Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי על מקרים כאלו גם ברוסיה, על רכבי יוקרה בעיקר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מסריח מאוד ומסוכן, אבל כמה שלא נרצה לחשוב שאנחנו אקסלוסיבים זה קורה בכל מקום בעולם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מאמין שעובדי המוסך לקחו חלק בזה.

תחשבו מה יקרה אם הרכב יעבור שוב תאונה, מי יקח אחריות אם הרכב יתפצל לשניים והנוסעים יעופו ממנו?

פורסם

מה שמוזר לי מאוד - כל החיבור של שתי מכוניות למכונית אחת נעשה במוסך מורשה של מזדה.

ואחר כך יתגאו במקצועיות ושמירת הבטיחות של הלקוח. ממש...

ובכלל, אם שווי הרכב כ-35K (רשום בכתבה) - למי בכלל שווה להשקיע 20-15K בתיקונים ? (נניח שהם משיגים הכל בזול ושעות העבודה באותו מוסך מורשה זולות במיוחד)

... מי יקח אחריות אם הרכב יתפצל לשניים והנוסעים יעופו ממנו?

אף אחד. יש היסטוריה טרגית שלימדה את זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קרה לי בעבר,

פיג'ו 306 שהיתה ברשותי ולאחר תאונה נקבעו לה כ50% נזק והוכרזה אבדן להלכה ,

קיבלתי את המחירון והכל היה בסדר.

כעבור מספר חודשים אני מקבל בקשה לטסט.

מסתבר שהביטוח לא העביר בעלות , כנראה הרכב הלך לסוחר כלשהו שתיקן אותה (שאסי חמור - רכב אקורדיאון) ומכר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...