Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מונית לשעבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה מחזיק ברשותו מרצדס c-class 2006, הרכב היה בעברו מונית, כרגע המד עומד על מעל 400,000 ק"מ.

גיסו הוא עצמו נהג מונית והוא המליץ לו לקנות את הרכב, היה שייך לאיזה פנסיונר שהכיר אישית שטיפל בה בדקדקנות.

לפני מספר ימים הוא השאיל לי את הרכב לסידורים, ונהנתי מכל רגע!! נח בטירוף, חזק!, מפנק, הרגיש לי שיש לה עוד הרבה מיץ.

אבל אני לא יודע עד כמה האינדיקציה שלי מדוייקת, האוטו שברשותי הוא לנסר 93, ככה שיש מצב שהיתי אומר אותו הדבר גם על גטס

אבל בכל זאת, המחיר נמוך משמעותית, זה מרצדס, ולמען האמת אני מתלבט קשות אם בכל זאת לרכוש את הרכב (הוא למכירה אגב)

.

מה דעתכם? האם יש חיה כזו להחזיק רכב שעבר ק"מ רב, ושימש כמונית, ולהנות ממנו כאילו היה פרייבט מפנק ? או שאני מכניס ראש בריא למיטה חולה?

במידה ואני הולך על זה, מבעלי הניסיון שיש כאן מה עליי לבדוק באוטו הזה? למה כדאי מאוד לשים לב? להיזהר? והאם יש מקום אמין לבדיקה שכזו באיזור המרכז (ראשלצ- ת"א) אשמח לפרטים

אני באמת עובד עצות, אשמח לכל דעה לכן או לכאן

(מצורפת תמונת המחשה של הדגם)

41_pic1.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני אשאל אותך שאלה?

האם יש חיה כזו, להתחתן עם מי שהיתה פעם נערת ליווי ולהתפנק כאילו היא בתולה?

ותשובתי היא פשוטה, אתה יכול להתפנק כאילו מדובר בבתולה ולהנות מפרותיה אך קח בחשבון את הבלאי ואת הסכנות לעתיד.

אם יש לך כסף לתחזר אותה במידה ותקרה תקלה קצת יותר משמעותית (משאבת סולר, חיישנים וכו') לך על זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני אשאל אותך שאלה?

האם יש חיה כזו, להתחתן עם מי שהיתה פעם נערת ליווי ולהתפנק כאילו היא בתולה?

ותשובתי היא פשוטה, אתה יכול להתפנק כאילו מדובר בבתולה ולהנות מפרותיה אך קח בחשבון את הבלאי ואת הסכנות לעתיד.

אם יש לך כסף לתחזר אותה במידה ותקרה תקלה קצת יותר משמעותית (משאבת סולר, חיישנים וכו') לך על זה.

עידן

היא לא היתה נערת ליווי, היה לה נהג יחיד, שטיפל בה במסירות, ואח"כ התאזרחה ועברה לקרוב משפחתי. מה שכן היא נסעה המון, אין ספק. אבל תודה לך אקח את מה שאמרת לתשומת ליבי.

אשמח לשמוע עוד דעות, גם מאלה שהיה בבעלותם רכב עם היסטוריה דומה (זכור לי שיש בפורום כמה כאלה)

פורסם

המכונות האלו עושות בקלילות 700000-1000000קמ ביחוד הישנות יותר ועוד אחת שטופלה עי נהג יחיד אני הייתי הולך על זה כמובן אחרי בדיקה

הגשם את חלומותך!!!

פורסם

400,000 זה יחסית שמור אבל זה רכב שצריך להחזיק בשבילו כסף בצד כל הזמן. במידה ואתה נוסע על לנסר משנת 93 בשביל הכיף ולא בגלל סיבה כלכלית.

מה שיכול לעזור בנטל של כל סוג רכב זה עם יש לך חבר מוסכניק שיכול לקמבן לך מחיר בטיפולים

פורסם
400,000 זה יחסית שמור אבל זה רכב שצריך להחזיק בשבילו כסף בצד כל הזמן. במידה ואתה נוסע על לנסר משנת 93 בשביל הכיף ולא בגלל סיבה כלכלית.

מה שיכול לעזור בנטל של כל סוג רכב זה עם יש לך חבר מוסכניק שיכול לקמבן לך מחיר בטיפולים

אני מחזיק במיצובישי הפשוטה, כי כרגע אין לי צורך במשהו יותר מזה. הנסועה שלי היא לימודים והביתה.

