Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעייה מאוד מוזרה שאני חושב שמקורה בהגה חשמלי.

כשאני נוסע (בעיקר בבוקר, אבל בכללי) הרכב מאוד רועד גם בעמידה וגם עד 40 קמש

וכשאני בעמידה ואני מזיז את ההגה חצי סיבוב ימינה או שמאלה הטור עולה במילימטר והרכב כמעט לא רועד,80% פחות.

וכשאני מזיז חצי סיבוב ימינה בעמידה ההגה כאילו "חי" ונותן התנגדות, קשה לשמור אותו באותו מצב הוא מתנגד אבל עדיין פחות רועד

מישהו נתקל ויודע ממה זה נובע?

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

עם הרכב שלך שנת 04 כמו שראיתי בהודעות קודמות שלך אז ברכב הזה יש משאבת הגה כוח הידראולית, אולי יש בנוסף גם חשמלית אך לא ידוע לי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן הרכב שנת 2004, יכול להיות שאתה צודק אני לא יודע אם זה חשמלי או לא..

אני מנסה להבין ולחפש את מקור הבעיה.

פורסם

בדיקה ראשונית תהיה לבדוק אם חסר נוזל הגה כוח, ולבדוק עם הרצועה שמניעה את המשאבה מתוחה מספיק, כאשר המנוע מכובה כמובן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חזרתי מהמוסך, הוא אמר "בטח שהרעידות פוחתות, שיש עומס על משאבה הידראולית הטור עולה"

ואז הוא נסע קצת ואמר "ההגה גם לא חוזר" שיוצאים מסיבוב, ואז הוא אמר "או מסרק, או משאבה, או שסתום, צריך לבדוק תבוא מחרתיים"

מישהו יכול לתת לי איזה כיוון לזהות מה זה בדיוק?

איך אני בודק תרצוע? אני פשוט אם האצבע מנסה להזיז אותה ולראות אם יש "חופש" כאשר הרכב מכובה כמובן?

בבקשה חבר'ה חשוב לי מאוד לפתור את הבעיה לפני החורף כי גם אמא שלי וחברה שלי נוסעות על הרכב ובוא נגיד שאני לא רוצה להשאיר פתח לאתגרים בשבילם.

פורסם

גם במאזדה שלי כשסובבים הגה בזמן עצירה הסיבובי מנוע עולים ממש קצת ומרגישים רעידה חלשה

זה היה קיים מאז ומתמיד גם שהמכונית הייתה חדשה יותר.. (אצלי זה ממש בקושי מורגש)

• תוכן חדש...