Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, במסגרת הצבא.

אני חושב שהקורס הרלוונטי היה קורס רוויה (בנורווגיה), הוא צלל עם תערובות שונות, חווה שכרון מעמקים ובילה ימים שלמים בתא לחץ.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ציון המטרים, כפי שאמר אחד המגיבים מעלי, הוא לא ציון מדויק של "כמה מטר השעון ישרוד" אלא חיווי על דרגת העמידות שלו במים.

50 מטר זה בדר"כ חיווי למקלחת או שטיפת כלים, 100 מטר זה שחיה ו200 מטר זו צלילה ספורטיבית, כלעיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שאלת תם:

מהי כוונת המשורר בכיתוב - 20 BAR?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ה G-Shock של קסיו זה הסובארו DL של השעונים. גם אם לא תעשה אטימה, אין שום מניעה להכנס עם השעון לבריכה בהנחה והגוף שלו לא מעוות או סדוק. אני עם שעון כזה מ2005. אטימה במקור של 200M. שחיתי איתו, עבדתי איתו עם כימיקלים, הכיסוי החיצוני מזמן התפרק לו והשעון עובד כמו ביום שקיבלתי אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מתעלק,

TISSOT, איתי 3 שנים והסוללה החזירה נשמתה ליצרן.

איפה מומלץ להחליף במרכז ומה העלויות הצפויות ?

(דגם פשוט וזול יחסית, עלה בזמנו כ1300 ש"ח)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...