Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה חופשה, חושב וחושב על מה ואיפה, צריך לנסוע לאיי קיימן השנה, מקסיקו זה לא חופשה, זאת נסיעה עם האוטו לאילת.

רוני, איך אסטוניה בתור מקום לשבוע חופש? אפשר להשכיר שם מכוניות נורמליות כמו סדרה 7 או S-class?

haters will hate

פורסם

תהנה ומחכה לשמוע עידכונים! (ועל הדרך איך היא בהשוואה לניסן ולמאזדה מבחינת הנאה- כן, אני יודע שיש פערי שנים והכל... בגלל זה מבחינת הנאה ולא שום בחינה אחרת).

האמת, שאחרי שקצת סידרו בה כמה דברים אני ממש מגלה את ה-E36 מחדש. עברו הרבה שנים מאז שנסעתי בכזאת וה-IS שלי מאוד מפתיעה ביחס לגילה. אני אחכה עד שאסע בה קצת יותר בשביל לתת חוו"ד אבל בינתיים אני מאוד מרוצה.

מה שכן, אחרי ריתוך הדיפ' קצת יותר קשה לנסוע בה ברחובות צפופים - הציר האחורי מספק קולות מחאה לא נעימים. אבל אני נזהר...

אני רוצה חופשה, חושב וחושב על מה ואיפה, צריך לנסוע לאיי קיימן השנה, מקסיקו זה לא חופשה, זאת נסיעה עם האוטו לאילת.

רוני, איך אסטוניה בתור מקום לשבוע חופש? אפשר להשכיר שם מכוניות נורמליות כמו סדרה 7 או S-class?

'תה רציני? מה איבדת באסטוניה? זה לא ממש יעד לחופשה. אנשים רק מנסים לברוח מכאן. במיוחד עכשיו כשהשלג הגיע... בכלל, צפון אירופה זה לא מקום שרצוי להגיע אליו בחודשי החורף - חשוך וקר מדי.

היתרון היחידי הוא בכמות הפצצות שאתה רואה כאן במקומות הבילוי. אבל לא נראה לי שזה חסר לך שם במערב ארה"ב.

אני הייתי בטוח שזה אתה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.2173383

אני מכרתי את הסלפ-ריספקט שלי בשביל ה-Z :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תוספת:

לא תמונה באיכות טובה (צולמה בחושך עם הנייד) אבל הנה הבימרית עם צמיגי החורף (עם ניטים, 15 אינץ', על הג'נטים המקוריים) מחכה לצד שאריות מהשלג של אתמול.

attachment.php?attachmentid=363301&stc=1&d=1385912496

הטמפרטורות כל הזמן נעות סביב האפס עכשיו ויש שלג ואז גשם ושוב שלג ואז הוא נמס ונשאר קרח חלקלק וכן הלאה...

וכעת למקבץ ממים על דיפרנציאל מרותך:

7791958504_b4c0ea114a_z.jpg

23557618.jpg

18326433.jpg

36327890.jpg

2013-12-01 17.22.17_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חבל,בדיוק חשבתי לקפוץ בינואר לעוד סיישן נהיגה בקליפורניה. אתה עוד חייב לי תיור מודרך מפעם שעברה :).

Porsche 944 turbo

פורסם

רוני,

אתה גם בעל ב.מ.וו שחורה וגם במדינה דוברת רוסית.

האם כבר השמעת את השיר הבא בזמן נסיעה?

evMT57Mkc0k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(כמובן שלשיר קוראים בומר שחור.

אומנם אתה לא דובר רוסית, אבל הם כן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גם במונחים ישראלים היא תיחשב גרוטאה? פשוט אני מכיר לפחות בנאדם אחד שיהיה מוכן למכור את שני האשכים שלו + כל המשפחה שלו כדי לנסוע על גרוטאה כזאת.

פורסם
גם במונחים ישראלים היא תיחשב גרוטאה? פשוט אני מכיר לפחות בנאדם אחד שיהיה מוכן למכור את שני האשכים שלו + כל המשפחה שלו כדי לנסוע על גרוטאה כזאת.

תגיד לו שלפני שהוא מוכר איברים רצוי שיתעדכן במחירי השוק.

אשך תקין שווה היום Z370 במחירי השוק.

אם לקחת את זה כאמת מידה אז אני חושב שכמה תרומות זרע יקרבו את חבר שלך לגרוטאה.

הפירוט שאתה נתת תואם יותר למישהו שרוצה לרכוש פאביה ספורט.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

די כבר עם הפאביה ספורט !

מאז שפול ווקר נהרג אני לא מפסיק לשמוע פאביה ספורט, אם הוא היה בפאביה ספורט זה לא היה קורה, פאביה ספורט לא נמעכת בתאונות, היא מכופפת את המציאות כמו במטריקס, עמודים זזים כשפאביה ספורט מתקרבת אליהם במהירות, פאביה ספורט לא נשרפת כי במקרה של תאונה (שאין סיכוי בעולם אבל נניח) היא יורקת ולא בולעת.

רוני, למה דווקא 318IS? איך המחירים של ה6 צילנדר?

haters will hate

פורסם

רוני, למה דווקא 318IS? איך המחירים של ה6 צילנדר?

המחיר הוא לא בעיה כמובן. זו הזמינות. השוק המקומי פה מאוד קטן ופשוט אין 6 ציל' טובות למכירה (הייתה 325 אחת אבל במצב רע). נכון שאני יכול לקנות מחו"ל אבל זה יכפיל עלויות במקרה כזה ויקשה עלי למצוא רכב נורמלי. צריך לזכור שלא חיפשתי פה מכונית יום-יום אלא מכונית זולה שלא יהיה אכפת לי אם יקרה לה משהו.

ובנימה זו, היום יצאתי לסיבוב בבימר אחרי שבוע שהיא ישבה בחוץ וקפאה מקור. ככה מצאתי אותה:

1504000_743900855633804_1376057262_n.jpg

988826_743900868967136_1584704491_n.jpg

מצבה של הניסאן לא היה הרבה יותר טוב, אחרי 5 שעות בחוץ:

1508088_743900875633802_1104673884_n.jpg

1480581_743900925633797_1719451358_n.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני אוהב את הניסאן ברגיל, אבל ככה עם השלג והקרח היא פשוט נראת לי סקסית בטרוף. סטיות מוזרות

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...