Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם סכנה כזאת מוחשית- אין לי ספק שהייתי מתנהג אחרת מנהג הרכב: אני הייתי דורס הרבה יותר מהם. לא נותן להם לחסום אותי לרגע.

השתגעתם?! אתה עם האישה והילד באוטו, 100 עבריינים מנסים לחסום אותך עם האופנועים שלהם, ואתה לא תנסה להרוג כל אחד ואחד מהם? אני יודע שאני כן. נטרול מקסימלי לאופנוענים לפני שיספיקו לפגוע בי.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם סכנה כזאת מוחשית- אין לי ספק שהייתי מתנהג אחרת מנהג הרכב: אני הייתי דורס הרבה יותר מהם. לא נותן להם לחסום אותי לרגע.

השתגעתם?! אתה עם האישה והילד באוטו, 100 עבריינים מנסים לחסום אותך עם האופנועים שלהם, ואתה לא תנסה להרוג כל אחד ואחד מהם? אני יודע שאני כן. נטרול מקסימלי לאופנוענים לפני שיספיקו לפגוע בי.

נראה לי ששיחקת יותר מדי ב-GTA.

פורסם

או סתם יש לו מוסריות של ילד בן 5 שעדיין לא מבין שבני אדם אחרים הם גם בני אדם ושהוא לא מרכז היקום.

התגובה הראשונית הנכונה היא להבין מה שעשית ולהבהיר שזה לא בכוונה ולעשות כל מה שאפשר בשביל לעזור.

רק אם תוקפים אותך אתה צריך להמלט.

פורסם

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כראוי.

לא התכוונתי שאם חוסמים אותי ומשחקים איתי בכביש קצת אני יוצא למסע הרג.

כוונתי הייתה שאם אני מבין שמה שהם מנסים לעשות זה לפגוע בי- אני פוגע בהם בחזרה- אבל הרבה יותר. אני מנצל את ההגנה הזמנית שמספקת לי המכונית הגדולה שלי, ומנטרל אותם במהירות האפשרית לפני שיספיקו לפגוע בי.

ההגנה של המכונית היא זמנית, כי כמו שראינו בסרטון, ברגע שהוא נקלע לפקק- הם תפסו אותו וז**נו אותו. לא הייתי נותן לזה לקרות. אם אני רואה שאני בפקק- משלב לרוורס ושם פול גז. אותי הם לא יתפסו וירצחו בגלל פקק.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

וגם כעת המישטרה שוקלת אולי להאשים גם את הנהג.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא מבין משהו, זה לא סירטון מאירן או מעזה על איזה לינץ' אתם מדברים? לפי מה שאני ראיתי הנהג אולי פגע במישהו, כמובן שיסמנו לו לעצור בצד, מה מפחיד בזה? אחרי שאתם פוגעים במישהו בכביש אתם גם בורחים?! אז נכון שהם הרבה רוכבים אבל אף אחד לא היה מוציא אותו להורג בסך הכל רצו שהנהג הפוגע (ג'יפ) יעצור, משהו שאתה אמור לעשות גם ככה אחרי שפגעת במישהו. הוא בתמורה התחיל לדרוס אותם על ימין ועל שמאל כאילו מדובר בנמלים. כמו שאמרתי מה שקרה בסוף הסירטון מגיע לו, אם הייתי רואה רכב שדורס כמה עשרות מחבריי אני גם לא הייתי נשאר אדיש.

פורסם
איזה נהגי מכונית שונאי אופנוענים אתם.

טיול אופנוענים הופך להיות כנופיה אכזרית שמסתובבת ברחובות ופוגעת באזרחים מסכנים.

את הפגיעה הראשונה רואים הקושי בסרטון אז לא שמרתי.

פה רואים את הפגיעה השניה של רוכב יחיד ואז איך הנהג דורס את האופנוענים המסכנים.

רואים אופנוענים נכנסים לו מתחת לגלגלים.

