Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו נתקלים לפעמים במהלך היום במצבים שגורמים לנו להוציא מהפה משפט שלא דמיינו שייצא אי פעם.

במקרה שלי אני כל היום עובד עם צינורות, כך שבדיחות על זה כבר נהיו עניין שבשגרה, אבל עדיין, פה ושם, יש נקודות שגורמות לי להוציא מהפה משהו... חריג.

אני בטוח שאני לא היחיד שזה קורה לו (פרנקוס, אני מסתכל עליך!), אז חשבתי לעצמי למה לא לפתוח שירשור שיאגד את כל הפנינים האלו לטובת הדורות הבאים.

וכמיטב המסורת, אני אתחיל.

העדפה אישית- פורמט של "המשפט" ואז ההקשר. יכול להיות קצת יותר מצחיק ככה.

היום מצאתי את עצמי אומר לשותף שלי: "פעם אחרונה שאני מנגב לך את הלבן מהמוט!".

משפט זה נאמר לאחר שהוא אכל סופגנייה תוך כדי נהיגה, וקצפת נשרה\נשארה על מוט ההילוכים כשהוא העביר הילוך...

יאללה, תורכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו כמו שאמרתי היום "את יכולה להתכופף שניה ולפתוח מאחורה שאני אכנס?" שנאמר לעמיתה לעבודה ?

בהקשר שתפתח את חלקו האחורי שלמארז מחשב נמוך שהיה על הרצפה ואני אכנס עם מברג...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל פעם שאני קורא את זה, זה יותר מצחיק! :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

״את נראית פצצה וכיף לנו ביחד, לא הגיע הזמן שתכירי לי את הבת שלך?״

זה היה בתקופת ה״אלוהים ישמור ממה שיוצא לי מהפה״, נאמר לאיזו מילפית שהיה לי קטע איתה (גרושה) שבהמשך גיליתי שיש לה ילדה פ-צ-צ-ה שצעירה ממני ב-3 שנים ועניין אותי ״להכיר״ אותה.

היו לי באותה תקופה הרבה משפטי ״בחיים לא חשבתי שאומר...״ (תוצר של סיום מערכת יחסים ארוכה והכרה בכך שיותר מדי בנות אשכרה נדלקות מזה שאתה אומר להן בפנים שלא בא לך קשר רציני אבל מזה מתאים לך לקרוע להן את הצורה במיטה, סליחה על הצרפתית...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא אני אמרתי, אבל אמרו לי.

חברה נאה לעבודה הסתובבה עם תיק על הגב, ישבתי על כיסא וציינתי שיש משהו מבצבץ מאחד הכיסים האחוריים.

בתגובה היא מסתובבת אלי בקפיצה עם התחת לכיוון הנכון שואלת "אתה יכול לדחוף לי מאחורה?".

יש לי עוד מלא, רק צריך להזכר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
משהו כמו שאמרתי היום "את יכולה להתכופף שניה ולפתוח מאחורה שאני אכנס?" שנאמר לעמיתה לעבודה ?

בהקשר שתפתח את חלקו האחורי שלמארז מחשב נמוך שהיה על הרצפה ואני אכנס עם מברג...

אני חייב לדעת למה באמת אמרת את זה.

שמעתי מזמן עולה חדשה צועק באוטובוס "נהג!תפתח אותי מאחורה":lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שעה שמונה בערב, אני בתור בסופר,מגיע תורי והקופאית (במקרה הזה אתיופית צעירה) מתחילה להעביר בנונשלנטיות מוצרים.

אני כבר עייף מכל היום אז אני אומר לה בלי למצמץ " תעשי לי טובה ותתקתקי אותי כמה שיותר מהר.."

היא מסתכלת עלי בחיוך(דווקא חמודה :wink: ) ואומרת לי " אני אתקתק לך את הקניה כמה מהר שאני אוכל"..

פורסם
שעה שמונה בערב, אני בתור בסופר,מגיע תורי והקופאית (במקרה הזה אתיופית צעירה) מתחילה להעביר בנונשלנטיות מוצרים.

אני כבר עייף מכל היום אז אני אומר לה בלי למצמץ " תעשי לי טובה ותתקתקי אותי כמה שיותר מהר.."

היא מסתכלת עלי בחיוך(דווקא חמודה :wink: ) ואומרת לי " אני אתקתק לך את הקניה כמה מהר שאני אוכל"..

מפה לשם יש לנו ילד :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שמעתי מזמן עולה חדשה צועק באוטובוס "נהג!תפתח אותי מאחורה! כבר שעה אני עושה לך ביד":lol:

השלמתי לך ;) (קרדיט לשרשור הבדיחות הגדול :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אי שם בבניין הנהלה כלשהו, אני נכנס לפינת קפה לתוך שיחה של שתי בחורות אחת שאני יודע לא מזמן ילדה את בתה הבכורה והשנייה בהריון מתקדם. מתפתח דיון על ילד ראשון / שני, ואני שואל את זו שבהריון "איזה מספר זה שלך?" והיא עונה "אני לא בהריון!!!".

ברחתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לקח לי הרבה זמן למצוא את זה בגיבוב.

"מכניס מהצד"

סיטואציה הזויה וטרייה מהעבודה,

נתקלתי בקשיים במהלך ייצור והתקשרתי לטכנולוגית שתבוא לייעץ לי ואולי כך נגיע לפתרון ביחד.

אז אנחנו עומדים שם והיא מציעה לנסות כך ולנסות כך וכד'...

ואז התחילה שיחה הזויה:

"תנסה להכניס מהצד"

"לא, מהצד זה לא יילך"

"תנסה, אולי נצליח"

"יקירתי, תקשיבי לי, זה לא רעיון טוב"

"למה?! "

"כי פעם הכנסתי מהצד וזה לא נגמר טוב"

"מה אכפת לך לנסות? "

"אני לא מכניס מהצד! "

"אתה ממש עקשן! "

"בואי ננסה דרך אחרת, לא מהצד"

"תן לי סיבה אחת למה לא להכניס מהצד"

ואז נפל לי האסימון והתחלתי לצחוק...והיא לא הבינה,

לשיחה הצטרפה עוד טכנולוגית, ועכשיו ההיא פונה לחברתה:

"ערן לא מוכן להכניס מהצד! "

"נו בטח.. את לא יודעת שהוא נשוי?! ..."

כל הזכויות שמורות בגיבוב.

Gn'f'R

פורסם

טריה מלפני כמה דקות

אני:"אני מבטיח להביא לך ביד מחר על הבוקר"

הוא: :shock: :shock:

אני:את הכסף!את הכסף ילד קטן.

פורסם

"ילד קטן"??? פה חשדתי!

לענין השרשור, תמיד כשמעשנים נרגילה ויש בחורה בקהל אני שואל אותה עם מבטא זומם אם היא רוצה לקבל את הצינור 8)

• תוכן חדש...