Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי כמה וכמה פעמים. אי אפשר באמת לדעת מה היה שם, והסרט ערוך במגמתיות

לטובת האופנועים. בהתקהלות הראשונית שגורמת למנוסת הרכב ודריסת האופנוענים,

יתכן והוא הותקף על ידם, מה שגרם לו לפניקה ולמנוסה (ברכב שהו אישתו וביתו הקטנה)

לפי הדיווח של משטרת ניו-יורק שקראתי, אין שום הרוג או פצוע קשה מקרב האופנוענים(כמו

שפורסם בהתחלה על ידם), ומי שפצוע קשה הוא דווקא נהג הג'יפ לאחר שהותקף קשות

בקטע האחרון מהסרט (שצונזר על ידם, מעניין למה).

פורסם

עם כותרות כאלה אתה יכול ללכת לעבוד בYNET...

ככה זה כשהעיקר זה "צומי" ולא האמת.

מדובר ברכיבה שנתית של רוכבים בדגש על רוכבי ספורט שמתקיימת אחת לשנה בכל ארה"ב, סוג של רונדו.

מסכים לחלוטין שהרכיבה היא לא מהסוג הרגוע אלא מהסוג הערסי יותר, הרוכבים לא תקפו את הג'יפ, הם פשוט נסעו ונתקלו בו, רוכב אחד כנראה ה"פוזאיסט" בחבורה (שכללה מאות רוכבים) כנראה ניסה לעשות קצת פוזות על הג'יפ ועזב את הגז לפניו, הג'יפ או לא שם לב, או נבהל, או בנזונה - נכנס בו וגרם לו להתרסק. כאשר הרוכבים התעצבנו על הג'יפ הוא ברח תוך כדי שהוא דורס מס' אופנוענים - הרוכבים רדפו אחריו (וזה לדעתי בצדק), ובאיזה שהוא שלב כאשר הוא נעצר אחד הרוכבים שבר לו את החלון עם קסדה.

לא יודע מה הרקע, לא יודע מי אשם - אלו מסקנות ממה שפורסם באינטרנט.

לא מדובר על כנופייה, כן מדובר על קבוצת רוכבים ענקית, שחלק ממנה הם כנראה ערסים (גם בארה"ב יש כאלה מסתבר), אין ספק שגם נהג הג'יפ לא יצא כאן צודק וגם לא חכם.

אלפא - הונאת ביטוח? WTF, אתה כנראה מעולם לא רכבת על דו"ג אם אתה חושב שאופנוענים עושים BRAKE CHECK לרכבים בשביל לקבל פיצויים מהביטוח, תפעיל קצת הראש ותבין למה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
והכותרת האמיתית:

נהג ריינג רובר דרס אופנועים, ניסה לדרוס את הרוכבים.

אז הם רדפו אחריו

לא, הכותרת האמיתית היא "חבורת אופנוענים הפחידה מאוד נהג שפגע בטעות בחלק האחורי של אחד מהם, ועקב כך שהוא חשש לחייו ולחיי אשתו והילד, הוא ברח מהמקום כשהוא דורס בלית ברירה אופנוען".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

@shellcase למה ציפית בדיוק? ברכב אשתו והתינוק שלו, לפני שהוא הספיק להבין מה קורה - יש 20~30 בייקרים מסביבו שחובטים לו ברכב, אחד מהם דוקר לו צמיג.

הבחור נבהל ונתן גז. זה מה שכל אחד מאיתנו היה עושה. (ואם היו לו צמיגי runflat אז גם ממשיך על הדרך המהירה נטולת הפקקים, תוך כדי מתקשר למשטרה שיקפיצו ניידות למקום, ורק אז עוצר לשאול מה קרה ומי קרה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלקייס,מבטיח לך שגם אתה היית טס משם שחבורה כזו מקיפה אותך.

עובדה שבסופו של דבר המשטרה שם לא מאשימה את נהג הריינג בסעיף

כלשהו, ובוא נאמר שהאמריקאים לא נוהגים לחפף או להקל עם כאלה שעברו

על החוק.

פורסם

לא סתם הסרטון ערוך כמו שהאופנוענים רוצים.

הבריונות שלהם פשוט מזעזעת, ורואים את זה מהרגע הראשון בו כולם נעצרו במגע הראשון בין הצדדים כאילו מחכים למה שעומד לבוא, ואז ששים אלי קרב ברגע שנהג הSUV פותח מצערת בפניקה. לא רואים גם בבירור מה היה שם בדיוק כשהוא עלה עליהם.

לא מצדיק רמיסה של דו גלגלי עם רכב ששוקל פי 10 אבל קשה לי להאמין שנהג הרובר איבד את הסבלנות והעשתונות רק בגלל שחסמו אותו אחרי 10 שניות בלבד.

