Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נפל לי המגבר מהדופן שעליה הוא היה מותקן (חרא עבודה עשו לי.. לא משנה)

ברגע שהוא נפל הוא נכנס למצב הגנה( G-POWER. R PROTEC

והוא לא עובד יותר המאוורר שלו לא פועל.

בדקתי וזה לא פיוז שנשבר א נשרף

האם יש מצב להציל אותו אולי חיווט שנשמט או משהו כזה הוא שהוא הלך??

פורסם

מגבר פרימייר 4 ערוצים

לא התנתק כלום ולא נגעתי בחיבורים חוץ מבדיקת פיוז וזה לא פיוז

אין נורות ביקורת רק נורה ירוקה שפועלת קבוע שינתה את הצבע שלה לאדום ווזאת נורת הגנה

פורסם

דבר ראשון תקבע את המגבר כהלכה.

תבדוק שיש מתח בין הדקי המגבר (+- ורימוט), אפשר עם נורת ביקורת פשוטה.

אם לא עובד, תנתק את כל החיווט של הרמקולים (אולי נוצר שם קצר), ותנסה להפעיל את המגבר.

SCANSPEAK

פורסם

פיוז ראשי בדקת?

אם הכל נמצא תקין, שלח את המגבר למעבדה. יכול להיות שזה שנאי מקצר, מוספט, או כל רכיב אחר שיושב על המסילת 12 וולט במגבר

פורסם

לי זה קרה גם (אומנם לא בגלל נפילה אלא טלטול).

במקרה שלי זה היה הכבל מינוס שהתנתק מהבודי של הרכב (לא מהמגבר, מהבודי).

שווה לך לנסות ולראות שהוא עדיין מחובר כמו שצריך, אם המינוס מנותק הוא נכנס למצב הגנה

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אם הותקן ממש לאחרונה, לחזור למתקין שיסדר ואולי יפצה במידת הצורך...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לבסוף הלכתי למתקין ומתברר שהברגים שהחזיקו את המגבר היו אלה שהאריקו אותו לרכב ושנפל המגבר מהברגים אז נפלה גם הארקה, הוא סידר את זה והכל טוב.

תודה לעוזרים!!

פורסם

הארקה למגבר רצוי וממולץ ע"י כבל יעודי, שמחובר לבודי בצורה טובה, ולא ע"י חיבור גוף המגבר לבודי, זה חובבני- ומתכון לצרות.

מטר כבל 8 או 4 גייג עולה בין 15-30 שקלים, וזו בהחלט לא פינה שכדאי לחסוך בה.

SCANSPEAK

פורסם

יש למגבר כבל הארקה שמחובר בבורג למרכב של הרכב אבל משום מה ברגע שהוא חיבר את המגבר לבורג שהוא נתפס עליו המגבר קם לתחייה.

אם כך מה ההסבר לכך??

• תוכן חדש...