Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר

zohar_clio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי שנים על משפחתיות אבא החליט שבא לו ללכת בלי ולהרגיש עם והוא מעוניין בקרוסאובר חדש.

עברתי קצת על מבחני דרכים כאן ובאוטו ואני עדיין מתלבט בין מספר דגמים, אשמח לשמוע כמה מילים מהמומחים כאן.

הדרישות :

1. תקציב - עד 130K.

2. מנוע - עדיפות למנועים סבירים פלוס (1.6 ומעלה, 1.4T גם הולך), מספר סוסים יכול להיות 120 ומעלה אבל גם מתחת יתקבל בתנאי שהם סוסים משובחים ועירניים.

3. גיר - אבא רוצה אוטומט, אני עדיין מנסה להעביר אותו לידני. הצעות לאוטומט בעדיפות כרגע עם מילה לכיוון גיר ידני כשמתאפשר.

4. מרחב פנימי - בינינו, רוב הזמן ייסעו שם 2 אנשים מקס. מרחב העמסה מאחורה יכולה לעזור אבל לא קריטית.

תודה לכולם

פורסם

הוא יכול לבדוק את הסוזוקי קרוסאובר, ל-1.6 הרגיל אין יומרות שטח והוא נראה יותר מינוואני לדעתי אבל נשמע מתאים לדרישות.

פיג'ו 2008 החדש גם כן נכנס לתקציב אבל יחידת הכוח שלו קצת מבאסת עם גיר 4 הילוכים שהולך ונעלם ברכבים חדשים.

רנו קאפצ'ור דיי מסקרנת, עיצוב קצת צעקני לדעתי אבל יחידת מוגדשת עם גיר רובוטי נשמעת יותר אטרקטיבי מהשילוב בשתיים האחרות.

לשברולט טראקס יחידת כוח שנשמעת לא רע על הנייר אבל הביצועים בפועל לא מבריקים, הרכב נאה וכבר נתקלתי בכמה מודעות לרכבי ליסינג עם 0 ק"מ במחירים אטרקטיביים. אחיו האופל מוקה נאה הרבה יותר וסביר להניח שיגיע גם הוא בקרוב ארצה.

סקודה יטי חורג בלא מעט מהתקציב ואני לא מוצא לכך הצדקה.

הג'וק קטן באופן מורגש מהאחרים, בעיקר במרווח הפנים.

אני מבין את הרצון בעיצוב שונה ותנוחת ישיבה גבוהה אבל בשבוע שעבר חברים קרובים קיבלו את האוקטביה החדשה, 1.2 אלגנס היא החליפה אצלם 1.2 אלגנס משנת 2010 שנסעה 150 אלף קילומטרים. העיצוב משמים לחלוטין והאיזור הכנף האחורי מאוד מכביד ומכער את הרכב. אבל בפנים זאת כבר סימפוניה אחרת לגמרי, הרכב סופר מרווח,תא נוסעים איכותי כמו שלא ראיתי באף ג'יפון, האיבזור באלגנס מתקבל על הדעת ובנסיעה ה-1.2 מספק את הסחורה מבחינת ביצועים ורק המתלים הנוקשים קצת מקלקלים את החבילה.

אני ממש לא חסיד של האוקטביה אבל מה שאני מנסה להגיד זה שלדעתי המשפחתיות הקונוונציונאליות עדיין נותנות יותר מהג'יפונים האלה בין אם זאת אוקטביה, קורולה, סיד או מאזדה 3.

אני מציע לקחת גם את המשפחתיות האלה בחשבון ולבצע נסיעת מבחן בחבורה הזאת שציינתי כאן, החסרונות של הג'יפונים יתגלו דיי מהר להערכתי.

פורסם

תודה על התגובה המפורטת מייק.

היום ביקרנו ביחד ב-5 סוכנויות, זאת ההתרשמות שלי מהמכוניות הרלוונטיות :

שברולט טראקס - נראית כרגע ברמה אחת מעל שאר המכוניות בקטגוריה. עיצוב מעולה, מנוע חזק (1.8 140 כ"ס), מרווח גדול עם אופציה לקיפול מושבים אחוריים שמשאיר מרווח עצום מאחורה.

בגרסה המשודרגת (LT שעולה 136K ש"ח) היא בכלל נראית מדהים, אבל גם היקרה בקטגוריה.

סוזוקי קרוסאובר - נראית לא רע, מנוע סביר (1.6 120 כ"ס), מרווח לא רע מאחורה אבל לא מדהים.

מחיר טוב מאוד יחסית לקטגוריה, 122K.

פיג'ו 2008 - עדיין לא הגיעה לארץ, ההשקה צפויה בדצמבר/ינואר. לפי הנציג בפיג'ו : "היא אותו דבר בדיוק כמו ה-208, רק יותר גבוהה". מנוע 1.6 120 כ"ס.

