Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק אחרי טיפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב פולקסווגן גולף 2005 mk5.

לפני שבוע הרכב עבר טיפול 30000 שכולל החלפת מסנן דלק, החלפת שמנים, פלאגים, פלטינות ומצתים.

הבנתי שתוסף הדלק BG K44 מסיר פיח מהמנוע וזה טוב למנוע.

המנוע תקין ולא עושה רעשים אבל אני רוצה ליתר ביטחון ולשמור על המנוע.

האם התוסף מומלץ לאחר הטיפול? איך משתמשים בו? עם כמה דלק צריך לשים אותו?

אשמח לעוד פרטים רלוונטים.

תודה רבה, אופק.

• ספונסר פורום
פורסם

עדיף לשים את התוסף לפני טיפול ולא אחרי טיפול אבל זה לא קריטי.

לדעתי אם הרכב תקין וצריכת הדלק תקינה עדיף שלא לשים תוסף. תוסף לא יכול לפתור בעיות שלא קיימות במנוע ולעשות אותו יותר טוב ממה שהוא בנוי להיות.

הוראות השימוש בתוסף אמורות להיות כתובות על המיכל. בדרך כלל שמים פחית על רבע או חצי מיכל דלק ונוסעים בטורים קצת יותר גבוהים מכרגיל. אבל תקרא את ההוראות, הכי בטוח והכי נכון לקבלת תוצאות הטובות ביותר.

פורסם

על הפחית רשום מיכל מלא

מה שהמליצו לי - חצי מיכל אם אתה רוצה שהוא ישפיע יותר חזר

ורבע מיכל שישפיע ממש חזק

בסופו של דבר זה כמה אתה בוחר לדלל אותו

פורסם

בעקרון ממה שהבנתי שאם שמים על חצי מיכל, יש סכנה שהחומר הנ"ל יכול להרוס גומיות שנמצאות באיזור המנוע בגלל שהריכוז גבוה יותר, לא יודע אם נכון הדבר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מאוד מאוכזב מתוסף דלק של חברה מאוד ידועה מאז שמילאתי תמיכל בתוסף הזה אני מרגיש איחור בתגובה של הרכב.

יש מעיין שהייה של שניות עד שהוא מאיץ מה שלא קרה לפני התוסף הרכב היה מגיב באותה שנייה שהייתי לוחץ חשבתי אפילו לתבוע תחברה הזאת אבל בגלל בירוקרטיה לא היה לי כח לזה.

לדעתי מאוד מאוד לא מומלץ ואני כמוכם התלהבתי ממה שראיתי ביוטיוב לגבי הניקיון שזה עושה

בלוף גדול.

• תוכן חדש...