Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shellcase, אייל, לוטוס אליס,

הפגיעה הראשונה שרואים בסרטון היא בערך ב0:26-7. לפי מהירות הנסיעה של כל החברים שם, רואים שהאופנוען פשוט דפק ברקס לפני הג'יפ וההוא התנגש בו. למה הוא האט? ועוד רואים אותו מסובב את הראש אחורה. איזו פרשנות מלומדת, שלא מוציאה אותו כערס גמור, אתם יכולים למצוא למה שקרה שם?

ניחוש, בהתאם למה שקרה לי או לאנשים אחרים בכבישי הארץ? היו 5 פעמים בחיים שלי בהן צפרתי לאופנוענים, כשהם עשו מה שעושה הבחור שם שנכנסו בו (עובר נתיב בלי להתייחס לזה שיש שם כבר רכב). ב3 מתוך ה-5, האופנוען דפק בלימה, בדיוק כמו שעושה הבחור שם.

אני את הלקח שלי למדתי ואני לא צופר יותר לאופנוענים, לא משנה מה. זה בזבוז זמן, הרי הכביש שלהם בטאבו ואסור להעיר להם על כלום. יכול להיות שבעל הג'יפ למד את זה גם, רק בדרך הקשה?

אני לא אומר שזה כמובן מה בטוח קרה שם, אבל בוידאו כן רואים את האופנוען פשוט עובר נתיב, כי ככה, ואז מאט. לי זה נראה כמו ביריונות, ולא מה שקרה לפני. זכותכם כמובן לחשוב שנהג הג'יפ יצא מהבית לדרוס אופנוענים, כמו שכל נהגי המכוניות עושים תמיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה פשוט לא יאמן איך בכל פעם שנפתח כאן שרשור על היחסים שבין אופנוענים לנהגי מכוניות השנאה לאופנוענים כאן עולה על גדותיה.

אתם צריכים לראות את השרשור המקביל בפורום האופנועים, שם השנאה לנהגי המכוניות עולה על גדותיה.

ובשרשור דומה בנושא כשאמרתי שהשנאה ההדדית היא גדולה אמרו לי שלא קיים דבר כזה בפורום. כן, בטח. :evil:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=121374

עכשיו נראה איזו התנפלות התגובה שלי תגרום הפעם.

קראתי שני עמודים שם. הנה תגובה נבחרת:

מצטער להגיד, אלו חבורה של רוכבים דפוקים בראש. הם החליטו לקחת את החוק בידיים. אם

באמת הם הכו את הנהג לכמעט מוות, אני מאוד מקווה שהם יענשו לפחות אם לא יותר מהנהג

בג'יפ.

הנה אחת אחרת:

וואו זה מטורף!!!

לא הבנתי למה בהתחלה הוא מאט לו בתוך הנתיב.. למה הוא

ציפה?

הנה עוד אחת:

ניחוש?

מילפית ממוצעת נתקעה בטעות בתוך שיירת רוכבים ענקית. היא בסך הכל רצתה

להגיע הביתה בשלוש.

עקפו אותה, חתכו אותה ובסוף אפילו חסמו אותה. הערס המפחיד

שניגש אל החלון שלה שכח שהוא חתך אותה והרגיש חזק על אישה מפוחדת כשהוא ניגש אליה

מסתבר שגם שם מבינים שאופנוענים לא תמיד צודקים, מתוקף זה שהם אופנוענים. בטח לא כשהם נוסעים בשיירת פוזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מאוד מקווה שיכלאו להרבה זמן את כל אותם משתתפים מטומטמים במעשה הנורא הזה.

אין לי ספק שאם הייתי בסיטואציה של הנהג הייתי עושה הכל כדי לברוח מההמון ברגע שמתחילים לתקוף את הרכב ולנקב צמיגים, ה-כ-ל, מדובר בניסיון ללינץ והעובדה שהנהג פגע ברוכב אופנוע לא מצדיקה את מה שקרה בסוף הסרטון.

