Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בסקודה יטי יד 2 .

שמתי לב שיש פער עצום בין מחירון יצחק לוי למחירון יד 2 ,

יטי 1.2 TSI אוטוטמטי רמת גימור אקסיפירנס (הגבוהה )

2010 , יצחק לוי 93K, יד 2 81K

2011 , יצחק לוי 105K, יד 2 91K

2012 , יצחק לוי 121K, יד 2 97K

לפי איזה מחירון להעריך ? באיזה מחיר באמת היטי נמכרת (מעל/מתחת למחירון)?

תודה

פורסם

זה נאמר כאן הרבה, בסופו של דבר חברות הביטוח עובדות לפי לוי יצחק, אם קורה משהו לאוטו הולכים לפי לוי יצחק ולא יד 2 .

בשורה התחתונה כל אחד ילך לפי מה שנוח לו, אתה תעדיף לקנות במחיר של יד 2 והמוכר כנראה יעדיף למכור במחיר של לוי יצחק.

פורסם

לגבי חברות הביטוח זה נכון אבל לא רלוונטי (נניח לרגע שהרכב לא יסיים את חייו אצלי...:wink:)

אני שואל כדי לקבל מושג מאילו שכן רכשו או מכרו , איזה מחירון קרוב יותר למצב השוק הנוכחי .

אני לא רוצה להיות במצב שאני קונה רכב במחירון יצחק לוי אבל בפועל העסקאות נסגרות לפי יד 2 ואני מפסיד 15-20K ..

פורסם

תראה בסופו של דבר גם לוי יצחק זאת אינדיקציה, תשלם כמה שאתה חושב שהאוטו שווה ( בהנחה שגם המוכר חושב ככה וזה יכול להגיע גם למחיר מעל המחירון תלוי באוטו ).

לדוגמא אני כרגע קונה איביזה שהמחירון שלה הוא בסביבות ה 66,000₪ +-

אני אישית לא מוכן לשלם עליה מחיר כזה אז אני מחפש את אלה שמוכרים במחירים שכן מתאימים לי באיזור ה 60,000₪.

אם תפנה למישהו שדורש 120,000₪ ותדבר איתו על 90,000₪ אתה מעליב את עצמך לדעתי ובתור מוכר לא הייתי לוקח אותך ברצינות וסביר להניח שמנתק את השיחה מבלי להניד עפעף.

פורסם

2010 , יצחק לוי 93K, יד 2 81K

2011 , יצחק לוי 105K, יד 2 91K

2012 , יצחק לוי 121K, יד 2 97K

כמה דורשים המוכרים איתם שוחחת עד עכשו?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מחירון יד 2 נקבע לבסוף עפ"י תוצאת מכירת הרכב שהבנאדם מסר בעת מחיקת מודעת המכירה לאחר סיום העסקה, כניראה שבפועל נעשה שם ממוצע של סך עסקאות ואז כניראה מגיע המחירון, למשל אני פרסמתי קורולה 2003 GLI ב 29,950 ומכרתי לבסוף ב-27,500, בעת מחיקת המודעה התבקשתי ע"י האתר לציין את המחיר שנמכר הרכב לשם שקלול המחירון.

פורסם
כמה דורשים המוכרים איתם שוחחת עד עכשו?

עדיין לא שוחחתי אם אף אחד , רק ביום שבת נפלה ההחלטה לזרוק את הליסינג ולקנות רכב יד 2 .

עברתי על כל המודעות המפורסמות:

בכול המודלים אף אחד לא מציע פחות מיצחק לוי (מלבד אחד שעשה 100K בשנתיים וחצי )

מודל 2011 - כולם דורשים מעל המחירון של יצחק לוי , בערך ב 8-12% (מלבד אחד שעשה 91K בשנתיים וחצי ודורש מחירון )

פורסם

עד איזה סכום אתה מעוניין להשקיע?

כשחיפשתי לגיסתי רכב, הפנו אותי דרך האתר הזה, לאתר שנקרא מוטודיל, וראיתי שם יטי חדשה ב127k לא עדיף לך להתאמץ קצת ולקחת חדשה? אין לי מושג אגב אם זה מליסינג או פרטי, רק ראיתי מחיר.

פורסם

רכבים במוטודיל זה יד1 מליסינג 0קמ.

לגבי המחירונים - יש הבדל כמעט בכל רכב, ולפעמים הוא באמת קיצוני כמו במקרה הנ"ל.

בכלל, מחירון זה קו מנחה, עניין של ביקוש והיצע. (נסה לקנות ג'ימני או היילקס במחיר קרוב למחירון, נראה אותך)

אם אתה מתכוון להתקשר לכל מי שמוכר 2012 ולספר להם שמחירון יד2 נמוך ב24 אלף - תתכונן להרבה "אז לך תקנה מיד2" וניתוקים בפנים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עדיין לא שוחחתי אם אף אחד , רק ביום שבת נפלה ההחלטה לזרוק את הליסינג ולקנות רכב יד 2 .

עברתי על כל המודעות המפורסמות:

בכול המודלים אף אחד לא מציע פחות מיצחק לוי (מלבד אחד שעשה 100K בשנתיים וחצי )

מודל 2011 - כולם דורשים מעל המחירון של יצחק לוי , בערך ב 8-12% (מלבד אחד שעשה 91K בשנתיים וחצי ודורש מחירון )

נשמע לי שהמוכרים חיים בללה-לנד..

רכב כזה, שנת 2013, חדש מליסינג (היום כבר לא רושמים יד על הליסינג כך שאתה הבעלים הראשון) נמכר במחיר של 127K ש"ח במוטודיל.

אם נקח ירידת ערך של 12% בשנה (אופטימי מאוד) אזי לאחר שנתיים מחיר הרכב אמור להיות 98K ש"ח.

אם נקח בחשבון שאנחנו ברבעון האחרון של 2013, אזי במקרה של רכב שעלה בינואר 2011 על הכביש אמור לעלות 88K ש"ח.

ואתה אומר שהמוכרים דורשים 105K +10%, כלומר מעל 115K ש"ח? על רכב משומש בן שנתיים וחצי וללא אחריות?!

בקיצור, תרכוש חדש, ומי יודע, אולי בעוד מספר שנים גם אתה תמכור אותו ב-30% מעל המחירון הריאלי.. :roll:

פורסם
(היום כבר לא רושמים יד על הליסינג כך שאתה הבעלים הראשון)

ממוטודיל: "2013 מהניילונים 0 ק"מ ( יד - 01 ) ."

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...