אוטו חביב ביותר, אבל לא בטיחותי, העדר כריות אויר, ABS, זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

אני נהג עדין, נוסע מתחת לק"מ הממוצע הארצי, נכון שזה ריסק, אבל משהו במרצדס הזו קורץ לי, זה הרבה אוטו בקצת כסף. כמובן שמרתיע אותי מה שציינת, שבמידה והולך חלק, הולך גם הרבה כסף.

אין ספק שצריך להחזיק קופה נאה בצד של לפחות 5 מספרים, לכל מקרה שלא יהיה.

הדילמה היא אם זה סיכון ששוה לקחת

פורסם

מכונית כזאת היא הימור.

יתכן שהיא תשרת אותך שנים מספר ללא תקלות בכלל, ויתכן שהיא תקרע לך את הכיס.

מאחר שאין בכוונתי להשתתף בעלויות תיקון התקלות, אני חייב להשאיר את ההחלטה לך.

אני הייתי מחליט כנראה שלא לקחת כי פשוט אין לך צורך ברכב כזה, ולכן זה לא שווה אפילו קמצוץ של סיכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברשותי מכונית זהה, שנת 2006 עם 383K ק"מ על המד כרגע. נקנתה לפני שלוש וחצי שנים עם 355K ק"מ.

במידה והרכב אכן היה אצל נהג יחיד והיא טופלה כראוי, לא צריך להחזיק שום קופה של 5 מספרים.

אם אכן תרצה המלצה למכון בדיקה, let me know.

IMG_20130603_124306.jpg

פורסם

קודם כל אתה "אובד עצות" ולא "עובד עצות" .ב כל אני מסכים עם המגיבים ,רכב שכזה במידה שטופל וייבדק אצל מוסך שמבין ברכב לפני הרכישה , יכול להיות קנייה נהדרת. אני הייתי בודק מחירי טיפולים וכן ביטוחים לפני הקנייה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

במקרה ומצבך הכלכלי לא משהוא, לא כדאי לך ללכת על זה. בחיים לכל דבר יש מחיר. אכן מדובר באוטו חזק נוח ואמין במחיר זול. אבל לא סתם הוא זול. מאחורי מרצדס, האודי ודומיהם יש תחזוקה לגמרי לא זולה שיכולה לפעמים להשבית את הרכב. אם מצבך הכלכלי לא משופע, כל קירקוש ברכב, יכניס אותך לחרדות. סרט שלא פשוט לצאת ממנו בלי נזק.

היום אתה במצב של חלפים משומשים וזולים תחזוקה זולה, במקרה הכי גרוע אתה משבית את הרכב וקונה אחר.

היתה לי רנו מגן 2002, הדבר שהכי נהנתי ממנה, זה חוסר האיכפתיות שלי ממה שיכול לקרות לה (ואז דווקא לא קרה). במוסך היו שוברים את הראש איך להוזיל לי את מחיר התיקון מהמחיר המקובל לאור שוויו הנמוך של הרכב.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
לא סתם הוא זול. מאחורי מרצדס, האודי ודומיהם יש תחזוקה לגמרי לא זולה שיכולה לפעמים להשבית את הרכב. אם מצבך הכלכלי לא משופע, כל קירקוש ברכב, יכניס אותך לחרדות. סרט שלא פשוט לצאת ממנו בלי נזק.

זה נכון, אבל לא נכון ביחס לדגם הנ"ל.

הטיפולים לא יקרים ויש מספיק חלקים תחליפיים איכותיים במחירים ריאליים. כמובן שאם מדובר על חלקים כמו טורבו\מזרקים\משאבה המחיר צומח, אבל המחיר גם גבוה לחלקים אלה במכוניות אחרות. הרבה תגובות פה נובעות מאיזושהי תמונה הגיונית אבל לא בהכרח מציאותית של מרצדס+קילומטרז' שהוא קצת לא סטנדרטי+יקרה לתחזוקה+רכב שאנסו אותו, ומה לא.

הרבה מהמכוניות הללו עברו חיים לא פשוטים, זה נכון, אבל זה בעיקר נכון למכוניות עם מספר נהגים וכאלה שלא טיפלו בזמן או חסכו. אם מדובר בנהג יחיד, כזה שגם לא חסך בכסף ברגע האמת, אתה מקבל אחלה של מכונית במחיר מצויין שכל כוחה עדיין במותניה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פה בחור בפורום שהוא כבר מנוסה עם מרצדס מונית לשעבר. לפי מה שהבנתי מדבריו- לא כ"כ נורא כשיודעים איך ואיפה לטפל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
באיזה מחיר הציעו לך אותה ?

אני מאמין שהוא יעביר אותה לרשותי במחיר של 30,000 ואפילו דרומה

• תוכן חדש...