Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר תחילת שנת הלימודים החלטתי לעזוב את מקום העבודה שלי ( רשת ביגוד ) ולחזור למשפחה - לעזור בעסק בבית ששם מבחינת שעות אני הרבה יותר גמיש, ללא שבתות וחגים שעשיתי במשך 10 החודשים האחרונים, זאת ועוד יש בעסק המשפחתי הרבה יותר אתגר ( מיציתי עד הסוף מכירת בגדים ונעליים ), למדתי הרבה בתקופה הזאת כשעבדתי ברשת גדולה ואני אנסה להביא מהנסיון הקטן הזה להתפתחות וצמיחת העסק ( גם כן בתחום המכירה )

בכל אופן, כאמור אני לא עובד יותר משנה, אין לי שום סיבה לנסות לגרום לבוס שלי לפטר אותי ואני גם רוצה לסיים שם יפה.

השאלה שלי היא האם אני זכאי לקבל כסף על ימי החופש שיש לי שם?

האם לדעתכם כדאי לנסות להשתמש בהם ( כשאני לומד, האם מותר? )?

בעקרון השתמשתי עכשיו בשבועיים כשהייתי בחול וקיבלתי על זה כסף.

האם אני צריך לתת לו התרעה מראש ( כלומר להתחייב לו למשמרות לתקופה כלשהי ) גם כשאני לא עובד שם יותר משנה?

קצת נאבדתי באינטרנט עם כל החוקים, אם מישהו יודע ויכול לענות לי אני אשמח...

לילה טוב.

פורסם

אם עבדת שם 10 חודשים אתה מחוייב ל16 ימי הודעה מוקדמת.

ימי הודעה מוקדמת הינם ימים קלנדאריים ז.א שגם שישי ושבת נחשבים בספירה שלהם.

• תוכן חדש...