Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עצמאי (עובד לבד) ותוהה אם יש כזה דבר ליסינג תפעולי לעצמאים. אני בעיקר מתגעגע לכך שבתקופת היותי שכיר, קיבלתי רכב ליסינג והיו לי 0 שעות התעסקות שנתיות עם הרכב, ואפס הוצאות עליו מעבר לתשלום החודשי שנוכה ממשכורתי. אהבתי את חוסר הדאגות הזה. אני מוצא שאני מבזבז מספר ימי עבודה בשנה לצורך תיקונים/טיפולים/וכו', ומתקשה לעקוב אחרי כל ההוצאות ולנהל אותן נכון. כעצמאי, אני מקבל הכרה רק בחלק מהוצאות הרכב לצורכי מס, ונדמה לי שהוצאות הליסינג מוכרות כולן כהוצאות לצורכי מס. אז אני תוהה אם זה אפשרי, וכמה תענוג כזה עולה, ומי מספק שירות כזה, והאם להערכתכם זה כדאי. אם מישהו יש לו נסיון בכך, אשמח לשמוע.

פורסם

בוודאי שיש דבר כזה. כמעט כל חברת ליסינג תשמח לספק לך שירות כזה, בדיוק כמו שסיפקו את השירות הזה לחברה הגדולה בה עבדת בעבר.

מבחינת זיכוי במס, עדיף להתייעץ עם רואה החשבון שלך כי הוא ידע טוב מכולם מה מגיע לך ועל כמה בדיוק אפשר להזכות. מה שבטוח, על המע"מ אתה לא יכול להזדכות. לגבי כל השאר, לדעתי זאת אכן הוצאה מוכרת אבל צריך לבדוק את זה כאמור.

מבחינת עלות - החל מכ-2,000 ש"ח בחודש לפני מע"מ ולפני דלק לרכב עם נסועה ממוצעת. כמובן שהתשלום תלוי בסוג הרכב שתרצה, פיאט פנדה לא עולה כמו מאזדה 6 החדשה. ברוב החברות ידרשו ממך תשלום של חודש או חודשיים מראש, במיוחד אם אתה עסק קטן וחדש אצלהם בחברה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...