פורסם

אני לרגע לא טוען שאני יודע מה קרה שם, אני רק בא להראות שלכל מטבע שני צדדים ועד ששניהם לא יבואו לספר לנו מה קרה אל לנו לשפוט ובטח לא לדפוק כותרות חסרות בסיס, במדינה שבה אנחנו חיים החרא בא בגלים, מספיק כתבה אחת של YNEY והTV כדי להצית גל, החל מילדים שנשכחים ברכבים דרך מאבטחים שיורים באישה שלהם ועד להורים שרוצחים את ילדיהם, לא בא לי ששרשור בפורום יגרום לאיזה דביל לדרוס רוכב בגלל שהוא בסך הכל רצה להסביר לו שפעם הבאה שהוא עובר נתיב כדאי שישתמש במראה ויאותת (ויעזוב את האייפון).

*חוץ מזה אני שונא נהגי ג'יפים מהסוג הזה (ריינג' רוברים, טוארגים וכו') - בממוצע הם חרא של אנשים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לא סתם הסרטון ערוך כמו שהאופנוענים רוצים.

הבריונות שלהם פשוט מזעזעת, ורואים את זה מהרגע הראשון בו כולם נעצרו במגע הראשון בין הצדדים כאילו מחכים למה שעומד לבוא, ואז ששים אלי קרב ברגע שנהג הSUV פותח מצערת בפניקה. לא רואים גם בבירור מה היה שם בדיוק כשהוא עלה עליהם.

לא מצדיק רמיסה של דו גלגלי עם רכב ששוקל פי 10 אבל קשה לי להאמין שנהג הרובר איבד את הסבלנות והעשתונות רק בגלל שחסמו אותו אחרי 10 שניות בלבד.

רואים בפירוש שנהג הג'יפ נעצר לחלוטין ושהרבה אופנוענים מקיפים אותו, בטרם החל בתהליך ההימלטות\דריסה.

אפשר למלא את הגאפ - האופנוענים תקפו אותו בצורה זו או אחרת, בשלב ההוא.

פורסם
אני לרגע לא טוען שאני יודע מה קרה שם, אני רק בא להראות שלכל מטבע שני צדדים ועד ששניהם לא יבואו לספר לנו מה קרה אל לנו לשפוט ובטח לא לדפוק כותרות חסרות בסיס, במדינה שבה אנחנו חיים החרא בא בגלים, מספיק כתבה אחת של YNEY והTV כדי להצית גל, החל מילדים שנשכחים ברכבים דרך מאבטחים שיורים באישה שלהם ועד להורים שרוצחים את ילדיהם, לא בא לי ששרשור בפורום יגרום לאיזה דביל לדרוס רוכב בגלל שהוא בסך הכל רצה להסביר לו שפעם הבאה שהוא עובר נתיב כדאי שישתמש במראה ויאותת (ויעזוב את האייפון).

*חוץ מזה אני שונא נהגי ג'יפים מהסוג הזה (ריינג' רוברים, טוארגים וכו') - בממוצע הם חרא של אנשים!

נראה לי שאתה היחידי שלא יודע מה קרה שם. מה שקרה שם הוא שני נסיונות לינץ' ולבסוף לינץ'. אני רק מצטער שהרוכבים שם יצאו על הרגליים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רואים את הג'יפ נוסע ואחריו שיירה של אופנועים. עוד ברגע הראשון כולם מתקהלים סביבו, קרה משהו לפני? אחרת מנ הסיבה שרוכב האופנוע דופק לו ברקס וגורם לנהג כמעט להכנס בו?

פה הנק' עליה צריך להתעכב. מדוע הקיפו אותו כולם מלכתחילה? מדוע הרוכב דפק ברקס כזה?

במידה והנהג לא עשה לא כלום לפני תחילת הסרטון והוא באמת שה תמים, והרוכב רצה לעשות דאווינים אז הוא פעל בצדק והייתי עושה כמוהו, אם לא יותר גרוע. לא נראה לי שזו הסיבה כי רואים בבירור רוכב אחר שכבר יורד מהאופנוע ובא להתקדם לכיוון הרכב. אז דאווינים לא נראה לי.

במידה והנהג אכן עשה משהו לפני כן לרוכבים, עולה השאלה מה כבר הוא יכל לעשות כשהוא עם אשה ותינוק ברכב?

כך או כך זה לא מצדיק את הרוכבים להקיף אותו בצורה מאיימת כזו. אלא אם הוא דרס לפני כן איזה רוכב והוא מוגדר כבורח.

פורסם

בכתבה טוענים שהג'יפ פגע באחד האופנוענים (לפני תחילת הוידאו) בטעות , לא משהו רציני , ובתגובה הקיפו אותו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...