Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון חדש עד כ200 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ברשותי HONDA ACCORD מודל 2010 במצב מצוין,

הרכב משרת אותי בנאמנות וחוץ מטיפולים הוא נוסע ללא דופי,

ברצוני לשדרג לרכב חדש וארצה לבצע זאת בחודש-חודשיים הקרובים,

אני מעונין ללכת הפעם לכיוון ג'יפון החשיבות ברכב זה היא נוחות (הHONDA נוחה לי מאוד) וצריכת דלק משופרת.

אני נוסע בממוצע ביום כ50 ק"מ ואשמח לרכב חסכוני ככל הניתן

היום עם הרכב אני מגיע לצריכת דלק ממוצעת של כ1:10 תלוי בפקקים.

התקציב הוא כ200 אלף שקלים, אשמח לא לחרוג מהתקציב

ראיתי מספר ג'יפונים כמו המזדה CX5 הפורד KUGA הHONDA CRV טויטה RX4 והVW TIGUAN (עם מנוע 1.4)

האמת עוד לא בצעתי נסעתי מבחן על אף אחד אבל אני אשמח לקבל המלצה ממביני עניין

מאוד משך אותי הVW עם המנוע הקטן והנמרץ אבל כל הביקורות הלא טובות על הגירים והתקלות בVW קצת מרתיעים אותי

תודה מראש וחג שמח

פורסם

מנועי ה-TSI הם מנועים אמינים למדי כל עוד מקפידים על שגרת טיפולים ושמן סינטטי מלא. לגבי ה-DSG צריך לעשות סדר: הבעיות היו רק בתיבות ה-7 הילוכים עד 2011 אבל היבואן לקח אחריות על העניין (גם אם אילצו אותו) והיום מקבלים חמש שנים אחריות על הגיר - דבר שאין לו אך ורע בענף הרכב כי אף אחד לא נותן תקופת אחריות כזו. אני אישית עם גיר DSG6 מרוצה מאוד ועם אפס תקלות.

We are the Human Race

פורסם

אם אהבת את האקורד, ההונדה crv יכולה להתאים לך, תרגיש בבית, יש לה מנוע וגיר זהים לאקורד והיא הכי קרובה לרכב מנהלים מבחינת התכונות שלה, רק גבוהה יותר.

זה גם החסרון שלה, היא הכי רחוקה שיש מרכב שטח, למרות הנעה לכל הגלגלים, פשוט מרווח הגחון מגוחך, אבל כנראה שזה גם לא משנה לך.

כך בחשבון שהביצועים שלה הם החלשים בקטגורייה ובכלל- יש מחיר לחוסר הקידמה, אבל המכלולים מוכרים כאמור והאמינות צפויה להיות טובה מאד.

הטיגואן מיושן וגם קטן במידותיו, הפורד לא נראה שמתאימה לך אם רכשת הונדה בעבר, השוק שלה חלש בתור חדשה ולבטח יהיה בתור משומשת, הטויוטה פשוטה בעליבותה הפנימית ובאבזור וה- cx5 מחוספסת ולא תהווה תחליף מתאים לרכב מנהלים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
היום ברשותי HONDA ACCORD מודל 2010 במצב מצוין,

הרכב משרת אותי בנאמנות וחוץ מטיפולים הוא נוסע ללא דופי,

ברצוני לשדרג לרכב חדש וארצה לבצע זאת בחודש-חודשיים הקרובים,

אני מעונין ללכת הפעם לכיוון ג'יפון החשיבות ברכב זה היא נוחות (הHONDA נוחה לי מאוד) וצריכת דלק משופרת.

אני נוסע בממוצע ביום כ50 ק"מ ואשמח לרכב חסכוני ככל הניתן

היום עם הרכב אני מגיע לצריכת דלק ממוצעת של כ1:10 תלוי בפקקים.

התקציב הוא כ200 אלף שקלים, אשמח לא לחרוג מהתקציב

ראיתי מספר ג'יפונים כמו המזדה CX5 הפורד KUGA הHONDA CRV טויטה RX4 והVW TIGUAN (עם מנוע 1.4)

האמת עוד לא בצעתי נסעתי מבחן על אף אחד אבל אני אשמח לקבל המלצה ממביני עניין

מאוד משך אותי הVW עם המנוע הקטן והנמרץ אבל כל הביקורות הלא טובות על הגירים והתקלות בVW קצת מרתיעים אותי

תודה מראש וחג שמח

כדאי לחשוב על YETI של סקודה. בתחילת אוקטובר יש להם מבצעים. בהצלחה.

פורסם

במגזין "אוטו" ההאחרון ישנו מבחן משווה בין הראב 4 הקוגה והCX5.

ייתן לך כיוון למה שאתה מחפש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתמול הייתי בסוכנות רנו וראיתי שם דגם שנראה חדש נראה לי Capture זה השם הוא זול ומבוסס על מנוע טורבו 0.9 ל׳..

הייתי בודק בשביל הספורט..

לציין, לא ראיתי אופציה של 4x4.. רק לפוזה (;

• תוכן חדש...