Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-D.

ברשותי פולו 2001 6N2.

המכלול של החלון נהרס לי יום בהיר אחד :-( , קניתי "ערכת תיקון", מסתבר שאני לא יודע איך להרכיב את זה כמו שצריך וזה תמיד נהרס (החוט ברזל משתחרר ומתקפל ואפשר לשכוח משימוש חוזר). קרה לי כבר פעמיים .

האם מישהו מכיר בעל מקצוע באיזור ירושלים (או כמה שיותר קרוב) שמכיר את החלון ויודע איך לתקן אותו? האם כדאי לקנות ערכה (80 ש"ח מאיביי) ולתת לו לעבוד איתה כדי לחסוך עלויות? זה מקובל? :-o

תודה לעוזרים!

JL Audio

פורסם

אלפרד מנגנונים רחוב בעלי מלאכה1.

תותח על ומומלץ.

ולגבי השאלה שלך עם זול להזמין, תשאל אותו כמה עולה לתקן ותשווה בעצמך.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

שמע זה לא קל לתקן את זה אבל אפשרי.

אני קניתי בפביה את הערכה מאיבי, ועפי סרטונים מיוטיוב הרכבתי אותה לאחר זמן רב.

אם יש לך יום שישי פנוי וסבלנות אז בהצלחה.

פורסם

כבר הרסתי פעמיים את החלק הזה למרות שהייתי בטוח שזה יעבוד. אני מעדיף לא להתעסק עם זה חחח.

תודה!

אבל השאלה אם אני יבוא אליו עם הערכה הוא יסכים לעבוד איתה ולהוזיל לי עלויות? (רק עבודה?)

JL Audio

• תוכן חדש...