Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בעיקר על אמינות וצריכת דלק בבין עירוני.

אני לא מחפש איזה רכב ספורטיבית, אבל אחד שיעשה את העבודה בכבישי הצפון ההררי ולא אזדקק למוסך כל שני וחמישי.

כדאי לא כדאי?

אני רווק כך שעניין המטען ומרווח מאחור לא רלוונטי עבורי.

פורסם

לא הייתי ממליץ על הרכב כי הוא לא תואם לדרישות שלך.

לא חסכוני בדלק 1/10 בערך משולב (כנראה אפשר להפיק יותר אבל עדיין שתיין).

יהיה לך קשה בכבישים הצפוניים במיוחד בעליות השונות כי הרכב פשוט עגלה!,מנוע 1500 עצל מאוד שרק שותה דלק.

לשימוש שלך עדיף רכב קטן יותר (סופר מיני),תחכה שאחרים יציעו רכבים אחרים כי שום דבר בנתיים לא עולה לי לראש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היתרון המשמעותי של הרכב הוא שמוכרים אותו במחיר טוב (אזור ה 50 עבור מודל 08 עם 60 אלף קילומטר)

זה יכול לבוא על חשבון צריכת דלק פחות טובה.

אם למישהו יש הצעה לרכב שהמחיר שלו הוא באזור הזה ונתן תמורה טובה לכסף אני אשמח לשמוע.

פורסם

חריגה קטנה כלפיי מעלה תסדר לך i30 במצב טוב ממודל 2008. הרבה יותר מוצלחת מהB3.

יותר חזקה, ועל הדרך גם יותר חסכונית, יותר מאובזרת, יותר בטיחותית ועם שוק עדיף. לדעתי לא פחות אמינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יצא לי לשבת ברכב לא נהגתי אבל יצא לי. אנ מודה שהרכב לא אחד המפנקים אבל הוא עושה את העבודה.

אני לא נעול על הרכב, מה שאני מבין שאין לרכב קהל מעריצים גדול. יש לכם אולי הצעות אחרות?

פורסם

אני רכשתי סיטרואן C4 יד ראשונה פרטית מודל 2008 עם 69K ק"מ ב-44K ש"ח (לפני 3 חודשים) - מכונית טובה משמעותית מה-B3 מבחינת התמורה לכסף - התדמית של הצרפתיות דופקת את מחירי היד שנייה ואפשר להשיג מציאות. בפועל ל-C4/307 (אותה מכונית) בשנים האלו אין בעיות מיוחדות והאמינות שלהן טובה בסה"כ (בחברה בה אני עובד היו לנו מכוניות כאלו, ומ-2008 האמינות שלהן הייתה סבירה מאד בסה"כ - בדגמים המוקדמים יותר היו הרבה בעיות חשמל שלא מן הנמנע שנגרמו בשל התקנות קודן לא מקצועיות).

אם אתה נעול על קומפקטיות אוט', אז ממליץ על C4 - כנס לאחד הסניפים של לובינסקי טרייד וצא גם עם אחריות לשנה.

אם אין לך בעיה עם רגל שמאל, מציע ללכת על סופר -מיני ידנית אשר גם תהיה חסכונית יותר לתחזוקה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שוב, רק אם אתה עדיין חושב על זה-

הייתה לנו כזו ידנית, מהחסורנות הבולטים - תא מטען מזעזע, פלסטיק זול ומתקלף, חלשה מאוד. דווקא צריכת הדלק הייתה באזור ה-1:12 עם גיר ידני בנסיעה עדינה. בכל מקרה לא עילוי, אבל גם לא אסון.

היא הייתה די נוחה, שקטה, לא נתקלנו בשום תקלה כיוון שגמרה את הקריירה בתאונה לאחר כ-3 שנים על הכביש והתבררה גם כבטיחותית יחסית!

שורה תחתונה - חפש יאריס.

נ.ב. - אמא שלי רכשה אחרי ה-B3 ניסאן נוט. עוף מוזר, אבל בסה"כ נוחה, פרקטית ואפילו אפשר למצוא עם אבזור נאה. היא מאוד מרוצה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לא רק שאין לי בעיה עם הרגל השמאלית אני מעדיף אחת כזו.

הבעיה שאין הרבה רכבים עם גיר ידני.

על איזה סופר מיני אתם מדברים בתקציב של 50k

ה c4. רכב לא רע רק באמת האירופאיות עם תדמית רעה השאלה אם לא בצדק.?

שיהיה חג שמח

פורסם

לא זה לא רכב טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קודם כל תודה על התגובות

אני לא מכיר סופר מיני חדשות בתקציב הזה.

רכבי המיני והסופר מיני בעיקר הזולים הם רכבים חלשים יחסית וגם לא בטיחותיים היתרון הגדול שלהם זה צריכת דלק . אבל לא ראיתי משהו שבאמת שווה את העלאה בתקציב לאזור ה 7, שבו אני יכול לקנות סופר מיני טובה אבל לא מצאתי משהו שנראה שווה באמת.

פורסם

מה רע בסוזוקי ספלאש למשל? 70 אלף ש"ח, תמורה לא רעה למחיר יחסית. בחריגה טיפה יותר גדולה אתה מקבל את הסוויפט, פיאסטה, קליאו או כל רכב אחר בטווח הזה.

מדובר דווקא ברכבים בטיחותיים הרבה יותר מהB3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לא מעט קומפקטיות ידניות בטווח המחירים

איביזה, גולף, מגאן, c4 ועוד, הן יהיו חסכוניות וזריזות יותר מהגרסאות האוטומטיות שלהן (גם אמינות יותר)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...