Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני לא מבין את החזירות של היבואנים בארץ.

כאשר אתה הולך להזמין רכב חדש ,כל תוספת קטנה מנופחת.

למשל תוספת של פנסי הקסנון באתר של היצרן רשום 900 דולר,בארץ רוצים 5080שקל שזה 1752 דולר!,זה אומר רווח של 852 דולר .

יוצא שעל כל תוספת אתה משלם בקירוב פי 2 מהמחיר המקורי

אני לא רוצה לדבר על תוספת צבע זה פשוט הזוי והפרשים רק גדלים מתוספת לתוספת.

פורסם

על המחיר הזה יש מיסים ומע"מ... כך ש 5000 ש"ח מ 900 דולר זה בהחלט סביר.

מצד שני לשלם 5000 ש"ח על מנורה לרכב, נשמע לי מופרז.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין ספק שהמיסים לא עוזרים, אבל אל תדאג היבואן לא עושה ללקוח "טובה", הוא מרוויח על זה, ובחלק גדול מהמקרים, אם לא ברובם גם מרוויח יפה.

חזירות? קפיטליזם? שוק חופשי?, תקרא לזה איך שאתה רוצה.

פורסם
אין ספק שהמיסים לא עוזרים, אבל אל תדאג היבואן לא עושה ללקוח "טובה", הוא מרוויח על זה, ובחלק גדול מהמקרים, אם לא ברובם גם מרוויח יפה.

חזירות? קפיטליזם? שוק חופשי?, תקרא לזה איך שאתה רוצה.

אני אקרא לזה מונופול. שוק חופשי הוא שוק בו כל אחד יכול להתחרות בשני. בענף הרכב אנחנו רחוקים מכך שנות אור.

פורסם
על המחיר הזה יש מיסים ומע"מ...

לא.

לא על המחיר הזה.

המיסים הם לא על המחיר ללקוח בחו"ל ($900), הם על העלות ליבואן. על זה מוסיף יבואן רווח. על זה מוסיפה המדינה מע"מ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדיוק היום ביררתי על מחיר לפנסים קדמיים תחליפיים ללא הקסנון לבמוו 530 שנת 2006, והכי זול שמצאתי בארץ 8,000 ש"ח באיביי אותם 2 פנסים 3,000 ש"ח.

הזוי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

במרצדס CLA רצו ממני בארץ 12000 שקל על מערכת של הרמן/קארדון שבחול זה 658 יורו

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

פה הרווח שלהם ופה הכי קל להם להוציא לך כסף מהכיס.

הארנק כבר פתוח, הכסף זמין, הלקוח כבר מוכן פסיכולוגית להוציא סכום נכבד, הוא כבר עבר כמה צעדים מאוד גדולים לקראת ההחלטה אז זה השלב שהכי קל להוציא ממנו עוד כסף על תוספות.

כמו בדוגמה האחרונה, מי שקונה מרצדס חדשה, כבר יותר קל לו להוסיף עוד 12000 שקל על מערכת סטריאו. כסף קטן.

פורסם

היבואן סוגר עם היצרן רמת גימור מסויימת ומזמין ממנה כמות מכבדת של מכוניות ועל זה מקבל הנחה טובה.

בהזמנה מיוחדת אין את ההנחה של הכמות ועל כן המחיר מאמיר.

זו דעתי בלבד (אין בידי מסמך לאמת זאת, אבל זה ההסבר ששמעתי בסוכניות).

יש סוכנויות שבכלל לא מאפשרות לסטות מרמת הגימור. לי לא נתנו בסיטרואן להוסיף עוד 2כריות אויר בC3 פיקאסו. גם לא גג פנורמי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מסכים עם זה שמעלי.

נכון המחיר ליבואן הוא לא 900$, אבל כל הכאב ראש והמיסים יביאו אותנו לסביבות ה 5K

זו לא חזירות של היבואנים אלא של גובה המיסים.

החזירות של היבואנים היא בסכום שהם משאירים אצלם בכיס על כל מכירה וההנחות שהם נותנים לחברות הליסינג.

רבותי, זאת חזירות לשמה!

אבל פלוני אלומוני שמבקש תוספת יחודית והמחיר בארץ + מיסים קרוב למחיר בחו"ל, אני מתקשה לראות במחיר חזירות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברכישת סיאט איביזה מציעים לרכוש דיבורית לרכב די איכותית של מוטרולה בעלות של 1000 ש"ח כולל התקנה(אחרי "הנחה"), המחיר המקורי שלה 1250 ש"ח.

נכנסתי לאיביי -אותה דיבורית ב330 ש"ח כולל משלוח. אם זה לא מוגזם אני לא יודע מה כן...

פורסם

אתה מדבר על דיבורית TK30? אז המחיר שרשמת (בצ'מפיון) הוא אותו המחיר שנקבו בו בלובינסקי.

בגלל זה כאשר קיבלתי אותו במתנה, ביקשתי לקבל את השווי שלו בהנחה בכסף.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כן, אני מדבר על TK30. כשאני התעניינתי ברכישת סיאט איביזה זה היה בימי מכירות מיוחדים ולא הסכימו לתת אותה במתנה או להמיר לדיבורית באיתורן שרצו לתת חינם...

פורסם

על מערכת חליפית כוללת GPS, בשביל סקודה ייטי, רצו ממני לפני שנה לא פחות מאשר 11 אלף שקל. ויש עוד שלל דוגמאות של תוספות (אם כי מקוריות) שמגיעות לסכומים של רכב קטן. אבל אין מה לעשות, רוצה תקנה, לא רוצה אל תקנה. לצערנו זה המצב בארץ ונכון לעכשיו, אין חלופה.

פורסם

תבדילו בין אביזרים, שהם תמיד יהיו יותר זולים בחוץ ובטח ב EBAY בהם לכם, הצרכנים יש יכולת לבחור זול, לבין הקופון שגוזרים עליכם ברכישת רכב חדש, שם אין לכם ברירה ואתם קהל שבוי.

לכן במקרה הראשון, גם אם אתם חושבים שזאת חזירות, יש לכם את בכוח לשנות ולבחור מקום זול יותר.

במקרה השני אין לכם! ולכן זאת החזירות האמיתית, שאנחנו כקהל שבוי של יבואני הרכב משלמים מחירים הזויים.

• תוכן חדש...