Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נפתח פוסט לגבי שפריצרים ונוזל מומלץ, וחשבתי לעצמי - איך ניתן לנקות אבנית מהשפריצרים ?

האם אפשר למשל לערבב "קלגון" במיכל ? האם זה יכול לעזור ?

פורסם

מצטרף לשאלה אם יש איזה נוזל שעוזר ?

אצלי קצת נסתמו השפריצרים עצמם לקחתי מחט והוצאתי כל לכלוך שהיה בפנים ...

פורסם

אפשר לפרק אותם ולהשרות ללילה במיץ לימון/סודה/חומר מסיר אבנית והם יצאו כחדשים.

(סודה/ח.מסיר אבנית אין צורך ללילה שלם, אפשרי כשעה/שעתיים)

פורסם

אני לא בטוח אבל חומץ לא יכול להזיק למנוע של השפריצר (גומיות למיניהן)?

בכל אופן לא הייתי שם חומרים ממיסים לתוך המיכל מים.

זה ממש לא קשה לפרק, ועוד לא ניתקלתי בשום חומר בידוד בין השפריצר לבין המכסה מנוע (אוליי יש בחלק מהרכבים גומייה), מסירים את המכסה מבד שבחלקו הפנימי של מכסה המנוע (לחלק מהרכבים יש ולחלק אין) ואז משחררים בעדינות את הצינורית מים, ולוחצים אם העצבעות על שתי קליפסות לחיצות שמחזיקות את השפריצר, והופ, הוא בחוץ.

רק שבהחזרתו כדאי לחתוך את הקצה של הצינורית, משהו כמו חצי ס"מ, ע"מ שהצינורית תתלבש יותר טוב על השפריצר.

בהצלחה.

פורסם

אני שם בכל מילוי של מיכל המים של השפריצרים כשליש כוס חומץ בכל המכוניות שהיו לי עד היום(3 מכוניות על פני 9~ שנים)לא התקלקל כלום עד כה.

עם זאת, כמובן שכל אחד אחראי לרכבו שלו, שלא יבוא לי פה מישהו ויטען שבגללי נאכלו לו הגומיות.

פורסם

גם לי לא פעם עלתה השאלה הזאת בראש,והנה מישהו פתח פה פוסט על זה,אני חשבתי להשים מים דיי חמים,לא רותחים ממש שיכולים לעשות נזק לצנרת פלסטיק או גומי,ולהשים בתוך המיכל איזשהו חומר שמסיר אבנית,אבל חומץ נישמע כמו משהו יותר בטוח,בפעם הבאה אמלא חומץ במיכל,2 כוסות יספיקו?

m7kj.jpg
פורסם

חומץ / מלח לימון מנקים אבנית ביעילות גבוהה מאד.

תחליט אתה האם לשפוך למיכל השפריצרים ולהתיז, או לפרק את השפריצרים ולטבול אותם בחומץ/מלח לימון ללילה.

פורסם
חומץ / מלח לימון מנקים אבנית ביעילות גבוהה מאד.

תחליט אתה האם לשפוך למיכל השפריצרים ולהתיז, או לפרק את השפריצרים ולטבול אותם בחומץ/מלח לימון ללילה.

מה המינון המומלץ?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...