Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר ראש מנוע, עשו שיפוץ ראש כמו שצריך לפי הספר.

בהתחלה הבאתי פלאנצ' מחול- חליפי. לאחר מכן התפוצץ אחרי שבוע, קבלתי חליפי באחריות התפוצץ אחרי יום.

אמרתי רק מקורי.

הזמנתי מקורי. 850 שקל. התפוצץ אחרי יום

WTF

מטורף מה שקורה ברכב הזה..

הכל כמו שצריך הרכב עובד מצויין. טיימינג לפי נועלים מקוריים. הכל לפי הספר.

נפח מנוע 1.4 , דגם LS

פורסם

האם יש סימנים נוספים כמו צינורות המיים מתנפחים,הרכב מתחמם ?

אם כן,יתכן ויש בעיית לחץ יתר במערכת ושווה לבדוק מהיכן.

ברכב הקודם לי סיפור דומה הגיע בגלל צינור מיים עייף שעשה את כל הבלגן,גרם להתחממות הרכב כמעט לתחום המסוכן+נשפך הרבה נוזל קירור (לא נראתה נזילה משום מקום).

לאחר שהרכב נגרר,התברר שיש בניית לחץ גבוהה מידי במערכת וכאמור החלפת צינור מיים תחתון+ניקוי רדיאטור ליתר ביטחון פתרו את הסיפור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לאחר שהרכב נגרר,התברר שיש בניית לחץ גבוהה מידי במערכת וכאמור החלפת צינור מיים תחתון+ניקוי רדיאטור ליתר ביטחון פתרו את הסיפור.

האם צינור יכול לגרום לבעיה ? הרי הצינור הוא ממש עבה כך להיסתם הוא לא ממש יכול.

לדעתי הרדיאטור פשוט היה סתום וזה שפתחו את המעברים הדקים בו פשוט פתר את הבעיה.

מה מצב הטרמוסטט ?

עד להופעת הבעיה - האם היו ממלאים מים מהברז ?

פורסם

הצינור לא נסתם,הוא התנפח מבלאי והיתה חובה להחליפו במיידי.

ליתר ביטחון ועל הדרך ביקרשתי שיפרקו וינקו את הרדיאטור מחשש לסתימה שהיתה קיימת בו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הצינור לא נסתם,הוא התנפח מבלאי והיתה חובה להחליפו במיידי.

נכון, צינור שהתנפח יש להחליפו (למנוע מצב של פיצוץ) - אך האם זו הבעיה שגרמה ליתר לחץ במערכת ?

• תוכן חדש...