבל למה לעזאזאל בקייב?!

haters will hate

פורסם

אני הרגשתי רע מאוד בקייב, כאילו בכל מקום מתנכלים לי כיוון שאני נראה שונה מהם,אמא שלי ניראת הכי אוקראינית שיש ואני נראה כמו ערס ישראלי מצוי עם גלח 0 בצדדים וזקן קצוץ המלווה בשרשרת זהב על הצוואר.

כשאמרתי את זה לאמא שלי היא אמרה שזה לא קשור להיותי ישראלי אלא לעובדה שאני נראה כמו צ'צ'ני:|:-( ובגלל זה אני מקבל דאבל צ'ק מהאבטחה בכל קניון.

אומרים שלהבין את הבעיה זה חצי מהפתרון, בהצלחה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...