Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב של חבר, בלאנו 99' מנוע בדיוק כמו שלי,

התקלה התחילה ביום חמישי האחרון, הרכב היה לא מניע, ואחרי כמה ניסיונות היה מניע.

אתמול הסתכלתי אצלו במנוע והשסתום של הלחץ בסעפת יניקה לא נראה טוב. (למי שמכיר זה כמו גליל פלסטיק עם הברגה לסעפת, ומחוברת לקצה שלו צינורית גומי שמתחבר לחיישן כזה עם 3 חוטים).

הצינורית הקטנה שהיא חלק מהגליל הייתה מודבקת עם סיליקון והנחנו שכנראה הבעיה משם.

שיפצנו אותה עם אפוקסי (עם דגש על כך שלא תיסתם הצינורית) ועל פניו נראה כי הבעיה הסתדרה.

לפני שעתיים בערך הוא התקשר אליי שוב שהרכב לא מניע.

הגעתי אליו והתופעה השתנתה לגמריי,

הרכב לא מניע,

ותופעות חדשות :

נורת overdrive מהבהבת, הוונטה של המנוע והוונטה של המזגן עובדות, ומשאבת הדלק לא מפסיקה לעבוד.

מישהו נתקל בתופעה הזאת אי פעם?

יש למישהו כיוון אולי?

מה כדאי לבדוק?

פורסם

אז הרכב נגרר למוסך, בהתחלה שבעל המוסך שמע את מהלך התקלה הוא "זרק" טיימינג,

לאחר שהרכב הגיע אליו (אני לא יודע את השתלשלות המקרים כי לא הייתי במוסך עם הרכב),

נמצאה התקלה - מחשב הרכב, בעקבות כך (לפי מה שהבנתי מהחבר) הוחלפה "ערכת התנעה".

ועד כמה שידוע לי (ראיתי את הרכב היום בצהריים) התקלה נפתרה והרכב נוסע.

מקווה שפוסט זה יוכל לעזור לעוד חברי פורום.

פורסם

המממ...

רכב לא מניע, תופעות מוזרות במערכת החשמל של הבלנו הולכות וחוזרות ... , אני הייתי דבר ראשון בודק שאין נמלים בממסרים !.

רוב המוסכים לא יעלו עלהבעייה הזו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=287501

מקווה בשבילך שהבעייה אכן הייתה במחשב. אבל לייתר ביטחון תבדוק את הממסרים (או שאולי החליפו גם אותם ? תבדוק עם המוסך).

• תוכן חדש...