Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שלחתי מייל ואני לא בטוח אם זה באמת נשלח אם כתוב אות sבצבע ירוק ליד ההודעה ששלחתי זה אומר שהמייל נשלח?

פעם ראשונה שולח מייל בתיבה הזאת ורוצה להיות בטוח תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כשאני רוצה לוודא שליחה אני עושה bcc למייל שלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

^

פגשתי את הנוהל הזה לא פעם בחברות בהן עבדתי. מעולם לא הצלחתי להבין למה אנשים לא סומכים על תיקיית ה-sent שלהם, קל וחומר בארגונים שעובדים עם אאוטלוק וכל מייל שעדיין לא יצא אפשר לראות בתיקיית ה-outbox.

כאילו... מה? :roll:

פורסם
מה הבעייה לסמן את תיבת האישור קריאה?

פחות בעיה בארץ, אבל בגדול זה נחשב להפרת אטיקט.

מה שקורה בצד השני הוא לא מעניינך, ואין זה מן הראוי לדרוש דין וחשבון על הרגלי הקריאה של המכותב.

פורסם
בעיה של IT, לא שלי

אצלנו (בצבא, כן?) ה-PST המקוון קטן מאוד. ברגע שהוא נגמר זאת באמת כבר בעיה שלך...

מה הבעייה לסמן את תיבת האישור קריאה?

אין ספק שאנשים ששולחים מיילים עם "אישור קריאה" נמצאים אצלי גבוה ברשימת השנאה :-P

• תוכן חדש...