פורסם

חבל באמת שהג'יפ לא לקח איתו עוד כמה מתחת לגלגלים..

אין לי ספק שאם זה היה קורה בכביש ריק, קרי-רק האופנוענים והג'יפ

הסיפור הזה היה נגמר אחרת לגמרי.

חבורה של אינפנטילים שחושבת שהם בעלי הכביש מינימום.

הדבר היחיד שהם צריכים לנהוג עליו הוא כסא גלגלים!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
זה פשוט לא יאמן איך בכל פעם שנפתח כאן שרשור על היחסים שבין אופנוענים לנהגי מכוניות השנאה לאופנוענים כאן עולה על גדותיה.

אתם צריכים לראות את השרשור המקביל בפורום האופנועים, שם השנאה לנהגי המכוניות עולה על גדותיה.

ובשרשור דומה בנושא כשאמרתי שהשנאה ההדדית היא גדולה אמרו לי שלא קיים דבר כזה בפורום. כן, בטח. :evil:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=121374

עכשיו נראה איזו התנפלות התגובה שלי תגרום הפעם.

יש כאלו ששונאים. אני זה שאמר לך שהרוב לא, והרוב של הנהגים הנורמלים לא שונאים רוכבים. אמרתי לך, רוכב או נהג, לא מזיז לי את קצה המחשבה. במקרה הספציפי הזה לא ניתן לדעת מה באמת התרחש, אבל לפי הסרטון, שים לב שהרוכבים מתנהגים כמו אחרוני הערסים. עזוב את מוצדק או לא, לעצור לפני ג'יפ עם נהג מפוחד, ולשחק איתו משחקי אגו זה פשוט מטומטם. הרי אם האופנוען היה לבד הוא לא היה עושה זאת, כי לבד הוא יקבל כאפה מצלצלת. אבל, כשהוא עם החבר'ה שלו בכוחות של 100 נגד 1, ברור שהוא יהיה אמיץ/מטומטם. הצחיק אות שמישהו פה כתב שאלה נהגים מקצועיים על אופנועים ספורטיביים. אלה? הצחקתם אותי. ארגנו טיול, שיסעו בשקט מבלי להפריע לכל העולם. זה מזכיר לי את נהגי הרכבים שעשו מירוצים בכביש 44, בכך שעצרו את כל התנועה כדי להרוויח כמה ק"מ ללא רכבים, ואז התחרו. גם אידיוטים, באותה המידה כמו שהרוכבים בסרטון אידיוטים וח*רות.

למה אין טיולי נהיגה של אופנועים או רכבים בארץ? יש. אני אישית יותר מפעם אחת נעקפתי ע"י שיירות. עוקפים וממשיכים. מהסרטון הזה לא אמורים להסיק כלום על רוכבים או נהגים. אפשר להסיק על הרוכבים הספציפיים הללו, ועל הנהג הספציפי הזה. וגם, זה לא בהכרח יהיה נכון.

