Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית חג אורים שמח ושבת שלום לכולם!

מעשה שהיה כך היה: כבר למעלה מחודש אני בקשר עם בחורה מדהימה! הבחורה הקלאסית להביא להורים אם תרצו.

אנחנו אומנם בקושי מתראים (פעם בשבוע) בגלל לוזים עמוסים של שנינו.

כשאנחנו ביחד הכי כייף לנו בעולם, הבעיה היא ששעתיים מתחילתו של הדייט שלנו, גשם שוטף של טלפונים הורס לנו את הדייט!

זה מתחיל מסבתא שלה, ממשיך בדודה שלה (קשורה אליה מאוד) ונגמר בהורים.

"איפה את? מתי את באה? כבר מאוחר תחזירי הביתה!) הם מכבים לי את הדייט! ולא תגידו אני מחזיר אותה ב5-6 בבוקר.

אוסף אותה ב20:00 ב22:00 פק"ל הטלפון שלה לא מפסיק לצלצל!!

ראבאק! גם ככה בקושי מתראים, שיפרגנו לי איתה קצת זמן איכות, בקשתי הרבה?

את ההורים כבר פגשתי, לדבריה השארתי רושם חיובי שאין שני לא!

אבל בכל זאת העיניין מדיר שינה מעיניי ודיי מעיק.

לכן חברי המלומדים אני פונה אליכם, מה אתם הייתם עושים?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדבר איתה ושהיא בתורה תדבר איתם

הכי פשוט שיש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מבקש ממנה יפה לשים את הטלפון על שקט למשך שעתיים?

הרי אין שום כוח עליון ביקום שמחייב אותך או מישהו אחר לענות לטלפון,

זה לא גורל.

כמובן שעליך לכבות / להשקיט גם את שלך בהתאם, בלי עדכונים און-ליין בקארזפורום.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מבקש ממנה יפה לשים את הטלפון על שקט למשך שעתיים?

הרי אין שום כוח עליון ביקום שמחייב אותך או מישהו אחר לענות לטלפון,

זה לא גורל.

כמובן שעליך לכבות / להשקיט גם את שלך בהתאם, בלי עדכונים און-ליין בקארזפורום.:wink:

אם היא לא תענה להם ההורים ישלחו את "669" לחפש אחריה

פורסם

אנחנו אומנם בקושי מתראים (פעם בשבוע) בגלל לוזים עמוסים של שנינו.

בני כמה אתם? כמה זמן אתם יוצאים/מכירים?

המשפט הזה כבר מראה על בעייה כלשהי. מהניסיון שלי, גם אם קמים לעבוד ב 5 בבוקר ולאחר מכן לומדים מ 5 עד 9 בערב אז ה"פרפרים בבטן" נותנים כח להיפגש ולהתראות הרבה יותר מפעם אחת בשבוע והעייפות לא מורגשת בכלל. מרחק גם לא צריך להיות שיקול גם אם נוסעים 45 דקות כל כיוון. כשאתה במצב של אבי מאוהבי אז העייפות נעלמת נקודה.

לגבי ההורים, משפחה וחברים שלה, אם היא מעוניינת בך באמת אז הטלפון צריך להיות על שקט ולא אמורות להיות הפרעות. אם יש הפרעות רבות חוזרות ונשנות אז היא פשוט ילדה/ לא רצינית/ לא באמת מעוניינת (מחק את המיותר).

אסף

נ.ב. אתה צריך להיות שלם עם הבחורה, הדעה של ההורים פחות חשובה.

פורסם
בני כמה אתם? כמה זמן אתם יוצאים/מכירים?

המשפט הזה כבר מראה על בעייה כלשהי. מהניסיון שלי, גם אם קמים לעבוד ב 5 בבוקר ולאחר מכן לומדים מ 5 עד 9 בערב אז ה"פרפרים בבטן" נותנים כח להיפגש ולהתראות הרבה יותר מפעם אחת בשבוע והעייפות לא מורגשת בכלל. מרחק גם לא צריך להיות שיקול גם אם נוסעים 45 דקות כל כיוון. כשאתה במצב של אבי מאוהבי אז העייפות נעלמת נקודה.

לגבי ההורים, משפחה וחברים שלה, אם היא מעוניינת בך באמת אז הטלפון צריך להיות על שקט ולא אמורות להיות הפרעות. אם יש הפרעות רבות חוזרות ונשנות אז היא פשוט ילדה/ לא רצינית/ לא באמת מעוניינת (מחק את המיותר).

אסף

נ.ב. אתה צריך להיות שלם עם הבחורה, הדעה של ההורים פחות חשובה.

