Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום פינקתי קצת את הרכב בניקוי טוב חיצוני ופנימי, ולצערי מהיום שהרכב נרכש (חצי שנה ) ועד היום אני לא מצליח להגיע לשמשה נקייה מבפנים - יש מין "ערפל" כזה על החלון וזה מעצבן ברמות.

ניסיתי מספר חומרים החל מספריי חלונות רגיל, עד לחומר של CG , ונעזרתי גם במטליות מיקרופייבר , וגם עם סמרטוט עדין עד לנייר עיתון וכלום, זה עדיין על החלון , איך נפתרים מזה ?

ד"א החומרים שאני משתמש לשטיפה:

ריסוס ראשוני עם ONR על כל הרכב

שמפו + וקס מגוויירס Meguiar's Ultimate

לגנטים Meguiar's Whell Brightener

ניקוי פנימי APC

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תנסה IPA או סבון כלים מדולל ואולי גם חומץ ביחס של 1:1

ועוד דבר אני מקווה שאתה לא משתמש בחומר לגאנטים בכל שטיפה כי החומר חזק (גם בדילול של 1:10) וללכלוך שיש בשטיפה שבועית ממוצעת יספיק כל שמפו של רכב

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

מעט סבון כלים לתוך דלי עם מעט מים(כמה זה מעט, נניח חצי ליטר מים) ותקח מטלית מיקרופייבר (אפילו ששימשה אותך לניקוי הרכב) טבול אותה בנוזל,שטוף ונקה אתה מעט. אחר"כ קרצף את השמשה ונגב עם מטלית כותנה/מיקרופייבר. אחר"כ עבור לניקוי עם נוזל שמשות הכחול כמו שאתה רגיל,ולא תאמין איזה יופי רואים בלילה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

tomer ו, darkmanxxx , תודה על העזרה אנסה את עיניין הסבון כלים ואעדכן.

tomer החומר לגלגלים מיושם בערך אחת לחודש בדילול של 1:6 , ממה שאני מבין ממך זה חומר חזק , כדאי לעבור לדילול של 1:10 ?

פורסם

לפי דעתי תנסה פעם אחת 1:10 ותראה אם זה מוריד את הלכלוך שיש אם זה לא מוריד תחזור ל 1:6.

אני אישית מעדיף דילול של 1:10 עם מברשת מאשר דילול של 1:6/1:4 ללא מברשת.

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
מעט סבון כלים לתוך דלי עם מעט מים(כמה זה מעט, נניח חצי ליטר מים) ותקח מטלית מיקרופייבר (אפילו ששימשה אותך לניקוי הרכב) טבול אותה בנוזל,שטוף ונקה אתה מעט. אחר"כ קרצף את השמשה ונגב עם מטלית כותנה/מיקרופייבר. אחר"כ עבור לניקוי עם נוזל שמשות הכחול כמו שאתה רגיל,ולא תאמין איזה יופי רואים בלילה.

ממליץ מאוד ! , אצלי זה עזר מאוד וכעת החלון מבריק .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

I can see !!!!!

בשעה טובה השמשה נקייה ואפשר לראות כמו שצריך.

תודה רבה על העזרה חברה.

אחלה שבת

• תוכן חדש...