Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי בלנו 97

צריך סט רפידות מומלצות רצוי עם מק"ט,גם כן אם אפשר להמליץ על מקום רכישה שלהם.

יש לי שריקה מעצבנת בזמן בלימה מה שמוזר שזה קורה רק במהירויות נמוכות.

הרפידות שכרגע יש לי הם icer וצלחות סיניות .

• ספונסר פורום
פורסם

לפעמים הרעש נגרם כתוצאה מהרכבה לא מושלמת של הרפידות, לפעמים מהצלחות ולפעמים כתוצאה משחיקה של הרפידות. מבלי לראות את המצב אצלך ברכב, קשה לדעת על סמך התיאורים שסיפקת. מה גם שבלמים זה עניין בטיחותי ואני מאמין שאף אחד לא רוצה לסכן את חייך עם עיצה שאינה בטוחה ב-100 אחוז.

פורסם

נדיר שיהיה רעש כזה מהצלחת ,צלחות לא תקינות גורמות בד"כ לרעידות וכא' ,זה רק כנראה מהרפידות ,גם ספרדי וגם איטלקי ,לפעמים עושים שריקות בשלב כל שהוא

אבל אני חוזר , שאין בזה משום סכנה אלא רק מטרד

פורסם

תודה רבה על העזרה,

הרכב לא רועד,איך אני יודע כי פעם קודמת לפני ההחלפה היה רעידות בכל האוטו שהורגש עד הגה.

מה שאני יעשה אני יגש לטסט שיש לי בקרוב אם בטסט יתגלה בעיה אני יחליף את החלק שצריך.

בכל מקרה התכוונתי להחליף את הצמיגים האחוריים ושמה אני כבר יבקש לבדוק ממישהו מומחה מה מצבם.

• תוכן חדש...