Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מניע את האוטו כשאוטו קר, הטורים מגיעים ל- 1800-2000 סל"ד,

כשאני מעביר ל- D/R הטורים יורדים, אבל כשאני מחזיר ל- N שוב הטורים עולים (כשהמנוע קר).

תקין ?

עוד שאלה,

יש לי רעש מוזר מאוד, וגבוה, 2 אנשים אמרו לי שזה משאבת מים,

מצד שני אמרו לי שזה המותחן או הפולי של הרצועה,

עכשיו יש מצב שזה גם אלטרנטור (אולי צריך שיפוץ או משהו).

*האלטרנטור נבדק ע"י מודד זרם, הוא מספק את הזרם שנידרש.

*לא חסרים מים באוטו, אולי זה שולל את המשאבת מים?

דבר נוסף,

איפה שהקונקטור של המצת, יש עוד קונקטור כחול שלא מחובר לכלום,

מישהו יכול לתת מידע עליו?

אשמח לעזרה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לגבי השאלה הראשונה, כן, זה תקין. עוד לא הכרתי רכב שהטורים בו נמוכים כשמתניעים אותו אחרי שעות שהוא עמד (כלומר, כשהמנוע קר). אני ממליץ להמתין דקה-שתיים עד שהסל"ד יירד לסרק (אזור 700 סל"ד) ורק אז להכניס ל D או R, כדי להקטין את הבלאי של הגיר. התיבה מקבלת מכה קטנה כשמכניסים מ P או N להילוך, וסל"ד נמוך יותר = מכה חלשה יותר. למשל, אם תעמוד בניוטרל, תלחץ על הגז עד הסוף ותכניס להילוך - אתה תגרום נזק משמעותי לגיר וכנראה שמשהו יהיה בלתי הפיך אם תעשה את זה מספר פעמים.

פורסם

אם זה באמת 1800/2000 סל"ד, זה גבוה מידי!

צריך להיות בסביבות 1100-1300 כמה דקות ראשונות אחרי ההנעה ואחרי שהמנוע מתחמם, לרדת ל700-900 סל"ד (משתנה בין רכב לרכב)

בקיצור, לך למוסך, אף אחד לא יוכל להגיד לך מה בדיוק הבעיה דרך מסך המחשב.

פורסם
אם זה באמת 1800/2000 סל"ד, זה גבוה מידי!

צריך להיות בסביבות 1100-1300 כמה דקות ראשונות אחרי ההנעה ואחרי שהמנוע מתחמם, לרדת ל700-900 סל"ד (משתנה בין רכב לרכב)

בקיצור, לך למוסך, אף אחד לא יוכל להגיד לך מה בדיוק הבעיה דרך מסך המחשב.

שום תקלה, זה הסל"ד והוא תקין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...