Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*חוץ מזה אני שונא נהגי ג'יפים מהסוג הזה (ריינג' רוברים, טוארגים וכו') - בממוצע הם חרא של אנשים!

דווקא סרטון כמו זה מוכיח שרוכבי אופנועים זה טינופת ממוצעת, ונהג הריינג' הוא אדם מתורבת שנקלע

לעימות בעל כורחו. חבל שלא דרס שם עוד כמה.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה נהגי מכונית שונאי אופנוענים אתם.

טיול אופנוענים הופך להיות כנופיה אכזרית שמסתובבת ברחובות ופוגעת באזרחים מסכנים.

את הפגיעה הראשונה רואים הקושי בסרטון אז לא שמרתי.

פה רואים את הפגיעה השניה של רוכב יחיד ואז איך הנהג דורס את האופנוענים המסכנים.

רואים אופנוענים נכנסים לו מתחת לגלגלים.

צדיקים מסכנים יראי שמיים.

2.jpg

3.jpg

אייל

פורסם

כל הסיפור הזה היה נמנע אם האופנוענים לא היו עושים פוזות ובאים לנהג בגישה יותר רגועה, הוא נלחץ ובצדק.

הייתי עושה אותו דבר.

כל העניין הזה של הרונדו לא מובן לי, למה נהגים אחרים צריכים לסבול בעוד שהם תופסים את כל הכביש ונוהגים כמו פרזיטים?

למה האופנוען בהתחלה היה צריך לחסום את הגי'פ? למה המשחקים הילדותיים האלו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחרי שראיתי את סוף הסרטון לדעתי היה צריך לדרוס עוד כמה בדרך.

הם פשוט ניסו להרוג אותו ואת כל יושבי הרכב, מקווה שיאשימו את כולם בניסיון לרצח ויכניסו אותם

להרבה שנים בכלא.

פורסם
לא, הכותרת האמיתית היא "חבורת אופנוענים הפחידה מאוד נהג שפגע בטעות בחלק האחורי של אחד מהם, ועקב כך שהוא חשש לחייו ולחיי אשתו והילד, הוא ברח מהמקום כשהוא דורס בלית ברירה אופנוען".

צודק, התגרות מכוונת מצד האופנוענים בתחילת הסרטון - רואים בבירור שהם מקיפים אותו ובולמים בכוונה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לא, הכותרת האמיתית היא "חבורת אופנוענים הפחידה מאוד נהג שפגע בטעות בחלק האחורי של אחד מהם, ועקב כך שהוא חשש לחייו ולחיי אשתו והילד, הוא ברח מהמקום כשהוא דורס בלית ברירה אופנוען".

מסכים

כשראיתי את הסרטון אני פחדתי, מעניין איך הרגיש נהג הרכב.

את הפגיעה הראשונה רואים הקושי בסרטון אז לא שמרתי.

פה רואים את הפגיעה השניה של רוכב יחיד ואז איך הנהג דורס את האופנוענים המסכנים.

רואים אופנוענים נכנסים לו מתחת לגלגלים.

הפגיעה הראשונה הייתה קלה וגרמה בגלל שהאופנוען עצר בכוונה לפני הרכב, שכל חטאו היחידי היה שהוא העז לצפור להם, ובצדק הם השתלטו על כל הנתיבים תוך כדי זיגזוגים.

הפגיעה השנייה אכן הייתה מכוונת אך מחוסר ברירה, כל אחד היה מגיב ונמלט למראה ערב רב שנראה כעומד להסתער עליו.

פורסם

זה פשוט לא יאמן איך בכל פעם שנפתח כאן שרשור על היחסים שבין אופנוענים לנהגי מכוניות השנאה לאופנוענים כאן עולה על גדותיה.

אתם צריכים לראות את השרשור המקביל בפורום האופנועים, שם השנאה לנהגי המכוניות עולה על גדותיה.

ובשרשור דומה בנושא כשאמרתי שהשנאה ההדדית היא גדולה אמרו לי שלא קיים דבר כזה בפורום. כן, בטח. :evil:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=121374

עכשיו נראה איזו התנפלות התגובה שלי תגרום הפעם.

פורסם

את הפגיעה הראשונה רואים הקושי בסרטון אז לא שמרתי. - האשם היחידי בתאונה הוא רוכב האופנוע - חתך את הריינג' רובר והאט בכוונה.

פה רואים את הפגיעה השניה של רוכב יחיד ואז איך הנהג דורס את האופנוענים המסכנים. - הדבר ההגיוני היחיד לעשות במקרה כזה, במיוחד לאחר שהם החלו לחתוך את הצמיגים שלו (לא נראה לי שקראת את הכתבה, רשמו שם בבירור שחתכו את הצמיגים ואז הוא דרס, בלית ברירה, את הרוכבים). זו הגנה עצמית במלוא מובנה, במיוחד שאישתו והילד ברכב.

רואים אופנוענים נכנסים לו מתחת לגלגלים. - היה צריך לקחת עוד כמה מהחלאות האלה איתו.

