Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעירה, קטן ואוטו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במצב שלך בדיוק לפני שבוע.

גם אני חיפשתי רכב לחברה שלי עם נתונים כמו שאתה מבקש אבל עם יותר תקציב 12K.

מצאנו פיאט פונטו ספייס שנת 2001 אוטומט דגם ELX המדובר.

הרכב מאוד מספק עם 2 כ"א, 2 חלונות חשמל, ABS וכמובן גיר חסכוני ורציף!

אם תרצה לבדוק את הפונטו אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב ועוד פעם טוב את ההגה שלו כי מסתבר שהוא בעייתי ובכלל לא זול להחלפה 4K במוסך מורשה, יש אפשרות לשיפוץ מנוע ההגה בסביבות האלפייה + - (לא במורשה) אבל זה לא פותר את הבעייה אלא רק נותן לך עוד קצת זמן למשוך עם ההגה.

האוטו גם מאוד רגיש להזנחה אז תבדוק שהוא עבר את כל הטיפולים שהוא צריך ודאגו לו.

מעבר לזה האוטו מספק את הסחורה בצורה טובה במיוחד בתקציב הדל הזה.

ממליץ לך לחפש דייהטסו שרייד, סוזוקי יורו סוויפט או יונדאי אקסנט מהסיבה שהן מאוד פשוטות, אמינות, והגירים שלהם סה"כ דיי טובים יחסית לרכב בשנתונים האלה.

וטיפ אחרון; לא משנה איזה רכב תבחר רנו, פיאט, סוזוקי וכו' תבדוק שטיפלו ברכב כמו שצריך ודאגו לו כי בשנים האלה הסמל שיש מקדימה כבר לא משנה את רמת האמינות של הרכב.

בהצלחה!

פורסם

אופל להבנתי השתמשה בתיבה אוטומטית של איסין שידועה באמינות ופשוטה בעלת 4 הילוכים והתוספת הידיועה של ספורט/שלג.(תקף רק למונעי 1400)

מה שטוב באופל שבדרך כלל ניתן להשיג שנתונים גבוהים במחירים נמוכים ובאבזור יחסית טוב.

פורסם

חברים רציתי לשמוע קצת דעות על דייהו לאנוס, האקסמפלר מודל 98, עם רק 132K ק"מ, יד חמישית (חשוד?)

איך הוא מבחינת אמינות וצריכת דלק?

פורסם

במחירים האלה, ובמודלים האלה, רק יפני או קוריאני.

צרפתיות אוטומט מסוף שנות ה90 אל תתקרב.

איטלקיות (כדוגמאת הפונטו) גם הייתי מתרחק.

גרמניות, צריך להזהר. (אני יודע שיש דגמים עם גיר רובוטי\רציף, לא זוכר, שעולה כמו מחיר הרכב לשפץ אחד כזה).

היפניות והקוריאניות יכולות לתת מענה טוב.

כמה רכבים שקפצו לי עכשיו.

סוויפט, שרייד, אקסנט, בלנו, אלמרה, כמובן שקורולה וסיויק (אבל הם יקרות יותר).

רכבים פשוטים ואמינים, רק תמצא אחת במצב טוב וסע לשלום.

פורסם

וואי, תפסיקו לרדת על הצרפתיות...

היתה לנו, 10 שנים!, רנו 19 1,400 ידנית, הגיע ל 320,00 ק"מ ממש בלי בעיות, כולל פלסטיקים.

קליאו מהשנים האלה היא עם אותו מנוע. הגיר האוטומטי הזה אכן יכול להוות בעיה - אבל בעיה שניתנת לפיתרון, ועלות תיקון הגיר משתקפת היטב במחיר הרכב, שהוא בטיחותי, חסכוני ונוח יותר מכל האחרות שהוזכרו כן.

והגיר לא תמיד עושה בעיות!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, אמרת ידנית אמרת הכל.

גיר אוטומט ניתן לשיפוץ, אבל שיפוץ שעולה כמו הרכב.

שיפוץ לא אומר בהכרח שהגיר יהיה חדש, אם נוסעים הרבה גם השיפוץ לא מחזיק והגיר מתפגר שוב. (מניסיון).

• תוכן חדש...