Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מרצדס בנו טנק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריו זה עיברות ל R10

אושקוש, אני חושב שזו חברה תעשייתית כלשהי. זה שם אמיתי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ריו זה עיברות ל R10

השמועות מספרות שהנגד הראשון שקיבל אותן לשירות לא ידע לקרוא אינגלזית ומספרית, אז במקום לקרוא לבהמה בשמה, הפך את זה ל"ריו״.

פורסם
ריו זה עיברות ל R10

נראה לי שזה רק אגדה, כי ריאו כותבים: reo

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אושקוש זה שם החברה והעיר שמייצרים בה את המשאית. מפלצת עם שם של מותג ביגוד לתינוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ריו זה עיברות ל R10

אושקוש זה יצרן אמריקאי של משאיות כבדות, בעיקר לשימושים צבאיים.

לגבי הריו, הגיע הזמן לנפץ את המיתוס הזה אחת ולתמיד. שם המשאית הוא M35 (לדגם ה2.5 טון ("צעקות"), יש גם M54/M809, שזה דגם ה-5 טון עם מנוע קאמינס) והשם "ריו", זה לפי שם של החברה שתכננה והתחילה הייצור שלה, REO (היו כמה חברות, בינהם AM GENERAL).

אגב, בצבא האמריקאי את הM35/M54 החליפו כבר שני דורות של משאיות, ובצה"ל עדיין לא מצאו תקציב לריוסים הישנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ריו זה עיברות ל R10

אמת לגבי ה R10 ו הריו זה למעשה שיבוש ישראלי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
אושקוש זה יצרן אמריקאי של משאיות כבדות, בעיקר לשימושים צבאיים.

לגבי הריו, הגיע הזמן לנפץ את המיתוס הזה אחת ולתמיד. שם המשאית הוא M35 (לדגם ה2.5 טון ("צעקות"), יש גם M54/M809, שזה דגם ה-5 טון עם מנוע קאמינס) והשם "ריו", זה לפי שם של החברה שתכננה והתחילה הייצור שלה, REO (היו כמה חברות, בינהם AM GENERAL).

אגב, בצבא האמריקאי את הM35/M54 החליפו כבר שני דורות של משאיות, ובצה"ל עדיין לא מצאו תקציב לריוסים הישנים.

תודה יא ממזר. השכלתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אמת לגבי ה R10 ו הריו זה למעשה שיבוש ישראלי .

לא קראת את ההודעה מעליך?

חוץ מזה יש גם להקה כזאת REO speedwagon :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הממזר השמן צודק, ה-M54 היא "הריו" 6X6 המוכרת יותר. הוא גם צודק שמקור השם הוא (כנראה) בחברת REO שהייתה אחת מיצרניות המשאיות האלו. הקאקערים האיטייים והרועשים היו ענתיקות עוד שהייתי בסדיר ועד היום אני עוד תקוע איתם במילואים.

האושקושים שיש בצבא הם מפלטפורמת HEMTT שגם היא כבר די וותיקה.

וה-6X6 של מרצדס הוא ממש לא טנק. זה צעצוע לבני תפנוקים סעודים עם יותר מדי כסף. זה לא כלי לשדה קרב, הוא עדין מדי, משוכלל מדי ומסובך מדי לתחזוקה. בעולם האמיתי המרצדס הזאת לא מהווה תחרות להיילקס חבוטה שריתכו על הארגז שלה פלטפורמה מסתובבת עם זוג תותחי נ"מ.

תוספת - בכל מקרה, גם אם הרכב הזה הוא "טנק", הוא ממש לא הראשון של החברה - בתקופות אפלות יותר חברת דיימלר (אז דיימלר-בנץ) יצרה טנקים "אמיתיים".

5334542818_ebb1743510_b.jpg

5365192776_48e4d64de0_b.jpg

פורסם

אז רגע, מה עדיף בשטח הG63 AMG או הUnimog, ומה ההבדל בינהם? שניהם נראים לי בלתי ניתנים לעצירה :-)

unimog2.jpg

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...