Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במקביל לעבודתי אני לומד באו"פ. לפני 3 שנים בערך נבחנתי במבחן פסיכומטרי.

התחלתי ללמוד באו"פ וקיבלתי מהם הודעה שאני חייב להיבחן באנגלית/להביא אישור שנבחנתי.

הבאתי להם את תוצאות המבחן ונאמר לי על ידם שאני צריך לעשות 2 קורסים באנגלית- B ו- A.

השאלה שלי היא האם כדאי לי לגשת למבחן אמי"ר/אמיר"ם ולנסות להוציא פטור או שהמבחנים האלה מאוד קשים שעדיף לי להישאר עם הציון של הפסיכומטרי?

אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

בתור בוגר או"פ, ממליץ לך ללכת על האמיר"ם.

פסיכומטרי לא עשיתי, אלא ישר אמיר"ם והוצאתי פטור (על הנקודה :-D ).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מבחינה כלכלית משתלם יותר לעשות עוד מבחן ואפילו עוד 2 מבחנים.

נדמה לי שקורס אחד עולה סביבות האלף שקל,לעומת מבחן שעולה 250.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
שלום לכולם

במקביל לעבודתי אני לומד באו"פ. לפני 3 שנים בערך נבחנתי במבחן פסיכומטרי.

התחלתי ללמוד באו"פ וקיבלתי מהם הודעה שאני חייב להיבחן באנגלית/להביא אישור שנבחנתי.

הבאתי להם את תוצאות המבחן ונאמר לי על ידם שאני צריך לעשות 2 קורסים באנגלית- B ו- A.

השאלה שלי היא האם כדאי לי לגשת למבחן אמי"ר/אמיר"ם ולנסות להוציא פטור או שהמבחנים האלה מאוד קשים שעדיף לי להישאר עם הציון של הפסיכומטרי?

אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

תודה רבה,

איתמר.

הם לא קשים מאוד, צריך רק לעשות הכנה טובה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה לכולם,

דימה האם תוכל בבקשה להדריך אותי כיצד להתכונן אליהם? (לקרוא ספר באנגלית? לפתור מבחנים קודמים? לשנן מילים של הפסיכומטרי?)

תודה רבה :).

פורסם

לא מזמן עשיתי מבחן אמי"יר (במועד ספטמבר) העלות שלו היא 258 שקלים וההרשמה היא חודשיים מראש באינטרנט (אם אני זוכר טוב), בנוגע לרמה , אם תשקיע חודש לפני ותלמד אין לי ספק שתוציא פטור , אני למשל לא למדתי כמעט למבחן ואני מבוסס על ידע מבית ספר + אינטרנט , וקיבלתי לעשות 2 קורסים (מתקדמים א + ב ) ,

בנוגע לחזרה על החומר פשוט פתרתי את המבחנים הקודמים וככה נגשתי.

פורסם

היי, גם אני לומד באו"פ כבר לקראת הסיום, בזמנו ניגשתי לעשות מבחן אמירם ולאחר המבחן הראשון גם אני הייתי צריך לעשות רמהA ו-B. לאחר מכן הורדתי את התוכנה הנ"ל:http://easy-eng.com/

שילמתי איזה 90 שקל על הגרסא המלאה ולמדתי בעזרתה, המילים שבתוכנה כמעט 1 ל 1 מה שיש במבחן, השאלות והרמה מאוד מאוד דומות למה שיש במבחן, לאחר שישבתי יום יום במשך הודש ולמדתי כמעט הכל בעל פה מהתוכנה הוצאתי פתור.

בהצלחה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא יודע לגבי אמיר"ם אבל קורסים A ו B הם בדיחה וכונה,ממש ממש קלים,סה"כ 6 עבודות הגשה (לי לקח שעתיים שלוש לסיים כל אחת), 4 מבחנים קלים...

צריך להוציא מעל 60 ויש פטור,קליל.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

לכל הסטודנטים באו"פ,

לא יודע מה איתכם, אבל לפני כמה ימים קיבלתי דואר בשאילת"א שמאותו יום צריך להגיד רק עבודה סמנריונית אחת לתואר!!!

לי נשארו 2 מבחנים ו2 קורסים אחרונים...

מה לכם ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

זה רק לאנשים שבמסלול חד חוגי בכלכלה, כל שאר המסלולים נשאר במתכונת הישנה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני מקווה שהדברים הבאים יעזרו לך.

אני עשיתי את מבחן אמי"ר וגם את מבחן אמיר"ם, אני יכול לומר לך בוודאות שהרגשתי יותר טוב שעשיתי את המבחן על המחשב (אמיר"ם) מאשר המבחן בכתב (אמי"ר). מרגישים יותר את לחץ הזמן שאתה בזמן כתיבה, על מחשב במקרה הגרוע את מתקתק ניחושים ומקווה שנפלת על יום טוב.

אתר שאני ממליץ מאוד ללמוד ממנו לפני בחינה - http://www.interlect.co.il

ממליץ לך לעשות עוד פעם (אולי פעמיים תלוי בתוצאה של הקודם), יש לך גם טבלה שתראה לך כמה היית קרוב או רחוק כדי לעלות רמה. הקורסים עצמם מאוד מאוד קלילים, הבחינות לא קשות.

לי נשאר עבודת סמינריון אחרונה (מתוך 2) להגיש ויש בע"ה תואר. אתמול הגשתי את הראשונה (יצא לי 100 עמודים).

בהצלחה!

פורסם

אני עשיתי אמיר"ם, והייתי צריך לעשות A (על הנקודה, 133!).

למזלי, בזמנו (כבר עברו כמה שנים מאז..) קורס אנגלית A עוד זיכה בנקודות, אז לא עשיתי את המבחן שוב :)

בכל מקרה, המבחן לא קשה.

כמו שכבר אמרו לך - תעשה הכנה טובה - ותעבור.

בהצלחה!

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ,

אתמול עשיתי אמי"רם בלי הכנה מוקדמת בכלל וקיבלתי רמה B.

מה הדרך היעילה ביותר להשתפר? לקרוא באנגלית כמה חודשים עד המבחן הבא יעזור?

איך התוכנה של סלבה? מישהו עוד התנסה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...