בנימה יותר כללית, אני חייב לציין משהו לגבי כל הנושא הזה של יריבות בין רוכבים לנהגים. ואם למישהו יש משתמש בפול-גז הוא יכול לפרסם את התגובה שם, אולי זה יכניס קצת שכל גם באיד*וטים מהצד השני. תפסיקו עם מלחמת הדבילים הזו. נכון, הרבה נהגים לא סופרים אופנוענים, ואני לא מבין את זה, הרי מדובר בכלי רכב לכל דבר. מצד שני, הרבה אופנוענים רואים ברכבים כמטרד, ויתפוצץ העולם לפני שאופנוען יעדיף האטה על פני זגזוג. קחו את עכשיו (לפני חצי שעה) לדוגמה. אוטופיה מושלמת ביני לבין אופנוען בכביש החוף. הבחור נוסע במהירות X בשמאלי, אני במהירות X+10 מאחוריו. הוא זז ימינה, אני עוקף. מה הלאה? שנינו נוסעים בשיירה. הוא לא הרגיש צורך לעקוף אותי כי הוא באופנוע, מבחינתו הוא נסע במהירות שלו, ואני בשלי. לא דיגדג לו שמאזדה 3 מסכנה נוסעת מהר ממנו, למרות שבליטוף בגז הוא היה עוקף אותי. ברגע שראיתי שמתקרבים לפקק, זזתי ימינה ואפשרתי לו לעקוף, כי אני לא יכול לנסוע במהירות כמוהו בפקק. במקרה יצא שהמהירויות שלנו היו דומות. בלי הבהובים, בלי צפירות, כל אחד מתייחס לשני כרכב, ולא כמטרד. הוא לא חתך אתי לרגע, ולא עקף אותי מימין פעם אחת, למרת שהוא יכל. הוא חיכה בסבלנות עד שאסיים את העקיפות שלי ואעבור ימינה, וכך גם אני. אז הנה לכם דוגמה, שאפשר גם אחרת. מה שיותר חשוב זה שלא ייחסתי לזה חשיבות, עד שלא ראיתי את השרשור הזה. אופנוע או לא, מבחינתי הוא כלי רכב. ומה שגם חשוב זה שהוא לא ייחס לזה חשיבות. כלומר, הוא הכיר בי ככלי רכב על הכביש, ולא כמטרד שצריך לחתוך מימין. יש מבין חבריי על הדו-גלגלי? נאה דורש- נאה מקיים. כנ"ל לנהגים, תתחילו להתייחס לאופנועים בתור מה שהם, כלי רכב על הכביש.

שבוע טוב,

אישדבחזיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, מה שאתה מתאר זו אוטופיה שכמעט ולא נתקלתי בה בארץ.

לא הצדקתי לרגע את מה שנראה בסרטון ואף לא הבעתי את דעתי בנושא.

התגובה שלי באה בעקבות התגובות של חלק מהמשתמשים בפורום כאן ובפורום אופנועים בפולגז.

התגובות האלה מוכיחות שיש הרבה אנשים מקרב נהגי הרכבים שלא חושבים שרכב דו גלגלי הוא כלי רכב לגיטימי על הכביש בדיוק כמו שיש אופנוענים שרואים ברכבים קונוסים שרק מפריעים להתקדמות שלהם.

פורסם

דקה 0:18 רואים אופנוען נוסע במקביל לחלון הנהג עם הראש לצד ימין. כנראה ניסה לדבר לנהג (מי ישמע עם רעש כזה מבחוץ?)

דקה 0:24 אותו אופנוען עובר לנתיב של הג'יפ

דקה 0:26 אותו אופנוען מסתכל על חבר שלו למצלמה (תצלם איך אני גורם לו...) ומאט יחסית מהר מידי ללא סיבה

דקה 0:27 התרחשות תאונה

דקה 0:29 האופנועים מסביב הגיעו למצב עצירה בלחיצה קלה על הבלמים. ניתן לראות שלא היו מאמצי בלימה מיוחדים

בכתבה נאמר שזה קרה בכביש מהיר, נגיד 70 קמ"ש לפחות?

זאת אומרת שהם הגיעו למצב עצירה תוך 3 שניות מקסימום, מה שאומר שהם כנראה נסעו לאט בהרבה מהמותר בכביש הזה.

מעבר לזה, אם נהג הג'יפ עשה משהו לפני הדריסה (שגרם להם לנסות לעצור אותו בנסיעה איטית בכביש מהיר), למה את זה לא מראים בסרטון?

מה שמוזר לי גם עם הנהג (אולי פספסתי בכתבה), בארה"ב נהוג במצבים כאלה להתקשר למשטרה ולדווח על ניסיון לעשות לך X תוך כדי נסיעה כדי שישלחו ניידת לעזור לך. לא מצאתי שיש דיווח על ניסיון כזה מצד הנהג של הג'יפ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני כבר מזמן הגעתי למסקנה:

זה לא משנה על איזה כלי רכב הם ינהגו, הם ימשיכו להיות סוציומטים וחארות, כולנו מכירים את האנשים האלה, והם לא מוגבלים רק לדו"ג, הם גם נוסעים על 4 גלגלי, והם בהמות גם בלי גלגלים בכלל.

