Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת, ב 990 שקלים אתה קונה מכונה חדשה דנדשה. בכל סניף של שופרסל הם מוכרים מכונות בתעריך כזה.

לא יודע אם כדאי להתעסק עם משומש ב 400 כאשר יש לך מכונה חדשה עם אחריות ב 1000 שקלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא סתם כתבתי סטודנט, התקציב הוא 400 אולי 500, 800 שקל זה המון בישבילי כרגע.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אז קנית מכונה ב400 ש"ח משומשת בלי אחריות בלי כלום,אחרי יומים הלכה,מה תעשה?

עדיף לכבס ביד עוד קצת ולחסוך זה כמו לקנות חתול בשק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין לך אפשרות לכבס אצל אמא או במכבסה ציבורית? אין ספק, הרבה יותר נוח לכבס בבית. מצד שני - ראה כמה שרשורים יש ב-OT על מכונות כביסה שסיימו את חייהן בטרם עת. הייתי מעביר את השרשור לפורום קניה ומכירה בכותרת "רכב אמין לסטודנט עד 4000 ש"ח".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניתן למצוא בקלות מכונת כביסה סבירה ביד 2. בתקציב שלך.

וניתן עם טיפה סבלנות למצוא בחינם באגורה. ההבדל יהיה המיקום שצריך להביא.

אישית.

מחפש באגורה. מכונה של חברה מוכרת. (וזה קיים)

ובמקרה הכי גרוע ותיקון יקר. זורק בלי לחשוב פעמיים.

מבדיקה באגורה לפני חצי דקה.

יש לפחות 3 מכונות כביסה תקינות למסירה.

ויש עוד 10 או 15. עם תקלות. כמו שנשבר הצופציק של הדלת. וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שחכתי לציין שאני מאזור באר שבע, אכן כשגרתי במרכז ריהטתי את כול הבית מאתר אגורה וכשעברתי דירה שמתי הכול באגורה, אבל פה בבאר שבע אנשים כמעט ולא מפרסמים מוצרי חשמל באתר אגור.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לדעתי זה או שתקנה מכונה חדשה בחתיכה אחת בתשלומים, או שתקנה מכונה משומשת בתקציב שציינת וכל חודש תקנה חלפים כדי לתקן אותה - ואני בטוח שהאופציה השניה תהיה יקרה יותר.

האם בעיר אוניברסיטאית כבאר שבע אין מכבסות אוטומטיות?

1) יתכן שזה יהיה זול יותר.

2) שמעתי מקולגה לעבודה שזה מקום מצויין למצוא...(כאן היה צריך להיות כתוב משהו שלא יאה לכתוב כאן אבל כולם מבינים מה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...