Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי ps3מה אני עושה עם זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עכשיו ps3 לא פרוץ מתנה. בחיים לא הייתה לי קונסולה ואני רוצה לפרוץ אותו. מיקהו יכול להכווין אותי?זה משהו שעושים לבד? בחנות? אחרי זה צריך דיסקים של בלו-ריי בשביח המשחקים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ניתן לפרוץ אותו רק הגרסא עד 3.55, כגון 3.41 וכו' ו3.55.

כל גרסא מעל לא ניתן לפרוץ עדיין, בפריצה משתמשים בדיסק קשיח חיצוני להפעלת משחקים.

לבדיקה בהגדרות יש לך מידע מערכת.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם מתוך סקרנות, איזה גרסה של PS3 קיבלת? SLIM חדשה או המפלצת הישנה?

הסיבה שאני שואל היא שמסתבר שבגרסאות ישנות אפשר לנגן דיסקים מסוג SACD,

ובשילוב עם פירמוור נמוך שמאפשר פריצה- כרגע זו הדרך היחידה לעשות RIP לדיסקים מהסוג הנ"ל.

אם יש לך את הגרסה הממש ישנה, היא שווה סכום לא מבוטל באיביי :)

פורסם

וסתם מסקרנות, למה לפרוץ?

כמה משחקים תשחק כבר איתה? 2-3?

רוב המשחקים עולים חדשים מאתרים מחול סביב ה100 ש״ח (לכל מה שלא ממש חדש) ואין הגבלה אזורית.

רק הל פרוץ ולהתעסק עם זה יעלה לך כמו כמה משחקים כנראה ולא תוכל לשחק אונליין או לעדכן את הקונסולה...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
סתם מתוך סקרנות, איזה גרסה של PS3 קיבלת? SLIM חדשה או המפלצת הישנה?

הסיבה שאני שואל היא שמסתבר שבגרסאות ישנות אפשר לנגן דיסקים מסוג SACD,

ובשילוב עם פירמוור נמוך שמאפשר פריצה- כרגע זו הדרך היחידה לעשות RIP לדיסקים מהסוג הנ"ל.

אם יש לך את הגרסה הממש ישנה, היא שווה סכום לא מבוטל באיביי :)

אתה יכול להגדיר במספרים את החלק של "סכום לא מבוטל"?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, הכל יחסי :p

סביבות 200-300$ כשהגרסה הרגילה (חדשה יותר ולא פרוצה) עולה איזה 50-100$ פחות.

אני מדבר על גרסאות CECHA,B,C,E

פורסם
וסתם מסקרנות, למה לפרוץ?

כמה משחקים תשחק כבר איתה? 2-3?

רוב המשחקים עולים חדשים מאתרים מחול סביב ה100 ש״ח (לכל מה שלא ממש חדש) ואין הגבלה אזורית.

רק הל פרוץ ולהתעסק עם זה יעלה לך כמו כמה משחקים כנראה ולא תוכל לשחק אונליין או לעדכן את הקונסולה...

מאיפה מזמינים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אין על PLAYASIA.COM

אתר הונג קונגי שהזנמתי ממנו בזמנו עשרות משחקים והכי חשוב ? אם תבקשו גם יזייפו עבורכם קבלה בכדי שלא יהיה בעיות בכמס.

בתור בוגר כל דורות הPS ואחרי ה3 עברתי לאקסבוקס

ההשוואה מול קונסולה פרוצה אל מול אחת מקורית היא שמיים וארץ בPS הקונסולה היתה לא פרוצה, הייתי מזמין משחקים מחול משחק ובאותו המחיר שקניתי מוכר אותם כיד 2 באתר יד 2 וכך ממן לעצמי את המשחק הבא. אין חשש מבאנים אפשר לשחק איך שרוצים כמה שרוצים ברשת והכל דופק כמו שעון, לעומת זאת באקסבוקס תמיד יש חשש לקבל באן (והבאן הוא תמידי שנצמד לקונסולה לא משנה מה תעשה) וההתעסקות בלחפש ולהוריד היתה יותר מעצבנת ויקרה (בזמן) מאשר להזמין משחק מקורי מחול

עריכה:

תמיד תשנה את CURRENCY לפאונד אנגלי בעת הזמנה מחול, זה תמיד יהיה זול יותר מדולר או אירו.

עריכה 2:

אם הקונסלה לא ממש מעניינת אותך אז זה הזמן למכור בסוף החודש מושק רשמית בעולם הPS4 ובתור יד 2 וגם כחדש צפה לירידת ערך לא קטנה ;)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

2.52 זאת אומרת ניתן לעדכון ל3.55 ופריצה,

תצטרך דיסק קשיח חיצוני, והעברת המשחקים.

חיסרון, לא תוכל לשחק ברשת.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הגרסא שלי היא 2.52

מצויין, כבר התחלה טובה! (במידה ואתה מתכנן לפרוץ)

אם אתה לא מתכנן לפרוץ- ממליץ לך להחליף עם מישהו אחר שכן מחפש לפרוץ את המכשיר, אולי אפילו לגרסה יותר חדשה (SLIM),

כי לא לפרוץ את המכשיר שלך זה פשע :-P

איזה גרסאת חומרה יש לך? רשום ליד המספר הסריאלי, משהו שמתחיל באותיות CECH

• תוכן חדש...