אלא מה? דו"ג מאפשר להם ליישם יותר שיטות להיות סוציומטים, זה הכל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ניקו, מה שאתה מתאר זו אוטופיה שכמעט ולא נתקלתי בה בארץ.

לא הצדקתי לרגע את מה שנראה בסרטון ואף לא הבעתי את דעתי בנושא.

התגובה שלי באה בעקבות התגובות של חלק מהמשתמשים בפורום כאן ובפורום אופנועים בפולגז.

התגובות האלה מוכיחות שיש הרבה אנשים מקרב נהגי הרכבים שלא חושבים שרכב דו גלגלי הוא כלי רכב לגיטימי על הכביש בדיוק כמו שיש אופנוענים שרואים ברכבים קונוסים שרק מפריעים להתקדמות שלהם.

אני מסכים אתך, והתגובה שלי לא הייתה אמורה לסתור את שלך, אלא יותר להוסיף. אני מאמין בלשמש דוגמה. בגלל זה אני חושב שדווקא כאן בפורום, ובפורום השכן, אנחנו צריכים להיות יותר קשובים ומבינים אחד כלפי השני. הרי אם אנחנו חובבי המוטוריקה לא נשמש דוגמה, אז מי כן? בגלל זה התגובות הדביליות בשני הפורומים צורמות לי בדיוק כפי שהן צורמות לך. זה נשמע קלישאתי, אבל השינוי מתחיל אצל כל אחד מאיתנו. נכון, יש גבול לכמה נוכל לעשות, אבל מספיק שהיום אופנוען אחד ראה שלא הכל שחור, אולי בפעם הבאה הוא גם ינסה לצאת בסדר, או להיות יותר סבלני. אני נוטה להאמין שמעשים והרגלים טובים (כמו גם רעים) מדבקים. ולך תדע, אולי מישהו ידבק מאיתנו. כל יום אני רואה זבלה אחד שעושה משהו מגעיל, ואז ישר חמישה-שה אמיצים עושים אותו דבר אחריו. אחרי שהראשון הורס השאר מצטרפים. אני מקווה שבזכות חובבי המוטוריקה זה יעבוד גם בכיוון ההפוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצטער, אלה לא אופנוענים, אלא סתם חוליגנים שבמקרה הם על שני גלגלים.

רובם המוחלט של רוכבי האופנועים בארה"ב הם שומרי חוק באופן שלעיתים מוציא אותך מדעתך. אין חיתוכים, אין נסיעה על השוליים (הכוונה לא לאלה שנוסעים בקו ישר ובמהירות סבירה בפקקים, אלא לאלה שטסים חצי מילימטר ממך תוך סיכון חייהם) זגזוגים ושאר מרעין בישין שחלק גדול מהאופנוענים בארץ לוקים בו (מצטער, לא מבין מה הקשר בין זה שנהג ממוצע "לא רואה" את האופנוענים מסביבו לבין ההשתוללות שנתקלים בה לא פעם). לצערנו, אל האופנועים הצטרפו בשנים האחרונות רוכבי אופניים חוליגנים לא פחות ואיטיים הרבה יותר (יוצרים גם הפרשי מהירות מסוכנים).

ברמזור הם יעמדו בסבלנות מאחורי מכוניות, יסעו במרכז הכביש באותה צורה בה נוסעת מכונית, לא יידחפו לנתיב שלך ויתנו לך את זכות הקדימה בצמתים/כיכרות. רובם, אגב ובניגוד לתדמית הפרועה של פעם, רוכבי הארלי/קאסטומים שונים.

לעומת זאת - רק בשבוע שעבר נתקלתי בניו ג'רזי בשניים שלושה פרחחים בדיוק מהסוג הזה: אגזוז פתוח לרווחה, סל"ד בשמיים, זיגזגים בלי חשבון, משחקים עם נהגים אחרים כולל עצירות פתע שגרמו סטיות. מיטב הנוער...