מחיר לא רע, 127K, השאלה היא מה התמורה.

יונדאי IX35 - גדולה משמעותית וקצת מחוץ לקטגוריה, מנוע חזק (2.0 155 כ"ס), מרווחים גדולים מאוד.

מחיר יקר בהשוואה לאחרות, 160K.

בשורה התחתונה, נראה שבהתאם לדרישות שהגדרתי 2 המכוניות שכרגע עומדות על הפרק הן הטראקס והסוזוקי קרוסאובר.

בגדול ההבדל רץ על המחיר, בגלל שדי ברור שהטראקס עולה על הקרוסאובר בכל קטגוריה.

אשמח לשמוע הצעות לעוד רכבים שלא הופיעו כאן או בתגובה של מייק, בקטגוריית הקרוסאובר כמובן. את שלב המשפחתיות כבר עברנו.

בנוסף אשמח לחוו"ד על המכוניות שהוזכרו.

שוב תודה.

פורסם

אם כבר עדיף לקחת את הטראקס עם המנוע המוגדש 1.4T שמרגיש הרבה יותר טוב מהאטמוספרי.

אל תשכח שכנראה ערכו של הטראקס ישחק יותר משל הסוזוקי האהוב וגם צ.הדלק תהיה לטובת הקרוסאובר.

ככה שהוא לא בדיוק מנצח בכל פרמטר, לפני שהזכרנו את פערי המחירים.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

לדעתי אבא שלך חייב לבדוק את הצד הידני של הירח, קשקאי או ייטי יתנו לכם הרבה יותר רכב.

הקשקאי במבצע 110 (בדוק גם אצל היבואן, ייתכנו הנחות יפות) והייטי מאוד איכותי לטעמי.

בהרחבת תקציב ל 145 אתם מזמינים אאוטלנדר ידני חדש, שלדעתי באמת ייתן לאביך את תחושת ה "עם" הכי טובה, ועם מנוע 2 ליטר חזק וחסכוני.

http://www.motodeal.co.il/?category=117

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לדעתי אבא שלך חייב לבדוק את הצד הידני של הירח, קשקאי או ייטי יתנו לכם הרבה יותר רכב.

הקשקאי במבצע 110 (בדוק גם אצל היבואן, ייתכנו הנחות יפות) והייטי מאוד איכותי לטעמי.

בהרחבת תקציב ל 145 אתם מזמינים אאוטלנדר ידני חדש, שלדעתי באמת ייתן לאביך את תחושת ה "עם" הכי טובה, ועם מנוע 2 ליטר חזק וחסכוני.

http://www.motodeal.co.il/?category=117

מעניין.. מחיר הקשקאי הידני ללא שינוי מאז אוג'.

לא הייתי מכנה את הכ"ס של הקשקאי "עירניים". אם אבא שלך רוצה רכב שיודע להאיץ, כדאי שיבחר קרוסאובר עם יחס כ"ס\משקל גבוה יותר. מצב ההיצע היום בקרוסאוברים הידניים הרבה יותר טוב מאשר לפני חצי שנה, כפי שכתבת.

si vis pacem, para bellum

פורסם

מצטרף להמלצה לבדוק את הרנו קפצ'ור.

הרכב מעוצב, חסכוני והמנוע המוגדש מושך מאוד יפה.

גם המחיר נמצא בגיזרה הנכונה.

יסלחו לי כולם אבל הסוזוקי לא בקטגוריה הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התגובות.

ניסיון אחרון לעבור לידני פוצץ, אנחנו כרגע על אוטומט.

הקשקאי נפסלת מטעמי מחיר, הייטי מטעמי מחיר + מראה חיצוני.

אהבתי את ההצעה של הרנו קאפצ'ר, נשאר רק לשכנע את אבא שמנוע 1.2 ל' (טורבו כמובן) הוא דבר שהוא יכול לחיות איתו.

מישהו יודע אם ה-120 סוסים שם קמים לעבודה בבוקר ?

בנוגע למנוע 1.4T בטראקס, גם אני מעדיף אותה משמעותית מכל הבחינות. הבעיה היא שהא מעלה גם את המחיר ואנחנו גם ככה בחריגה עם הטראקס.

כרגע נראה שאנחנו הולכים לנסיעת מבחן על הטראקס והרנו קאפצ'ר, אעדכן בהמשך.

פורסם

לאבא שלי יש קאפצר ... 1.2 טורבו לא רע בכלל , זריז מושך בקיצור מפתיע.

אבל סה"כ זה 1.2 טורבו ככה שצריך לקחת אותו בפרופורציה , הרכב לא מטוס קרב אבל יותר מהיר מה 1.6 שאנחנו רגילים,

אבל זאת דעתי.

חוץ מזה הרכב מפנק מאוד באיבזור שלו ... הדגם שלנו הוא "דינמיק פאק" אחד מתחת להכי גבוה.

בהצלחה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...