Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך משנים מספר IMEI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מכשיר מדגם סמסונג gt-s5620. ואני מעוניין להפעיל אותו.

למכשיר לוגואים של אורנג. ניסיתי להכניס סימים של גולן ורמי לוי למכשיר הוא נדלק כרגיל אבל לא מזהה שיש לו כרטיס סים בפנים, כלומר אין חיבור לרשת.

מהמעט שאני מבין בנושא אני מסיק שהמספר IMEI נחסם אצל המפעילה. איך אפשר לשנות אותו? ועל הדרך לפתוח את המכשיר לשאר הרשתות.

תסמינים:

1) בשורה העליונה מופיעה תמונה של סים.

2) כאשר הסים אינו של אורנג של המסך מופיע הכיתוב "שירות מוגבל" והמד קליטה ריק.

4) כאשר הסים של אורנג יש קליטה ורשום אורנג על המסך אבל הציור של הכרטיס סים מופיע ואי אפשר להוציא שיחות.

פורסם

מה שאתה רוצה לעשות הוא בלתי חוקי בעליל, ואני מסופק אם ניתן לביצוע בדרך שאינה החלפת לוח האם..

מדובר במכשיר שאבד\נגנב וה-IMEI שלו נחסם.

החזר אותו לבעליו\אורנג\משטרת ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נצל"ש: נגנב לי מכשיר לפני כמה חודשים, איך אני מוודא שהמפעילה חסמה את הIMEI? המכשיר נקנה עצמאית והמפעילה היא 012.

ופותח השרשור, תהיה בנאדם ולך עם המכשיר למשטרה.

פורסם

ואם הוא ילך עם המכשיר למשטרה מה אתם חושבים שיקרה?

המשטרה (ובצדק) לא מתעסקת בכל אלפי הטלפונים שהולכים לאיבוד/נגנבים בכל חודש, חוץ ממבט זועם של היומנאי, לא יצא מזה כלום.

אם יש זיכרונות במכשיר (שיחות אחרונות או מספרים שלא נמצאים על הסים) אפשרי בעזרתם לאתר את בעל הטלפון, אם זה הקטע שלך.

פורסם

אני בספק רב אם הספקיות בישראל הורגות IMEI, אפילו של מכשירים שנמכרו דרכן בזמנו. הן פשוט מחסלות את ה SIM מרחוק.

אתה גם יכול לבדוק באתר sndeep.info, אך המידע שם תלוי בדיווח של אנשים למיטב ידיעתי.

פורסם
נצל"ש: נגנב לי מכשיר לפני כמה חודשים, איך אני מוודא שהמפעילה חסמה את הIMEI? המכשיר נקנה עצמאית והמפעילה היא 012.

ופותח השרשור, תהיה בנאדם ולך עם המכשיר למשטרה.

אם רשום לך מספר ה IMEI איפשהו אתה צריך להתקשר למפעיל הסלולרי ולבקש ממנו לחסום את ה IMEI הזה. אם לא רשום לך המספר, אתה יכול להתקשר ולראות האם הוא רשום אצלהם. מה הפרוצדורה ואיך הם מאמתים את הפרטים שלך, את זה אני כבר לא יודע.

• תוכן חדש...