Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אוטו חדש סקודה פאביה בצבע כסף מטאלי לפני חודשיים ויש כמה שריטות ושפשופים נקודתיים כמו פגיעת דלת כשאוטו חונה ואני לא מתכוון לעשות לפנות למכון שטיפה כדי שיעשה לי ווקס שעולה 200 ש"ח אלא אני רק רוצה לעשות ווקס במקומות נקודתיים בדלתות, בפגוש אחורי ועוד..

אם זה נראה לך אמיתי ששווה להזמין ערכת ווקס שעולה 40 ש"ח עם כולל מיני מקרצף ווקס, מטלית רכב, שמפו ווקס או שזה נשמע זיוף אני חושש שזה ייעשה יותר גרוע ממה ששריטה נראתה לפני טיפול.

הנה סרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=TCkkIj5pZWs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתר לרכשיה באייבי: http://www.ebay.com/itm/SIMONIZ-Fix-it-Scratch-Repair-Scratch-Remover-Buffer-Polisher-HE-/141081811377?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d92199b1

פורסם

מכוני השטיפה נועדו בכדי להתפרנס על חשבון העצלנות של עם ישראל. אומנם 40 נשמע לי זיוף, אבל אפשר בהחלט לקנות ווקס דיי טוב במחיר כזה. קפוץ לאתר אוטוסטור (autostore.co.il) ועיין בווקסים.

כמו כן, יש מדריכים מלאים בפורום לכל השטויות של טיפול בצבע. הריץ חיפוש.

אני אישית משתמש כרגע בטרטל ווקס ICE. זה לא חומר משהו משהו, אבל קל בטירוף לעבוד איתו, והוא נראה ממש פגז. לא עמיד כמו חומר איכותי, אבל מגיע עם כל השטויות שצריך כדיי להתחיל ללמוד לעשות את העבודה. בחירה טובה לאדם שרוצה להתאמן. אפקט כפול, מפני שזה לא עמיד, אתה צריך ליישם אותו יותר, ולכן אתה צובר יותר נסיון. :lol:

עולה 70 שקל באוטו דיפו. בערך אותו הדבר באוטוסטור.

פורסם

ווקס לא נועד לתקן שריטות, אלא פוליש וגם שם זה לשריטות מאוד קלות שרק שכבת הלקה של הצבע נפגעה, למידע נוסף לך לפורום האסתטיקה לרכב ושם תמצא את כל המידע הדרוש

פורסם

עשה טובה, אל תקנה את זה,חבל על ה-40 ש"ח שלך..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

חבל על הכסף שלך בדקתי את זה בשביל הכיף ואפילו לא היה כייף ככה שזה ביזבוז לשמו.

תעבור קצת על המדריכים ותכנס לעולם המופלאה של הדיטיילינג ותבין שאין תרופת פלא זולה.

• תוכן חדש...