Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שיישמש אותי לנסיעה הלוך חזור לאוניברסיטה ומידי פעם לעבודה (לרוב נוסע על אופניים).

הנסיעות שהוא יעשה בעיקר הן בינעירוניות וקצת עירוניות, בערך 200-250 ק"מ בשבוע.

הכי חשוב מבחינתי זה דבר ראשון אמינות. (יש לי גולף 2001 שהוציא לי את הנשמה עם הביקורים במוסך)

אחר כך צריכת דלק. לא מצפה שיהיה 1 ל-20, אבל לפחות 1 ל-14-15 משולב.

המראה והביצועים פחות קריטיים לי, רק שיהיה אפשר לשייט איתו ב-110 קמ"ש בלי לסבול יותר מידי.

אני חובב ידני ככה שמבחינתי זאת העדיפות, אבל לא קריטי, גם אוטומט בא בחשבון.

חשבתי על כמה רכבים, מתוכם השניים הבאים נראו לי הכי מתאימים. אשמח לשמוע את דעתכם (וכמו כן הצעות נוספות):

טויוטה יאריס 2003-2004. קראתי רק תשבוחות עליו, כמה שהוא אמין וחסכוני. והוא נראה גם סבבה.

אבל מה שמדאיג אותי שאני יכול להרשות רק שנתונים ישנים, וכמו כן שיש תיבה חצי-אוטומטית כזאת. הבנתי שזה ידית הילוכים רגילה רק בלי קלאץ. נשמע לי מוזר. מישהו מכיר את זה? ההעברת הילוכים סבירה? כמו כן, התיבה הזאת נחשבת אמינה?

שברולט ספארק 2011. בקושי נדחס לתקציב שלי, אבל הבנתי שהוא רכב עם תמורה טובה למחיר. שנתון מאוד מתקדם.

תצרוכת דלק נראית לא רע בכלל. רוב המגרעות שקראתי היו לגבי המנוע שהוא חלש או שהרכב מכוער. למישהו היה את האוטו?

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

בטויוטה יאריס מהשנים 2003-2004 היה גיר אוטומטי רגיל ולא גיר חצי-אוטומטי. הגיר החצי-אוטומטי (רובוטי) היה רק בשנתונים מוקדמים יותר או בשנתונים מאוחרים יותר (2007 ומעלה), כך שמהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע לחלוטין.

שברולט ספארק היא אפשרויות מצוינת לאור הדרישות שציינת. המנוע שלה דווקא נחשב לחזק יחסית לגודל הרכב. יש לה מנוע 1,200 סמ"ק חזק יחסית עם 80 כוחות סוס, יותר ממה שיש למתחרות כמו פיאט פנדה או סוזוקי אלטו.

אפשרות טובה נוספת בסכום הזה היא דייהטסו סיריון. מכונית קטנה ואמינה מאוד, חסכונית בדלק וזולה לאחזקה. הסיריון מגיעה עם גיר אוטומטי רגיל בלבד, ללא אפשרות לגיר ידני.

גם במקרה של הספארק וגם במקרה של הסיריון התקציב שלך מעט גבולי אך עם מעט סבלנות והתגמשות תוכל למצוא רכב מתאים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שיישמש אותי לנסיעה הלוך חזור לאוניברסיטה ומידי פעם לעבודה (לרוב נוסע על אופניים).

הנסיעות שהוא יעשה בעיקר הן בינעירוניות וקצת עירוניות, בערך 200-250 ק"מ בשבוע.

הכי חשוב מבחינתי זה דבר ראשון אמינות. (יש לי גולף 2001 שהוציא לי את הנשמה עם הביקורים במוסך)

אחר כך צריכת דלק. לא מצפה שיהיה 1 ל-20, אבל לפחות 1 ל-14-15 משולב.

המראה והביצועים פחות קריטיים לי, רק שיהיה אפשר לשייט איתו ב-110 קמ"ש בלי לסבול יותר מידי.

אני חובב ידני ככה שמבחינתי זאת העדיפות, אבל לא קריטי, גם אוטומט בא בחשבון.

חשבתי על כמה רכבים, מתוכם השניים הבאים נראו לי הכי מתאימים. אשמח לשמוע את דעתכם (וכמו כן הצעות נוספות):

טויוטה יאריס 2003-2004. קראתי רק תשבוחות עליו, כמה שהוא אמין וחסכוני. והוא נראה גם סבבה.

אבל מה שמדאיג אותי שאני יכול להרשות רק שנתונים ישנים, וכמו כן שיש תיבה חצי-אוטומטית כזאת. הבנתי שזה ידית הילוכים רגילה רק בלי קלאץ. נשמע לי מוזר. מישהו מכיר את זה? ההעברת הילוכים סבירה? כמו כן, התיבה הזאת נחשבת אמינה?

שברולט ספארק 2011. בקושי נדחס לתקציב שלי, אבל הבנתי שהוא רכב עם תמורה טובה למחיר. שנתון מאוד מתקדם.

תצרוכת דלק נראית לא רע בכלל. רוב המגרעות שקראתי היו לגבי המנוע שהוא חלש או שהרכב מכוער. למישהו היה את האוטו?

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

תודה על התשובה.

לגבי הסיריון - נראה רכב יותר מיושן ופחות איכותי מהספארק ומהיאריס, אבל גם כן אופציה. אולי אם אני אמצא אחד ממש שמור היטב במחיר סביר.

בכל מקרה, אני עדיין בהתלבטות בין שני האופציות. מצאתי יאריס 2004 וספארק 2011 בערך באותו מחיר שנכנס לי בתקציב.

היאריס יותר איכותית ואמינה, כך קראתי, אבל באופן טבעי עם הרבה יותר ק"מ ויותר מיושנת.

אשמח לחוות דעת נוספות.

תודה מראש!

• תוכן חדש...