Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתיבת סמינריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש אחד הולך לישון. הוא מנסה להירדם ולפתע שומע חתול מיוחם מיילל בחוץ לאיזו חתולה כוסית.

האיש התהפך שוב ושוב במיטתו עד שבסוף התעצבן, יצא החוצה, תפס את החתול והוריד לו את הביצים. שקט, אפשר לישון.

כעבור שבוע האיש שוב נכנס למיטה ומנסה להירדם אך שוד ושבר: שוב החתול החרמן הקטן מיילל בחוץ. הוא זורק את השמיכה וקם בג'ננה מהמיטה, יוצא החוצה ורואה את החתולה הכוסית עוסקת בקיום מצוות ומעשים טובים עם חתול אחר, בעוד החתול שלו הוא הוריד את הביצים לפני שבוע עומד ליידם ומיילל.

פונה אליו האיש ושואל אותו לפשר מעשיו, שהרי במצבו הנוכחי הוא מנוע מלעסוק בקיום מצוות ומעשים טובים עם החתולה המצודדת.

עונה לו החתול: "עכשיו אני על תקן של יועץ".

;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתם רומזים שלפרנקוס הורידו את הביצים?

לא, מה שעשו לי זה לצעוק עלי ולהתייחס אלי כמו אל זבל, גם כשאני עשיתי את העבודה בצורה מושלמת.

הייתה מישהי ששלחתי לה עבודה (היא הייתה פעילה בליקוט החומר אבל אני עשיתי את הרוב) והיא צעקה עלי שזה לא מתאים ואמרה שהמרצה הזו בדרך כלל לא שמה יותר מ80 לאף אחד, אז פה אין סיכוי אפילו ל40.

היא הוסיפה שהיא תתבע אותי ושהיא לא משלמת לי על כלום.

אחרי שבועיים התקשרה להתנצל ולהודיע לי שהעבודה שלה קיבלה 98.

מישהי אחרת שכרה את שירותי במהלך סוכות.

נפגשנו כל יום כדי לסיים מאמר בשבוע. הוא היה אמור להתפרסם בארץ ובחו"ל.

היא הייתה אמורה להכין את כל החומר ואז אני הייתי אמור לארגן אותו בצורה לוגית.

הכל התנהל בצעקות מצידה והיא התייחסה אלי ממש גרוע.

אחרי יומיים היא הבינה שהיא ממש לא בכיוון ושהבעיה היא לא אצלי אלא אצלה.

אחרי שזה כבר התפרסם היא רודפת אחרי שאני אתרגם לה את זה לאנגלית וספרדית.

בקיצור, Fuck these people.

זו גם אחת הסיבות שאני שוקל לפרוש מתרגומים, או לפחות מעבודה עם לקוחות ישראלים.

אין איך לרצות אנשים, גם אם העבודה מושלמת.

פורסם

סלאבה, אם אינך קורא את זה המצב טוב, אתה כותב את העבודה. אם בכל זאת חזרת לכאן עבור הבדיחה... המצב בטטה.

המלצתי: שריין קצת זמן וכתוב עבודה סבירה. אין לך זמן? עשה מה שכתבתי אתמול, כך לא כותבים עבודה אך בהחלט מחנטרשים עבודה.[אגב, מדוע שלא תבקש דחייה בהגשה?]

אני בעד עבודה עצמית אם כי יש אתרים שיכולים לסייע[לא זוכר איזה]. מעבר לזה שני אנשים הציעו עזרתם והשלישי הציע יעוץ.

מאחל לך הצלחה, הזמן אותנו לגבינות ונקניקים אם בכוחות עצמך תעבור את השמונים.

כשניתקל בסקרים מוזרים עוד שנה שנתיים, נדע מי אחראי.

פורסם

חח חזרתי עבור הבדיחה, המצב אכן בטטה :)

אני אשקול את דרכי הפעולה שלי ואחליט מה אני עושה הלאה, אעדכן ברגע שיהיה ציון.

תודה לכולם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...