אני בן 25, והיא 22 מכירים חודש (הכירו בינינו)

האמת שיש יום שהיא מסיימת מוקדם, ולמרות שאני מסיים באותו היום רק ב20:00 הראתי כן נכונות להפגש כמו שאמרת- העייפות לא פקטור, ההתרגשות לראות אותה והגעגוע מפצים על הכל, פגישה שעברה היא ביקשה שנשאיר את הפגישות שלנו לסופ"ש (היא עייפה, צריכה ללמוד, ש"ב, לנוח, וכל החרא הזה) למרות שהתואר שלה תובעני, אתה בטח מתאר לעצמך כמה קשות זה פגע בי לשמוע ממנה משפט כזה.

תשמע להבדיל מהקשר הקודם שלי, אני לא מצפה שהכל יהיה חלק ואוכל לנוח איתה על זרי הדפנה, ממש לא! סך הכל ציפיתי לא לסבול יותר מדיי. אך גם בקשר הזה כל מיני ברקסים ועקבות למיניהם לא אחרו לבוא

להפגש אחת לשבוע, לדייט של שעתיים (ועפתי על עצמי) לאן הגענו לאן אני שואל את עצמי

ברור שהכי קל זה לחתוך ממנה בטענה שזה לא רציני, ולעבור הלאה.

אך האם זו האפשרות הריאלית היחדיה שעומדת לרשותי?

אני לא חושב שאוכל למצוא טובה ממנה, סטודנטית לתואר נחשב, ילדת בית, נאה, "עושה לי את זה" במלוא מובן המילה

פורסם
אם היא לא תענה להם ההורים ישלחו את "669" לחפש אחריה

כדברי חז"ל: יאללה יאללה.

מי שלא מספיק רציני בשביל לסגור את הפ-@%&ג פלאפון לשעתיים

מחץ לשעות או דרישות העבודה, שיילך לחפש עמוד שדרה. לבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

המשימה שלה יותר מורכבת: לשים את המשפחה שלה על שקט, לא את הסלולרי.

בסה״כ אתם רק חודש ביחד. אולי זה רק סימפטום של התחלה והם דואגים לה בצורה קיצונית (בת זקונים?)

ולאט לאט כשתעמיקו את הקשר אז הם ישחררו קצת.

במקומך הייתי נותן לזה עוד חודש-חודשיים ואם אין שיפור ועדיין בא לך עליה, בהחלט עושה איתה שיחה רצינית על זה.

במקביל תנסה להיפגש איתה יותר. שעתיים בשבוע לא יקדמו אותך לשום מקום, פיזית ורגשית.

כשרק הכרתי את אשתי היא היתה גרה 45 דקות ממני וראיתי אותה יותר. ועוד נסעתי עם חיפושית.

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתי רומז לה בהומור שהעניין מציק, משהו בסגנון ״מה, המשפחה לא משחררת, אה?״ עם קריצה, היא כנראה תרסן את המשפחה.

אם לא עוזר בהומור הייתי ממתין קצת כמו שהציעו ובמידה והעניין לא נפתר פותח את זה ברצינות.

כשרק הכרתי את אשתי היא היתה גרה 45 דקות ממני וראיתי אותה יותר. ועוד נסעתי עם חיפושית.

בהצלחה!

תראה את הקדימה, עם פולקסוואגן חדשה יקח לך 3-6 שבועות לכסות את אותו טווח, זמן שיכלול את זיהוי התקלה, החלפת רפידות DSG, חזרה למוסך כי הבעיה לא נפתרה, החלפת מכטרוניקס, חזרה למוסך כי הבעיה לא נפתרה, פתיחת שרשור בקארזפורום והמתנה שיצבור 6 עמודים, קבלת הודעה פרטית מהילה שהיתה אי הבנה, חזרה למוסך להחלפת גיר (רצוי גם מנוע על הדרך) והמשך נסיעה לדייט עם או בלי הארכת אחריות.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אל תהיה סוציומט. איך אני אעביר את הזמן שלי?!

Gn'f'R

פורסם

כבר ראו אותך אמרת, השארת רושם טוב, הם מבינים שהיא לא יוצאת עם אייל גולן והיא לא בת 17.

חודש מתחילת הקשר זה זה זמן מכובד לשבת ולהעלות את הבעיה בשיחה ידידותית אך ברורה מספיק.

אם היא בגיל 22 לא מסוגלת לגרום למשפחה שלה לא להתערב לה בחיים (כל עוד זה מציק גם לה כמובן ), כנראה שבעיסקת החבילה הכוללת (היא+משפחה) , העסקה לא ממש משתלמת.

בקיצור, שיחת תאום ציפיות.

בהצלחה.

