Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האור ברכב צהוב ולא מועיל הייתי מעוניין לדעת מאיפה אני יכול לקנות נורות לד תואמות? במידה וזה מאיי ביי הייתי מעוניין לדעת איזה סוג ואיזה גודל והאם זה משהו שאני יכול לעשות בבית לבד או שעדיף ללכת לאיש מקצוע? תודה

פורסם

לא אמורה להיות בעיה בכלל, בדרך כלל זאת נורת T10, אך מומלץ לרדת לרכב לפרק את החיפוי השקוף בעזרת מברג ולהסתכל על הנורה.

בארץ נורה כזאת תעלה כ-40 ש"ח, באיביי 4 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אתה רוצה עוצמת תאורה חזקה, אתה יכול לקנות באיביי פלטה כזאת שיש בה הרבה צ'יפים של לד, יש כמה גדלים שונים, וזה מתחבר למתאם עם קפיץ, שמתאים לך לבית נורה המקורי. לפלטה הזאת יש דבק אחורי ספוגי.

אתה יכול גם רק להניח את הפלטה הזאת על הפלסטיק של כיסוי הנורה ולסגור עליה. אם את העושה את זה, כדאי שתסיר את הדבק הספוגי מאחוריו, כדי שאם כבר, הוא יהיה מאוורר יותר, ויתקרר יותר, נורות לד כמה שיותר קר יותר טוב.

נורה חזקה באיביי לא תהיה 4 ש"ח, אלא נורה לד חלשה שתיתן אותה כמות אור כמו מה שיש לך עכשיו.

אבל המחיר מגוכח יחסית למה שתקבל. נגיד תשים 8W של לדים, יהיה לך תאורה חזקה מאוד, יעלה לך בערך 4$. כולל משלוח.

פורסם

באופן תאורטי יש לך 3 נורות t10 או 5w5 מקדימה בגג ונורת בננה בכל צד מאחורה.

אני עשיתי את אותה החלפה בבתי נורות זהים (גולף) והתוצאה היא אור חזק ולבן.

בכל מקרה תוכל לבדוק בספר רכב את המידות. אם אין לך אני יכול לבדוק לך.

לבאגז׳ אני ממליץ על פס לדים לבן.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...