Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מרצדס בודי 124 מודל 95 , ואני נאלץ להשאיר אותו לשנתיים ללא הנעה וללא נסיעה. השאלה שלי היא איזה נזק יכול להגרם לרכב עקב עמידה כל כך ממושכת ומחיוחד למנוע ?

פורסם

יש לך רכב מאוד מיוחד. להשאיר רכב שנתיים - איפה? בחוץ ללא השגחה?

החל מנזקי סביבה (פחחות, חלודה וריקבונות), גומיות, חשמל בגלל לחות ונזקים עד למנוע שעלול להתפס. תלוי מהרב גורמים.

חבל מאוד להשאיר את הרכב ככה. אין לך אפשרות לנסוע איתו פעם בשבוע סיבוב קצר מסביב לשכונה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מניסיון ברכבים האלה ספציפית.. אסור פשוט אסור להשאיר אותם לתקופת זמן של אפילו שבוע ללא נסיעה בהם!

צפוי המון תקלות אם לא נוסעים ברכבים הללו (במיוחד מרצדסים מן הבצירים הללו)

מניסיון אישי רב.. לא מומלץ בכלל.

פורסם

אין לך אפשרות להפקיד את המפתחות בידי פנסיונר לדוגמא? (אולי יהיה שווה לך לשלם ביטוח לשנתיים, מאשר לשלם על תקלות של שנתיים).

אם הייתי במצב הזה והייתה לי היכולת, הייתי מפקיד אותו בידיים של פנסיונר שאני סומך עליו, שפעם-פעמיים בשבוע יקח אותו לסיבוב קניות לדוגמא.

פורסם
אין לך אפשרות להפקיד את המפתחות בידי פנסיונר לדוגמא? (אולי יהיה שווה לך לשלם ביטוח לשנתיים, מאשר לשלם על תקלות של שנתיים).

אם הייתי במצב הזה והייתה לי היכולת, הייתי מפקיד אותו בידיים של פנסיונר שאני סומך עליו, שפעם-פעמיים בשבוע יקח אותו לסיבוב קניות לדוגמא.

צודק בהחלט!

מניסיון התקלות ברכבים הללו אינן זולות בכלל.

פורסם

קח עצה ממני, וגם לי היה רכב שעמד שנתיים, אל תעשה את הטעות הזאת לא משנה מה.

כשתחזור לא תדע איפה לקבור את עצמך ואת הרכב.

ועוד רכב כל כך מיוחד ויפה.

פורסם

אני העמדתי רכב לשנתיים.

בחניון מקורה

רכב מכוסה

הילוך משולב הנד ברקס משוחרר

כשחזרתי החלפתי צמיגים שמן מנוע ונוזל קירור וזהו

אפילו המצבר היה בסדר

פורסם

אריה, אם זה רכב חדש אז יש מצב.

וגם בטוח שהוא לא יחזור להיות מה שהיה פעם. (בטוח הצטברה אבנית במעברי מים, סתימות קטנות של דלק\שמן, לפעמים זה לא מורגש, אבל ברכב ישן זה עניין של מזל).

פורסם
אריה, אם זה רכב חדש אז יש מצב.

וגם בטוח שהוא לא יחזור להיות מה שהיה פעם. (בטוח הצטברה אבנית במעברי מים, סתימות קטנות של דלק\שמן, לפעמים זה לא מורגש, אבל ברכב ישן זה עניין של מזל).

אני מסכים שיכולים לקרות דברים כאלה, אבל אם מדובר בשמן איכותי, בנוזל קירור ייעודי וברכב שמאוכסן מתחת לאדמה בחניון צונן ולא בחום הישראלי - שלא צריכה להיות בעיה.

יש לי לא מעט חברים באירופה שמחזיקים מכוניות ישנות ב-BOX, ולעיתים מזיזים אותן רק פעם בשנה וגם יותר, ובד"כ זה לא סיפור גדול.

פורסם

יוסי. ואם זאת E220 אז לא חבל מאוד?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן אתה צודק . זה רכב קלאסי . אם אכפת לו מהרכב אני מקווה שיימצא חניון תת קרקעי , ובתשלום חודשי , שיניעו את הרכב מדי פעם.

אצלנו לצערי הרב רץ פתגם כזה "רכב צריך לשרת אותך ולא ההיפך". כשגרתי בחו"ל {קליפורניה} הרכבים ממש מלוקקים שם ולא מוזנחים כפי שאני רואה פה . נדיר לראות שם רכב עם מכות פח , פגושים משופשפים , מלוכלכים וכאלה...

פורסם
אני מתנדב להוציא את הרכב לסיבוב פעם בשבוע ולשטוף אותו ידנית פעם בחודש, למשך השנתיים, ללא תמורה.

תודה על התשובות. רציתי להוסיף שלא ראיתי את התגובות ופרסמתי עוד נושא כזה...

האמת שכבר עברו שנה ושלוש חודשים וכבר אי אפשר להניע ולפתוח את הרכב.

כל הזמן הזה רכב עמד בשמש בחניה פרטית ( בקיץ עם ברזנת ) .

הדגם של האוטו הוא c-250d מונית לשעבר.

פורסם

אז קודם כל זה לא W124 אלא W202.

איך אי אפשר לפתוח את הרכב? המפתחות שיש לך לא מתאימים לפתיחה מכנית של דלתות?

בשמש תחת כיפת השמיים להחזיק רכב כזה, זה להבטיח את סופו המר במהרה - גם אם יש לך כיסוי.

בכל אופן, אפשר לפתוח ולהניע את הרכב גם אם אין לך אפשרות לפתוח אותו. בגז' אתה יכול לפתוח? אם כן, זה היה קל יותר.

• תוכן חדש...