קשה לי לחשוב על תגובה אחרת מזו שנקט בה נהג הריינג' (היה ברכב עם אישה וילד, להזכירכם) מאשר לברוח כאשר חבורה של עשרות אופנועים מאיימים מקיפה אותו, במיוחד אם מדובר ב"בן מיעוטים" (הנהג היה ממוצא אסייתי, לפי מי שקראתי). לא מצדיק או מעודד פגיעה כלשהי באופנוענים, גם אם הם משתוללים - אבל נראה לי שהאיש חש פחד אמיתי לשלומו ולכן נהג כך.

מפתיע אותי שמרדף כזה מתנהל לאורך כ"כ הרבה זמן על כביש מרכזי כ"כ במנהטן (הכביש המערבי של האי, על הגדה המזרחית של ההדסון) בלי שיש ולו ניידת מסכנה לרפואה. הם בד,כ שורצים בהמוניהם באיזור.

פורסם
אני מסכים אתך, והתגובה שלי לא הייתה אמורה לסתור את שלך, אלא יותר להוסיף. אני מאמין בלשמש דוגמה. בגלל זה אני חושב שדווקא כאן בפורום, ובפורום השכן, אנחנו צריכים להיות יותר קשובים ומבינים אחד כלפי השני. הרי אם אנחנו חובבי המוטוריקה לא נשמש דוגמה, אז מי כן? בגלל זה התגובות הדביליות בשני הפורומים צורמות לי בדיוק כפי שהן צורמות לך. זה נשמע קלישאתי, אבל השינוי מתחיל אצל כל אחד מאיתנו. נכון, יש גבול לכמה נוכל לעשות, אבל מספיק שהיום אופנוען אחד ראה שלא הכל שחור, אולי בפעם הבאה הוא גם ינסה לצאת בסדר, או להיות יותר סבלני. אני נוטה להאמין שמעשים והרגלים טובים (כמו גם רעים) מדבקים. ולך תדע, אולי מישהו ידבק מאיתנו. כל יום אני רואה זבלה אחד שעושה משהו מגעיל, ואז ישר חמישה-שה אמיצים עושים אותו דבר אחריו. אחרי שהראשון הורס השאר מצטרפים. אני מקווה שבזכות חובבי המוטוריקה זה יעבוד גם בכיוון ההפוך.

כל מילה בסלע.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=wNOyDMzn2bY

זה סרטון שרץ ביומיים האחרונים ברשת למי שעדין פיספס אותו. על פניו נראה בהתחלה שנהג הריינג' רובר זה אחד שצריך לתלות אותו. ככל שמנסים להיכנס לנעליו ולמושב הנהג שלו, הדברים אולי נראים קצת אחרת. פושע או נמלט מלינץ', מה דעתכם?!

פורסם
אני דווקא רואה נסיון הונאת ביטוח של הבייקר שהצית את כל המהומה, אשר כמובן זכה לגיבוי מכל שאר החבר'ה.

+ מליון. בטח כשראה את הערסוותים האלה מקיפים אותו מכל עבר, כשהליצן הזה עושה קונצים בשביל הביטוח, הוא נבהל ולחץ על הגז כדי לברוח. אני לא בטוח שמישהו היה נוהג (no pun intended) אחרת במצב כזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עם כותרות כאלה אתה יכול ללכת לעבוד בYNET...

תודה על "המחמאה". יש מקסימום אותיות לכותרת ולא היה ניתן ודרוש לספר את כל הסיפור בכותרת.

אי אפשר להבין מהסרט מה האופנוענים עשו לו כדי שנהג הרכב יפחד ויברח מהם, אבל אני נוטה להאמין שהציקו לנהג

ושיחקו איתו משחקים עד שזה הגיע ממש למגע, אני לא יודע מה איתכם אבל, אם 100 אופנוענים יסמנו לי לעצור אחרי

שפגעתי באחד מהם, אני לא חושב שהייתי מתנהג אחרת מהנהג.

• תוכן חדש...