Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תובנות לגבי עלויות אחזקה ודברים אחרים לגבי שני רכבים אלה? מדובר בקניה מהסוכנות.

כעיקרון הקיה יותר נראה לי, אבל יונדאי נראה יותר מגובש מבחינת עיצוב פנימי.

יש למישהו מושג לגבי תצרוכת דלק אמיתית בבהמות האלה?

פורסם

לאבא של חברה שלי יש את הסנטה פה (2013) אבל הדיזל.

הרכב מאוד נוח, מרגיש מפואר ומאובזר היטב, הרשימה נמצאת באתר יונדאי, ארוך מידיי לרשום הכול, אבל הוא מאוד מאובזר.

בדיזל הצריכת דלק היא 1-13 משולב, נטייה גבוהה לעירוני.

בבנזין אני מאמין שהצריכה גבוהה בהרבה.

אגב - בקשר למחיר, הסנטה פה דיזל עלתה כ270 אלף לפני עליית המס, לא רכב זול לכול הדעות, אבל מרגיש איכותי ביותר ומרשים.

פורסם

המנוע האמת שקט בצורה חריגה (ביחס לדיזל)

לאבא שלי יש פאביה 1.9TDI והיא כמו טרקטור ביחס אליו.

אגב - הצריכת דלק משתפרת פלאים כשנוסעים עם בקרת שיוט, כמו כן הטורבו דיזל לא מאכזב ומספק כוח ותאוצה מכובדת במיוחד ביחס לגודל ומשקל הרכב, ועדיין שומר על צריכת דלק נורמלית.

פורסם

קיה סורנטו דיזל - בסביבות 11 קילומטרים לליטר במשולב.

יונדאי סנטה פה בנזין - 8.5 קילומטרים לליטר במשולב.

קיה סורנטו בנזין אורבן (2X4) - בסביבות ה-9.5 קילומטרים לליטר.

אם אתה שואל אותי, האורבן הוא התמורה הכי טובה לכסף. אתה לא באמת צריך את ההנעה הכפולה ברכבים האלו, שיכולת שטח היא מהם והלאה. אז לך על דגם הבסיס, עם ההנעה הקדמית. יופי של מרווח פנים, אבזור ופוזה. אף אחד לא ישים לב שאתה נוהג באורבן ולא בפרימיום היקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

העניין הוא שאני רוצה 6 מקומות כדי לשמור על שלום בית. כל שבת יש את הריב איזה סבתא באה איתנו. לטיול.

לכן, אחרי שהייתה ברשותי אורלנדו, הבנתי שזה הכיוון. גם דיזל נראה לי מאוד מבחינת ביצועים. אבל לא של אורלנדו :wink:

פורסם

הסורנטו אורבן הוא 7 מקומות. ומבחינת ביצועים לא נראה לי שיחסר לו משהו. מנוע 2.4 ליטר בנזין עם 190 ומשהו כוחות סוס - עושה את העבודה בצורה סבירה פלוס פלוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כפי שכתבו לפני, הסורנטו אורבן 2X4 הוא הבחירה הנכונה - משאיר לך 50,000 שקל ביד בלי שום פשרה מיוחדת, עם ירידת ערך נמוכה משמעותית ויהיה קל למכור אותו כתחליף למיניוואן.

עלויות טיפולים לדגומה אתה יכול לראות כאן, ממש לא יקר.

פורסם

אני (יותר נכון זוגתי שתחיה) תמיד נהגה ברכבים יקרים ומאובזרים בכול טוב. אני חושש שהיא לא תסכים לגרסה הכי פשוטה בלי חיישנים, מצלמות ושאר פיצ'פקעס. ככה היא רגילה. זאת גם הסביה שהעדפתי יונדאי כי היא יותר מגובשת ואלגנטית מבפנים.

אבל אני אלך לראות את האורבן. 70 אלף שקל זה הרבה מאוד כסף.

• תוכן חדש...