Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים, החניתי את הרכב באזור התעשייה, כדי לקנות משהו. אחרי 10 דקות חזרתי לרכב ונסעתי הביתה. בסמוך למקום שחניתי{ב א.התעשייה} יש מוסך לפחחות וצבע. כשחזרתי בחוץ היה מישהו שעבד על רכב עם ספריי צבע או לקה. כשהגעתי הביתה שמתי לב שיש מין ריסוס קל ביותר של צבע או לקה על הרכב. לא ניתן לראות את זה בעין אלה להרגיש ביד שיש מן חספוס כזה על הגג

ועל המכסה מנוע גם. הרכב שעבדו עליו לא היה קרוב, אך כנראה הרוח העיפה את זה אליי. יש לציין שהרכב שלי היה לפני כן חלק לגמרי! שאלה:

איזה חומר מוריד שאריות צבע או לקה מהרכב, ללא גרימת נזק מיותר? אני מתכוון גם לחומר שלא עושה את ה"עיגולים" הללו שנראים היטב בלילה, באור המנורות. ניסיתי עם פוליש עדין בפינה נסתרת ברכב והצלחתי "להחליק" בחזרה את הצבע וגם להוריד את מה שעף

מבחוץ. אך באותו מקום יש סימנים {עיגולים כאלה, למי שיודע למה אני מתכוון}.פלסטלינה עוזרת במקרים הללו?

אם יש חומרים יקרים יותר, או מקומות שמתמחים בזה, אשמח שתשתפו אותי. הרכב בסך הכל חודש על הכביש ולא הייתי רוצה שיראה כאילו נסע 3 שנים, ונשטף רק במכונות אוטומטיות.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

נסה קודם עם פלסטלינה אשר יותר עדינה מפוליש ולא מורידה שכבת לכה מהרכב, בגלל שהרכב חדש זה הפתרון הראשון ששווה לנסות, אם באמת זה רק רסיסים והם לא נדבקו חזק היא תוריד אותם אם לא אז כמו שאמרת פוליש פותר את העניין אבל על רכב בן חודש לא כדאי לעשות פוליש אלא אם אתה גם על הדרך עושה ציפוי מגן חזק כמו אוטם צבע רציני שימלא לך חזרה את השכבת לכה שירדה

פורסם

השכבה היא באמת עדינה מאוד. כמו כן ניתן לראות את הריסוס, גם בשמשה הקדמית ורק כאשר השמש בזווית מסויימת ואך ורק מתוך הרכב ולא מבחוץ. אתה נראה לי מבין עניין. מאיפה קונים את הפלסטילינה הזו? ומי מתמחה בדברים הללו כאן?

פורסם

אפשר להזמין מאיביי, זה עולה סביב ה15 ש"ח.

אם אני לא טועה יש גם בשרשור של המכירות מישהו שמוכר פלסטלינות כאלו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
נסה קודם עם פלסטלינה אשר יותר עדינה מפוליש ולא מורידה שכבת לכה מהרכב, בגלל שהרכב חדש זה הפתרון הראשון ששווה לנסות, אם באמת זה רק רסיסים והם לא נדבקו חזק היא תוריד אותם אם לא אז כמו שאמרת פוליש פותר את העניין אבל על רכב בן חודש לא כדאי לעשות פוליש אלא אם אתה גם על הדרך עושה ציפוי מגן חזק כמו אוטם צבע רציני שימלא לך חזרה את השכבת לכה שירדה

מה ההבדל בין הפלסטלינה אגרסיבית לעדינה? באיזה מהם עליי להשתמש לדעתכם?

פורסם
מה ההבדל בין הפלסטלינה אגרסיבית לעדינה? באיזה מהם עליי להשתמש לדעתכם?

עדינה ושוב פעם עדינה.

גם לאחי קרה דבר דומה וזה ירד בקלות עם פלסטלינה.

קובי

:-)

פורסם
עם הפלסטלינה משתמשים כש על הפח יש מים או חומר אחר?

מים מדוללים עם שמפו לרכב בכמות יפה שיהיה חלק ויתכן סיכוך טוב וככה ימנע שריטות, משפריצים בכל עת העבודת מנוזל הסיכוך, כמה שיותר - יותר טוב.

לפני כמובן ששוטפים את הרכב כמו שצריך ולא מייבשים אותו, משאירים אותו רטוב וככה זה עוד יותר מקל על העבודה.

יש גם חומרי סיכוך ייעודיים לפסטלינה, אני השתמשתי באחד ולא ראיתי הרבה הבדל בינו חומר ייעודי למים מדוללים עם שמפו לרכב.

פורסם

הסיפור באמת עצוב.

כדאי לך לפנות לאותו מוסך, ממנו הותז הצבע, לספר לו את שאירע ולדרוש ממנו לפתור את הבעיה. אין לי ספק שהם יודעים טוב יותר ממך, כיצד להתמודד עם העניין.

פורסם

עם CLAY BAR או פוליש אתה תעבור מסע ייסורים קשה עד שזה יירד.

בשלב ראשון, נסה בפינה נסתרת להסיר את רסיסי הצבע עם טרפנטין (יש גם טינר אבל הוא חזק יותר).

אם אין נזק לצבע אתה צריך להסיר את הרסיסים ולבצע ווקס לאחר מכן.

בתקופות יותר חשוכות של "דיטיילינג" בישראל (30 שנה אחורה), היו עוברים על כל האוטו עם טרפנטין לפני שהיו עושים פוליש ואחכ ווקס.

ליתר בטחון - נסה להתייעץ עם פחח לפני ביצוע כל המלצה שקיבלת בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בסוף ניסיתי עם פלסטילינה עדינה בפינה נסתרת, וגליתי סימנים עדינים על הלקה{עיגולים קטנים כאלה}.בשלה זה הפלסטילינה ירדה מהפרק. עשיתי עם פוליש עדין נוזלי על המכסה מנוע, וזה ירד. אחר כך עברתי על כל החלונות עם מדלל וגם ירד בקלות. נשאר רק הגג כרגע, כי על יתר הרכב פשוט אני לא מרגיש שיש משהו. אנסה לערבב את הפוליש עם קצת WD-40, שוב על מקום קטן נסתר

ואם זה ייתן תוצאות טובות, אמשיך לגג.

פורסם

לא, פשוט לא.. אל תשים WD40 על הרכב. תהרוג את הצבע

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...