פורסם

לא כלול. הגיבוב הוא ישות עצמאית תבונית.

פורסם

אני לא עונה לטלפונים כאשר אני בפגישה או שיחה. גם בעבודה, ומתוך צורך בריכוז במה שאני עוסק וכיבוד מי שנמצא איתי.

לדעתי אין תועלת וזה חוסר נימוס להפסיק שיחה או עיסוק, לענות "אני לא יכול לדבר כעת" ואף אחד לא מרוצה ממה שקורה.

אני מציע להפסיק את ההשתעבדות לנייד והצורך לעדכן את כל העולם בכל רגע. להתחיל לחיות ולעשות מה שרוצים, איך שרוצים.

במשך הזמן כולם יתרגלו ל"שריטה" (??) הזו, וחלקם יעריכו את המנהג.

העיקר שטוב לשניכם, ומי שרוצה שיהיה ככה - שיקבל אתכם כמו שאתם נוהגים.

*

האלטרנטיבה היא לעבור לאופנוע.

בחור אחד קנה לעצמו הארלי דווידסון מלא בניקלים וכרומים מבריקים. הוא שאל את המוכר: "מה לעשות בכדי לשמור על כל הנוצצים האלה מפני חלודה?"

ענה לו המוכר: "בכל פעם שיש גשם, תמרח אותם בווזלין". הבחור שמע בעצתו בקפידה.

יום אחד פגש נערה נחמדה והם החלו לצאת בקביעות.

אחרי חודש אמרה לו הנערה: "אני רוצה להזמין אותך לארוחה חגיגית אצלנו בבית, המשפחה רוצה להכיר אותך." הבחור הסכים ונקבע המועד.

באותו ערב בזמן שרכבו על האופנוע לכוון הבית, אמרה לו הבחורה: "תשמע, אצלנו בבית יש מנהג כזה משונה, מי שאומר את המילה הראשונה אחרי האוכל, רוחץ את כל הכלים!"

כשנכנסו הביתה, הופתע ההארליסט, כ-20 אורחים חיכו לו לסעודה. כולם רוצים להכיר אותך אמרה הבחורה. לאחר שיחת הכרות קצרה, ניגשו לשולחן לאכול.

ברגע שגמרו לאכול, נפלה דממת קבר על המסובים. שקט מצמרר, אף אחד לא מדבר.

כך ישבו כשעתיים ואף אחד לא פוצה פה ומצפצף. להארליסט שלנו נמאס, הוא קם, מזיז את הכלים ומפנה מקום על השולחן, לוקח את הבחורה, משכיב אותה על השולחן ומשגל אותה לעיני כל הנוכחים. שקט, דממה, אף אחד לא מוציא הגה.

הוא מחכה עוד חצי שעה וכעת הוא לוקח את אימה של הבחורה, משכיב אותה על השולחן ועושה לה את אותו הדבר. ועדיין דממת מוות.

פתאום החל לרדת גשם. ההארליסט מוציא את הווזלין מהכיס.

באותו הרגע קם האבא ואומר: "אני נכנע! אני הולך לשטוף את הכלים".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חן חן על הבדיחה :)

לפותח השרשור - נראה לי שעכשיו הגיעה הזמן לשיחה ולהעמיד את הנערה במקום מבחינת משפחתה.

שתחליט - או שהיא איתך ויחד שניכם תחנכו את המשפחה מעכשיו (כי מאוחר יותר יקטנו הסיכויים) או שלא.

ועל הקטע הבא

אני לא חושב שאוכל למצוא טובה ממנה, סטודנטית לתואר נחשב, ילדת בית, נאה, "עושה לי את זה" במלוא מובן המילה

בחייאתק אחשלו,זה כל מה שכל אחד בערך חושב\אומר בהתחלת קשר חדש,ופתאום נדמה לו שהיא הבחורה הטובה היחידה ביקום.

אל תמכור את עצמך בזול ואל תוותר על כבודך.

עוד משו - להפגש פעם בשבוע לשעתיים זה ממש לא זה,ולא מספיק לשום דבר.

תקבע עובדה שמוצאים זמן ויהי מה,אתם עכשיו מבססים את הקשר (בערך) ואין דבר כזה שלא מוצאים זמן\עייפים\וכו'

אתם ביחד? כל אחד מכבה את המכשיר ומתרכזים אחד בשני,ושהעולם יתפוצץ.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מניסיון של פעמיים...

שלא תעז להיכנס לקשר לכזה!

דבר איתה על העניין, אם היא לא מבינה שהיא לא צריכה לחיות עם ההורים אלא עם בן הזוג, כנראה שזה אבוד.

NEXT!

• תוכן חדש...