Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש ברשותי את מס' הרכב, איך אני בודק מהו עברו של הרכב?

הרי במכוניות החדשות רשום אם היה בליסינג או השכרה ברישיון הרכב, אבל ברכב 2004 לא רשום דבר.

תודה!

שבוע טוב :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

הולך עם הבעלים הרשום של הרכב למשרד הרישוי, ממתין שעתיים בתור ומבקש מהפקידה לבדוק לך מי היה הבעלים הראשון.

או שאתה מבין שברכב שנת 2004 זה ממש לא משנה מי היה היד הראשונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם ברכב 2004 זה משנה , כי יש אחוזי הפחתה שיכולים להגיע גם ל 30% , וזה יהיה מתורגם בכמה אלפי שקלים פחות

מהמחירון . רכב שעולה 25000 ש"ח למשל , לפי 20% הפחתה , זה יוצא לאחר מכן 20000 ש"ח .

אז אל תוותר על בדיקה במשרד הרישוי בבקשה . ואת זה צריך לעשות לפני הבדיקה במכון .

פורסם

באיזה מקרה זה יגיע ל30%?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

30% לא יודע, אבל 27% מפחיתים על השכרה למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
30% לא יודע, אבל 27% מפחיתים על השכרה למשל.

שזה גם משמעותי.

אני אשאל אחרת: האם היתה גטס GLF (2004) מיד פרטית או שכולן היו ליסינג/השכרה בלבד?

פורסם

זה נכון שנמכרו לפרטיים, אבל זאת היתה גרסה מאוד מוכוונת ציי רכב, שההפרש בינה לבין גרסאות מאובזרות ובטוחות בהרבה לפי מחירון היה נמוך מאוד. ככה שזה כבר מדליק נורה אדומה. במקומך הייתי ממשיך הלאה, לא חסר כאלה, בוודאי שלא יוצאות ליסינג...

פורסם
זה נכון שנמכרו לפרטיים, אבל זאת היתה גרסה מאוד מוכוונת ציי רכב, שההפרש בינה לבין גרסאות מאובזרות ובטוחות בהרבה לפי מחירון היה נמוך מאוד. ככה שזה כבר מדליק נורה אדומה. במקומך הייתי ממשיך הלאה, לא חסר כאלה, בוודאי שלא יוצאות ליסינג...

ממשיך הלאה מאיזו סיבה?

פורסם

למיטב הבנתי אתה מחפש כזה רכב עם הנחת ליסינג\השכרה, לא?

אם כן למה להתעכב על האקזמפלר הספציפי הזה אם הבעלים לא מוכן לתת לך את ההנחה בטענה שהרכב לא היה בליסינג?

פורסם
למיטב הבנתי אתה מחפש כזה רכב עם הנחת ליסינג\השכרה, לא?

אם כן למה להתעכב על האקזמפלר הספציפי הזה אם הבעלים לא מוכן לתת לך את ההנחה בטענה שהרכב לא היה בליסינג?

אני מצאתי אקזמפלר שנאמר שהיה בידיים פרטיות בלבד לטענת המוכר, לכן שאלתי איך בודקים האם המוכר דובר אמת כי ידוע לי שהיה צי של גטסים GLF יוצאי ליסינג.

פורסם

תבקש ממנו לבדוק למרות שאני חושב שהוא לא יסכים.

בגטס 2004 תתעסק בבדיקת המנוע גיר ולא עם ביד הראשונה נסעה עליו סבתא או מהנדסת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אז ככה: אם חשוב לך המחיר הנמוך, תמשיך הלאה, מכיוון שזה בזבוז זמן לאמת את זה ולהתעמת מול המוכר במידה וזה לא נכון. אגב, יש סיכוי שהמוכר לא משקר, שככה הוא חושב שהיה והוא מעולם לא בדק את זה. יכול להיות שעבדו גם עליו.

אם אתה מעוניין בגטס פרטית, אז GLF היא לא הגרסה שאתה אמור לשלם עליה את מיטב כספך באופן כללי. היא מאוד לא בטיחותית (כרית אוויר אחד ובלי ABS) ולא מאובזרת, ובמצב של השוק היום אתה תמצא גטס פרטיות ומאובזרות במחירים קרובים מאוד.

פורסם
שזה גם משמעותי.

אני אשאל אחרת: האם היתה גטס GLF (2004) מיד פרטית או שכולן היו ליסינג/השכרה בלבד?

אבל בעלות קודמת של חברת השכרה תופיע ברישיון גם לרכב ממודל 2004. ליסינג לא תמיד יופיע, השכרה כן. הנתון לא מוסר לעולם מהרישיון של הרכב ויש אפילו כמה רכבי אספנות שהם רכבי השכרה לשעבר.

הפחתה של רכב מליסינג תפעולי היא 12 אחוזים, שזה פחות מ-1000 ש"ח ברכב כמו גטס GLF שגם ככה לא נמכר במחיר מחירון אלא הרבה מתחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...