Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור קליטת WIFI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה שלי יש קליטה טובה באינטרנט רק בחדר אחד (שבו נמצא הראוטר). בחדר השני אין כמעט קליטה בכלל. מדבור על דירה קטנה (כ 60 מ"ר) ואין ממ"ד.

יש לי תשתית הוט עם HOTBOX אבל לא מופעלת בו אופצית הראוטר, במקום זאת מחובר אליו ראוטר חיצוני עתיק של LEVEL ONE עם אנטנה אחת.

מה עדיף לקנות ראוטר אחר יותר טוב או רפיטר\מגדיל טווח?

אשמח לקבל גם המלצות למוצרים מומלצים, עם עדיפות לקניה בארץ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בעיה דומה אצלי,

חיברתי נתב אלחוטי תומך תקן N בחיבור LAN לסמארט בוקס,

ולנתב הזה החלפתי אנטנה (ניתן להזמין מebay אנטנה גדולה שמתחברת במקום האנטנות המקוריות של הנתב).

יש קליטה בכל הבית (דירת חמישה חדרים עם מרפסת).

חשוב מאוד למקם את הנתב במרכז הבית לקליטה אופטימלית בכל המרחב.

פורסם

בדירה כזו לא צריכה להיות בעיה בקליטה. נסה לבדוק בהגדרות הנתב אם הוגל ההספק שלו (יש נתבים עם אופמציה כזו, מפחיתה את הטווח וכך גם אתה האפשרות שמישהו זר ירכב עליו), ונסה להחליף את הערוץ, שכן יתכן שיש הפרעות מנתב של השכנים שפועל באותו ערוץ.

כמוכן בדוק את הקליטה על יותר ממכשיר אחד, יתכן שהבעיה דווקא בצד של המקלט. לדוגמא - במקום שבו אני יושב המחשב קולט את ה-WiFi בלי קושי (אם כי אני משתמש בתשתית קוית - שעדיפה), לעומת זאת ה-Nexus S שמונח בסמוך אינו קולט אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הראוטר עד כמה שאני מבין אבל זה לא עזר. לפי דעתי החוסר קליטה נובע פשוט מראוטר חלש (מדובר על רואטר שקיבלתי מנטוויזיון לפני כ 6-7 שנים).

בכל מקרה, תגידו לי אם יש איזשהו משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר:

WAN Type Dynamic IP Address

Renew IP Forever לא מסומן

DHCP Server Enabled

Lease Time 1 Hour

SSID broadcast Enabled

Security WEP

אין לי אפשרות לשנות את המיקום שלו, וביחס לחדר השני הראוטר והמחשב נמצאים בשני הקצוות של הבית.

בחדר השני אין קליטה בשום מכשיר, ניסינו שני מחשבים ניידים, אייפון ואייפד.

אגב, נזכרתי עכשיו שבהתחלה היו לי הרבה ניתוקים ואחרי חפירה ברשת הבנתי שזה בגלל שבמודם עצמו יש רואטר מובנה אז זה מפריע לפעולה של הראוטר החיצוני. איכשהו בסופו של דבר זה נפתר מעצמו, אבל האם זה אומר שיש סוגי ראוטרים שלא יתאימו ביחד עם ה HOTBOX הזה ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הייתה לי בעיה דומה והפתרון הכי פשוט בעולם.

הראוטר נמצא בחדר שלי, והנייד של אחי הקטן בחדר שלו, שנמצא בקצה השני של הבית.

פשוט קניתי מגדיל טווח קליטה ומיקמתי אותו בסלון בבית. (נקודה אמצעית בין הראוטר שלי למחשב של אחי)

הוא פשוט קולט את הקליטה מהראוטר ומגדיל את התדר.

http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=1920&Cat2Cat1ID=86&Cat2ID=224&aff=Zap&lang=he

נתתי לך את הקישור הראשון שמצאתי ברשת, תריץ חיפוש קטן ותמצא, ומוכרים בכל חנות מחשבים. ממליץ על TP-LINK.

פורסם

כל נתב יכול לשמש כמגדיל טווח, וסה"כ מדובר במכשיר שעולה 100-200 ש"ח.

היום הייתי קונה נתב מודרני ומתקין אותו במקום מרכזי ככל האפשר בדירה. הנתב לא חייב להיות מחובר למחשב - אפשר להגדיר אותו הגדרות ראשוניות ואז להציבו במקום האופטימלי (כמובן בסמוך לנקודת טלפון או כבלים, בהתאם לספק התשתית) ולחבר את כל המחשבים באמצעות רשת קוית או אלחוטית. כך עשיתי בדירתי הקודמת שגודלה כפול מגודל הדירה שתוארה על ידי פות"ש, ולא היו לי שום בעיות קליטה, כולל בממ"ד. גם כיום אין לי בעיות קליטה בדירה יותר גדולה, כולל בקומות נפרדות ממיקום הנתבים.

אם בכל זאת נדרש מאריך טווח ההנחיות להתקנתו נמצאות כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום קניתי ראוטר של TP-LINK עם 3 אנטנות ב 150 ש"ח.

על פניו נראה שהקליטה בסדר עכשיו בחדר השני. במידה ועדיין יהיו בעיות אני אחבר את הראוטר הישן בתור AP.

תודה לכולם על העזרה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...