צדיקים מסכנים יראי שמיים.

בוא לא נהיה תמימים,

חבורה שלמה של אופנוענים נעצרת באמצע הכביש וחלקם אף יורד מהאופנוע וניגש לג'יפ בגלל תאונה קלה (שלפחות מהסרטון רוב האשמה על רוכב האופנוע שהחליט שהכביש של אבא שלו).

מה, כולם עצרו את התנועה בכביש המהיר רק כדי לוודא שהם מחליפים פרטים?....

אולי הם בכלל דאגו לשלומו של נהג הג'יפ?...

give me a break.

לא צריך דמיון מפותח במיוחד כדי להבין את הלך הרוחות באותה עצירה לאחר התאונה הקלה וגם אתה כנראה, באותה סיטואציה , הייית מועך את הגז.

אני יודע שאני הייתי מועך את דוושת הגז אם "יוצאים אליי" עשרות אנשים בפוזה מאיימת.

יתרה מכך- אם אני עם אישתי והילדים אני גם עושה עליהם רוורס כדי לוודא שהם ממשיכים לשכב על הכביש.

חאלס התייפייפות.

מזכיר לי שפעם איזה שכן מטומטם עשה פוזות עם 3 חברים על אבא שלי, כעבור 4 דקות הוא והחברים שלו היו מפורקים על הכביש מתחת לבית (הודות ל-2 אחיי).

3 שעות לאחר מכן ירדנו ללוות קרובי משפחה לרכבם ופתאום צעדה לעברנו חבורה של 30 איש עם מוטות ברזל.

10 שניות לאחר מכן הם צעקו שרק באו לעשות סולחה ולמה אחי שולף עליהם אקדח...

מסקנה מהסרטון:

כמה שהביצים שלך גדולות והאגו שלך בשמיים ויש לך יותר כבוד מלערוסי- עדיין אל תשחק עם פאקינג ריינג' רובר כשהדבר היחיד שמגן עלייך זה קסדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האופנוען, כמו שנאמר באחת הכתבות, רצה להאט את הג'יפ כדי לאפשר לחבר'ה שלו כביש פנוי לפעלולים. או שהייתה ביניהם אינטראקציה קודמת. כמו כן, הקבוצה הספציפית ידועה באלימות. הרוכב האט במכוון לפני הג'יפ, הג'יפ נכנס בו, די צפוי האמת.

להדגמה נוספת למה לא כדאי להאט לפני מכוניות:

http://www.youtube.com/watch?v=4-uQuU0ydaY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לאחר מכן האופנוענים צרו על הג'יפ, ואני די בטוח שזה לא היה בשביל להחליף פרטים. הוא נבהל, ודרס. אם האופנוענים הספציפיים היו נורמליים, כל זה לא היה קורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחזק את דבריך. תתארו לכם את הפחד של הנהג ומשפחתו כאשר הוא היה מוקף במאות אופנוענים שהתנכלו אליו

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אל תהיה YNET או WALLA, לא "צרו עליו מאות", אלא כמה בודדים (עצרו כמה עשרות אופנועים בודדים, מתוכם אפשר לספור את האקטיביסטים על כף יד אחת או שתיים).

למרות האמור, לא הייתי נוהג אחרת מבעל הריינג', בוודאי אם האישה והילד היו באוטו. לטעמי זה בהחלט נופל בגדר "הגנה עצמית". גם כמה אנשים בודדים, אם מספיק אלימים, יכולים לגרום נזק בלתי הפיך ואף מוות.

פורסם

להדגמה נוספת למה לא כדאי להאט לפני מכוניות:

http://www.youtube.com/watch?v=4-uQuU0ydaY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

NICE.

בכל מקרה, אם אנחנו שופטים את המקרה רק לפי העובדות בסרטון: אני רואה ג'יפ שחור שנוסע לתומו ומותקף ע"י אופנוענים ערסים.

מה כבר הוא עשה לא בסדר?

• תוכן חדש...