.....

פורסם
זה פשוט לא יאמן איך בכל פעם שנפתח כאן שרשור על היחסים שבין אופנוענים לנהגי מכוניות השנאה לאופנוענים כאן עולה על גדותיה.

אתם צריכים לראות את השרשור המקביל בפורום האופנועים, שם השנאה לנהגי המכוניות עולה על גדותיה.

ובשרשור הקודם בנושדא קודם כשאמרתי שהשנאה ההדדית היא גדולה אמרו לי שלא קיים דבר כזה בפורום. כן, בטח. :evil:

גם פותח השרשור שם כנראה לא קרא את הכתבה, אם היה קורא היה מבין שאף אחד לא נהרג

זו התגובה הפותחת את השרשור

כמו בכל מדינה בארצות הברית פעם בשנה מתקיימת הרכיבה השנתית רק שהפעם היא נגמרה במוות של רוכב אחד ובהרבה נזק.

מזל שיש שם כמה צדיקים שמבינים מה באמת קרה, כמו זה:

צדקנות? התחסדות?

תוציא את האף מהדבשת ותפסיק לחשוב "סולדריות אופנוענית". הרוכב לא נדרס סתם כך. הוא נדרס כי הוא היה אידיוט והתנהג באופן מסוים. חברים שלו גם הם אידיוטים.

אבל עזוב, הנה מה שכתב ווס סיילר מRIDE APART בענין, חריף כתמיד:

http://rideapart.com/2013/09/new-york-bikers-video/

פורסם

ובשרשור דומה בנושא כשאמרתי שהשנאה ההדדית היא גדולה אמרו לי שלא קיים דבר כזה בפורום. כן, בטח. :evil:

עכשיו נראה איזו התנפלות התגובה שלי תגרום הפעם.

כחובב אופנועים ורוכב בעבר על אופנועים במשך 5 שנים, ממה שרואים בסירטון הייתי נוהג לפחות (אם לא יותר) כמו בעל הרכב שחבורה של ארסים (שבמקרה גם רוכבים על אופנועים) מגיעה אלי בביריונות כזאת

פורסם

רק שאני אבין

מישהו ראה את הסרטון חשב לעצמו "וואלה אם זה הייתי אני ברכב עם אשתי ותינוק/ת, לא הייתי בורח ככה"?

כאילו רואים את הנסיון לינץ' במפורש, רק חסר לשמוע אחד מהאופנוענים צועק "Don't stop until they're all dead".

ההטחת קסדה בחלון והפתיחת דלת אפילו בארץ היו מכירים בדריסה והבריחה בתור הגנה עצמית, בארה"ב יש למושג הזה פירוש הרבה יותר נרחב, אז על אחת כמה וכמה.

האמת היא שזה בכלל לא קשור להיותם אופנוענים, זאת האישיות שלהם וה(חוסר) חינוך שלהם, הם היו מתנהגים ככה גם עם רכב, אלא מה, עם אופנועים הרבה יותר קל לעשות את השטויות שהם עושים בכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי מי התחיל עם מי, אבל בטוח שאחד מהם חי בסרט.

http://www.youtube.com/watch?v=JQCqyrWoIEs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי כל הסירטון הזה מראה כמה המישפט הבא נכון! "בכביש אל תיהיה צודק-תיהיה חכם!".

לא משנה אם הנהג אשם או הרוכבים אשמים, מה שבטוח שהנהג הכניס עצמו לצרה הזו!, אנחנו לא יודעים מה הסיבה שבתחילת הסירטון האופנוענים דווקא ניצמדו אליו כי רואים שהיו עוד מכוניות מסביב.

והקטע הבא מיד אחריו שרואים את האופנוע הפוזאיסת שמשחק אותה "ניראה אותך נוגע בי..." ואז הנהג בטיפשותו הרבה או חוסר תצומת לב לרוכב שממש מול הפגוש שלו נותן לו נגיחה קטנה- שזה בידיוק כל מה שהאפנוען רצה ואז את ההמשך כולנו רואים.

בנוגע לדריסה של כל האופנוענים- מבין שהנהג היה סופר לחוץ, אבל היה לו אפשורת להימלט בהרבה פחות אופנועים/רוכבים מיתחת לרכב שטח שלו- שימו לב בסירטון- גם כאן שיקול הדעת של הנהג היה לוקה בחסר, ואחרי דריסה כזו הלינץ' של הנהג היה וודאי.

צר לי- אבל יש מיליון משוגעים היום בכביש שמחפשים אקשן- ואם לא מספיק חכמים יכולים ליגמור בבית חולים כתוצאה מדקירה/צרור יריות/דריסה.

תיהיו חכמים ואל תכניסו את עצמכם למקום שלא תירצו ליהיות בו (לדוגמא צפירה מיתמשכת למאות מ"כנופיית" אופנוענים).

attachment.php?attachmentid=355640&stc=1&d=1380623391

Untitled-1.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...