Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי אלפיין 9855 עם מתאם לאייפון kca-420i

יש לי כרגע אייפון 4, בהתחלה המתאם לא היה תואם ולכן רק השמיע מוזיקה ולא הטעין את המכשיר, אז קניתי לו את זה:

kcx-422tr

ועד עכשיו זה עובד פיקס.

העניין הוא שאני קונה אייפון 5S, ופה יש קונקטור אחר...

האם מישהו התנסה? מכיר ויכול להמליץ על משהו שיעבוד?

תודה, יובל

פורסם

ממליץ לך לקנות את הדגם השני שהבחור מעלי המליץ עליו.

הסיבה כי במידה ויש לך/יהיה לך מגן עבה לאייפון החדש יש מצב שמתאם לא יצליח להיכנס אל פתח ההטענה.

פורסם

האמת שהראשון זה מה שכבר הזמנתי, מה שרציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון אם אחד מאלה, האם הוא עובד?

והאם אני צריך להלביש אותו על המתאם שכבר שמתי? או על הכבל המקורי של ה KCA?

לגבי מקורי של אפל, הוא יקר ואני לא בטוח שהוא יעבוד.. אז זה הימור לזרוק סתם 100 ש"ח או יותר שיכול להיות שלא יעבדו לי...

תודה לכולם, ואשמח לדעת אם מישהו ניסה אחד מאלה על סטאפ דומה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז עדכון, זה לא עובד..

חיפשתי קצת בפורומים ומסתבר שחייבים כזה מקורי כי יש בתוכו d/a פנימי...

הבעיה שזה עולה 150 ש״ח, ואין שום התחייבות

שזה עובד... אם למישהו יש מתאם מקורי כזה ויוכל לבדוק זה יהיה מצוין :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז אם מישהו תהה וזה רלוונטי אליו... לאחר שקניתי את המתאם המקורי זה עובד מצוין, כולל התחנות רדיו של itunes radio שעוברות למערכת כ Playlists...

מסתבר שבמתאם המקורי יש D2A בניגוד לקונקטורים של איביי...

אז אם יש מישהו שיש לו מערכת סטריאו שמתחברת לאייפון 5/5S וזה לא עובד לו עם קונקטור מאיביי אז פשוט תקנו את המקורי מאיידיגיטל.

בהצלחה!

• תוכן חדש...